تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 171 از 218 اولاول ... 71121161167168169170171172173174175181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,701 به 1,710 از 2180

نام تاپيک: كلوپ ا N97 ا

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

آقا سلام خسته نباشین من یه قاب واسه گوشیم گرفتم این عکسشه

گوشیم رو میذارم توش اما وقتی پوشش رو میذارم روش میره رو دوربین مشکل چیه چرا اینجوری میشه؟

یه سوال دیگه تو قسمت موزیک منظورش از پادکست چیه ؟ کسی چیزی میدونه؟

1. فهمیدیم که گوشی شما 5 مگاپیکسل دوربین داره! نیازی نبود همین عکس 5 مگاپیکسلی رو بگذاری اینجا و الکی صفحه رو سنگین کنی! برای من که ADSL دارم باز کردن این صفحه طول کشید، چه برسه به اون بنده های خدا که دایل آپ دارن. عکس با فتوشاپ ری سایزش می کردی روی 640 در 480. برای اطلاع: فتوشاپ از سال 1990 برای مک و از سال 1993 برای ویندوز ساخته شده و آخرین نگارشش هم CS5 هست. گفتم که بدونی
    2. کیفت از این هاست که قفل آهنربایی داره. این نوع کیف ها با گوشی های اسلاید و چرخشی ( مانند 3250 ) سازگار نیست و به محض این که می گذاری قفل باز می شه و میره روی دوربین. راه حلش هم اینه که کیفت رو عوض کنی
    3. پادکست: رادیوی اینترنتی به این شکل که شبکه مورد نظر رو براش تعیین می کنی، سپس فایل های روزانه رو دانلود می کنه و به شکل آهنگ بهشون گوش می دی.

نمیشه همینو درستش کرد؟
    نقل قول کردن پست عکس دار فقط باعث سنگینی صفحه و سختی دیگران می شه! شما هم که ماشالله عکس کوچیک انداختی دیگه...
    شما که آخر فروم باز هستی، من که نباید این ها رو بهتون گوشزد کنم! خودتون باید بهتر بدونین...

شاد باشین

2. 2 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آیپد emadpumad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

4

1. فهمیدیم که گوشی شما 5 مگاپیکسل دوربین داره! نیازی نبود همین عکس 5 مگاپیکسلی رو بگذاری اینجا و الکی صفحه رو سنگین کنی! برای من که ADSL دارم باز کردن این صفحه طول کشید، چه برسه به اون بنده های خدا که دایل آپ دارن. عکس با فتوشاپ ری سایزش می کردی روی 640 در 480. برای اطلاع: فتوشاپ از سال 1990 برای مک و از سال 1993 برای ویندوز ساخته شده و آخرین نگارشش هم CS5 هست. گفتم که بدونی
    2. کیفت از این هاست که قفل آهنربایی داره. این نوع کیف ها با گوشی های اسلاید و چرخشی ( مانند 3250 ) سازگار نیست و به محض این که می گذاری قفل باز می شه و میره روی دوربین. راه حلش هم اینه که کیفت رو عوض کنی
    3. پادکست: رادیوی اینترنتی به این شکل که شبکه مورد نظر رو براش تعیین می کنی، سپس فایل های روزانه رو دانلود می کنه و به شکل آهنگ بهشون گوش می دی.

نقل قول کردن پست عکس دار فقط باعث سنگینی صفحه و سختی دیگران می شه! شما هم که ماشالله عکس کوچیک انداختی دیگه...
    شما که آخر فروم باز هستی، من که نباید این ها رو بهتون گوشزد کنم! خودتون باید بهتر بدونین...

شاد باشین
    خوشم اومد کشتیش من اول میخاستم بکشمش ولی حسش نبود گفتم بزار تو حاله خودش باشه این دوستمنون
    در رابطه با هنگ گوشی باید به عرض دوستان برسونم که اگه سعی کنید همیشه حافظه درایو c رو خالی نگه دارید خیلی کم پیش میاد که هنگ کنه!

