هانترم که پرید.دوباره یکی دیگه ساختم.
درضمن داره میگه من تو سرور یکم و درضمن لایته نه هورد.
ما تو سرور سومیم و هورد هستیم.
هانترم که پرید.دوباره یکی دیگه ساختم.
درضمن داره میگه من تو سرور یکم و درضمن لایته نه هورد.
ما تو سرور سومیم و هورد هستیم.
اسمت چیه ؟
'گارد اخرین مود سرور 3 ؟
اقا کاظم پول رسید دستت ؟
راستی شما چرا اینقدر زود پیشرفت کردید ؟(چیت که نزدید ؟)
اخه یه برنامه هایی هستن که خودشون میرن بازی میکنن و...
لباس هاس لول 30 و کمتر و بشتر رو میتونین به من بفروشین ؟
مگه لایت بده ؟؟
لایت یعنی فحش ... .اسمشونو نیار که من به خونشون تشنه ام برای همین روی مود اخری یه گارد ساختم و یه هانتر که دهن لایت هارو سرویس کنم.با هانتر که همه زربه ها کریت هست زود لایت هارو میکشم و گاردم هم که خدا تا دفاع داره.نه میج ها نه فایتر ها نه رنجر ها و نه ارچر ها با هیچ حیله ای نمیتونن منو بکشن مگر اینکنه منو 10 نفری خفت کنن.وقتی با گارد میرفتم به بتلفیلد 20-30 حتی موقعی که همه افرادم کشته میشدن من تنها مجبور به فرار میشدم لایت ها میومدن از کنارم رد میشدن و با من کاری نداشتن چون نمیتونستن منو بکشن.فقط یه دوتا ارچر مود اخر بودن که زورشون خیلی زیاد بود با هر زربه 300 تا 500 تا کریت میزدن که اونا هم اخر شب سروکلشون پیدا میشد.
اسم های کاراتر های من
BloodyLord پگان
-BloodyLord- واریور(با این کاراترم 1343 تا لایت کشتم و 270 بار مردم)
Badluck اساسین(اسمشو بخاطر این گذاشتم بدشانس که وقتی باهاش میرم بتلفیلد هروقت لایت ها منو پیدا میکنن و میخوان منو بکشن سریع نامرعی میشم اونا هم با بدشانسی ولم میکنن و میرن.تنها کاراترمه که باهاش تو بتلفیلد فقط 3 بار مردم و 195 بار هم لایت کشتم.البته با هانترم که پاک شد 320 تا لایت کشته بودم و 2 بار مرده بودم اونم در عرض 3 ساعت این قدر ادم رو کشتم ولی پاک شد دیگه)
BloodyGuard گارده دیگه اسمشم گارده
-NightKiller- عشقه منه و هانتره
Last edited by DJmoji; 19-04-2009 at 22:39.
اینایی که گفتی کدوماشون hm و کدوماشون um هستن؟
اون پاگانه Nm هست.
war و assassin هم HM هستن.
Guard و Hunter هم UM هستن.
UM واقعا ردیفه.خیلی خفنن اینا.
دو تاش um هست
من فکر میکنم دلیل پیشرفتشون هم همون گارد بوده چون یادمه تو جایی مثل FL طرف میرفت تمام اون جادوگر هارو جمع میکرد و یکی از پاگان ها همش رو میکشت (امتیاز هر کدوم 3000 تا هستن )
و اگه 15 تا جادگر تو یه اتاق باشه به هر کی 45 هزار امتیاز میرسه که پیشرفت خوبی میشه کرد
از طرفی هم واریور تنهایی توجه کنین از بقیه زود تر پیشرفت میکنه
در ضمن بگم DJmoji
rank 18 رو تو کل سرور 3 داره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته توجه کنین که لول 30 هست و rank 18 (یعنی باید خیلی سخت باشه که هر کسی به این حد نتونسته برسه )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)