سلام
من SparkIV0.6.5 رو دانلود کردم رو WIN 7 64 bit اجرا نمیشه
چه کاری باید انجام بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
خوب بود.
فکر خوبی نبود.
سلام
من SparkIV0.6.5 رو دانلود کردم رو WIN 7 64 bit اجرا نمیشه
چه کاری باید انجام بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
سلام
من در بازی GTA IV مشکلی در مرحله GATEWAY CLEAN دارم . وقتی که ماشین رو میدزدم VLAD با من تماس نمیگیره !!!! و نمیتونم ماشین رو به کارواش ببرم .
در ضمن من از PATCH 1.0.2.0 استفاده میکنم و کرکش رو هم از سایتدانلود کردم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا من رو راهنمایی کنید که چه کاری باید انجام بدم .
خیلی ممنوم .
A.M.D جان این EFLC رو که گرفتم اون وقت پچ 1.0.6 رو هم باید روش نصب کنم یا این پچ مخصوص GTA IV هست؟ کلا پچ های IV به این هم میخورن؟
اون وقت از لحاظ اضافه کردن ماشین و ... که مشکلی نداره؟
مثلا برا سرعت سنج اضافه کردن و اینا مشکلی پیش نمیاد ؟
حالا شما خودت نصب کرده ببین کلا از لحاظ گرفتن فریم و گرافیکی چه طور هست و کلا می ارزه آدم بخره یا نه.
Last edited by farhad_persona; 26-04-2010 at 12:38.
نه EFLC خودش پچ داره
دانلود
پچي كه مخصوص EFLC هست رو اجرا كن و اينم كركکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه به خاطر گرافيكش نميارزه كه بخري ولي به حاطر چيز هاي جديد مي ارزهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
@dream of fly
شما اول بايد ماشينت كثيف باشه بعد ولد زنگ ميزنه اگه زنگ نزد بدون كه بازيت اشكال داره بهتره پچ 1.0.4.0 و نصب كنيد
Spark IV ربطي به ويندوز نداره ولي اگه مسير بازي رو دستي عوض كرده باشي كار نميكنه
AMD عزیز من بازی رو ریختم و کرک Razor هم کپی کردم . تو بازی میره ولی وقتی میزنم روی START یه دفعه وسط لود گیر میکنه و ویندوز(win7 32 bit ) ارور میده EFLC has stop working شما میدونی علت چیه ؟
صد دفعه نصب کردم . احتمال داره پچی که گذاشتید و بریزم درست بشه؟
سیستمم اینه:
graf 8600 gt 1 gb
2gb ram
cpu doul core amd 2.60 Ghz
درایور گرافیکمم لازه آپ کردم
باز هم سلام
شرمنده وقتی OPEN IV رو نصب میکنم فایلgtaiv.exe رو میخواد ولی من رو EFLC نصب میکنم که gtaiv.exe رو نداره
چه کار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
OPEN IV به EFLC ساپرت نداره اگه EFLC رو نصب كردين از اين spark iv استفاده كنيد براي مدينگ
بچه ها اينم از script hook كه با EFLC كار ميكنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم از sdfa dumperکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كه فايل هاي sdfa رو به حالت عادي برميگردونه
با اين مد بالايي بايد يك بار بريزيدش به بازي و بازي رو اجرا كنيد كه پيغامش ظاهر بشه با اون پيغام كاري نداشته باشيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا بريد به بازي و يكي از TLAD يا tbogt رو انتحاب كنيد كه تو بازي alt+tab بزنيد و تو اون پيغام ok رو بزنيد و صبر كنيد
با اين كار هم فرم ميگريد و هم مدينگ راحت تر ميشه
سلام
جناب مشکل من در مورد اون مرحله حل شدش .
حالا یک مشکل دیگه دارم .
نمیت.نم کدهای تقلب رو وارد کنم .
اول کلید بالا را فشار میدم تا موبایل ظاهر بشه ولی نمیتونم با اعداد روی keyboard کدها رو وارد کنم .
سلام دوستان عزیز ، من می خواستم لباس پلیس تن بازیکنم بکنم اگر میشه منو راهنمایی کنید چطوری این کارو انجام بدم![]()
براي اينكه لباس پليس بپوشي بايد از simple native trainer استفاده كني كه قبلا چند بار گذاشتمش ولي اگه بخواي كه
تو ي گوشي چيت هارو بدي بايد حد اقل 3 مرحله از بازي رو رفته باشي كه رمان گوشي رو بهت بده و بعد بازدن 2 بار كليد بالا ميتوني به هر شماره اي كه دلت ميخواد زنگ بزني
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)