4. این کاربر از emadpumad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

خوشم اومد کشتیش من اول میخاستم بکشمش ولی حسش نبود گفتم بزار تو حاله خودش باشه این دوستمنون
    در رابطه با هنگ گوشی باید به عرض دوستان برسونم که اگه سعی کنید همیشه حافظه درایو c رو خالی نگه دارید خیلی کم پیش میاد که هنگ کنه!
    بی خیال!!! کشتن چیه؟ ما اینجا همه با هم دوستیم؛ و به هم کمک می کنیم تا بهترین باشیم اگر بدی ای در ما هست باید مانند آینه برای هم باشیم و برای اصلاح هم دیگه بکوشیم... ( خیلی دیگه لفظ قلم شد! الانه که گریم بگیره... )

شاد باشین

6. 2 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

آپدیت فریم ویر تاثیری نداشته آیا؟
    آقا داریوش جواب بده دیگه! D:

داره خودمونی میشه daryosh999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

سلام
    مشکل هنگ توی این گوش رو دوستانی که دارند تایید میکنن؟
    سلام.
    من که تا حالا هنگ به این معنی که گوشی مثل E250 سامسونگ به معنای واقعی هنگ کنه یعنی دیگه هیچ کلیدی کار نکنه و گوشی کاملا قفل شه ندیدم.
    ولی چرا اگه زیاد سنگین شه کند میشه مثلا خود من یه چیزی حدود 15 گیگو پر کردم دیدم گوشی کند شد.
    واسه من وقتی گوشو از 11 به 21 اپدیت کردم میشه گفت سریع تر شد.

9. 4 کاربر از daryosh999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    مشکل هنگ توی این گوش رو دوستانی که دارند تایید میکنن؟
    متاسفانه زیاد هنگ میکنه
    البته این مشکل، نرم افزاری هست و شاید با اومدن فریمور جدید برطرف بشه
    در هر حال هزار نقطه قوت داره و فقط همین یک عیب ....

---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------

کسی کیدونه چطور باید برنامه هایی که پیش فرض روی N97 نصب شده رو uninstall کرد؟
    منظورم برنامه هایی مثل QIK و إBoingo هست که به روش عادی نمیشه اونها رو پاک کرد؟

11. این کاربر از hiva_59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

ببینم... این مکث های طولانی بیشتر در بخش میوزیک پلیر هست؟
    هرگاه می خوای آهنگ رو عوض کنی انگار که گوشی داره فکر می کنه که چطور فرمان رو پردازش کنه؛ درسته؟!

شاد باشین

13. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه daryosh999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

ببینم... این مکث های طولانی بیشتر در بخش میوزیک پلیر هست؟
    هرگاه می خوای آهنگ رو عوض کنی انگار که گوشی داره فکر می کنه که چطور فرمان رو پردازش کنه؛ درسته؟!

شاد باشین
    تجربیات شخصی(مطالب زیر حاصل تجربه من در کار با گوشی . و میشه گفت شاید برای همه کلیت نداشته باشه)
    گوشی تو قسمت اهنگ میشه گفت دیر عمل میکنه.
    وقتی نرم افزار زیاد نصب می کنی مثلا (40یا 50 تا) گوشی وقتی میخواد بره تو منوی نرم افزارا (app) یکم مکث می کنه(یعنی دیرتر از حالت طبیعی می شه نه اینکه فکر کنی گوشی 10 دقیقه طول می ده واسه بالا اوردن منو)
    وقتی نرم افزار زیاد نصب می کنی گوشی تو بالا اوردن setting کند می شه.
    گوشیم وقتی ورژن 11 بود . اول یه عکسو معمولی مثلا 1 مگ ظرف 1 ثانیه می اورد بالا . ولی وقتی زوم می کردی یه عکس شطرنجی بود ولی بعد 5 تا 6 ثانیه عکسو واضح می کرد.
    ولی تو ورژن 22 مثلا واسه یه عکس 1 مگی همون اول 5یا 6 ثانیه طول میده و کامل عکسو میاره بالا یعنی اگه هر چی زومم کنی عکس واضحه.

من تجربه کار با گوشیای اپل و اندرویید ی رو نداشتم . ولی به نظرم این گوشی خوب کار می کنه .مثلا شما حتی اگه از این mass memory 32 بیستو پنج تاشم پرکنی گوشی خوب کار میکنه (شاید تو بعضی قسمتا یکم کند تر از قبل شه)
    n97 بجز این ضعف که نوکیا واسش زود زود فیرم ور جدید نمیده میشه گفت غول سری N نوکیاست.

15. 3 کاربر از daryosh999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

یعنی یه نفر پیدا نمیشه که جواب این سوال رو بدونه!!!!!!!!!

چطور باید برنامه هایی که پیش فرض روی N97 نصب شده رو uninstall کرد؟
    منظورم برنامه هایی مثل QIK و إBoingo هست که به روش عادی نمیشه اونها رو پاک کرد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من تو 5800 فايلهاي mp4 رو تو پوشه other فولدر contacts ميذاشتم و تو گالري اصلا نشون نميدادشون.يك جورايي hidden بودن. ولي تو n97 تو همين مسير گذاشتم ولي نشون ميده . كسي راهي بلده بشه كاري كرد مخفي بشن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •