اقا یکی هست ابنجا؟ که بدونه اگر دستگاهیی که JTAG شده باشه بخوایم روش Dashboard جدید بریزیم میشه یا نمشیه ؟مشکلی ایجاد میشه واسش یا نه ؟
یه سوال دیگه هم اینکه freestyle با Theme چه فرقی داره ؟
اقا یکی هست ابنجا؟ که بدونه اگر دستگاهیی که JTAG شده باشه بخوایم روش Dashboard جدید بریزیم میشه یا نمشیه ؟مشکلی ایجاد میشه واسش یا نه ؟
یه سوال دیگه هم اینکه freestyle با Theme چه فرقی داره ؟
سلام
آقا کسی هست اینجا؟ که بدونه دستگاهیی که JTAG هست رو میشه به آخرین دوژن داشبورد آپدیت کرد یا نه ؟ مشکلی پیش نمیاد واسش ؟
یه سوال دیگه هم اینکه فرق freestyle با theme چیه؟
ورژن داشبورد شما چنده؟ فریم ور درایوتون چنده LT 2 یا LT 3 ؟
فریم ور درایو LT 2
ورژن داشبورد 2.0.13599.0
چرا یهو این مشکل پیش میاد با توجه به اینکه من live هم بازی نمیکنم....؟
من تا دو روز قبل با fifa12 و gears of war 3 مشکلی نداشتم.
دوستان من داشبوردم 2.0.13599.0 هست و چندتا سوال دارم :
1 . الان من روي دستگام LT2 رو دارم . داشبورد هم كه ورژنش بالاييه بازي هالو ريچ رو نميتونم اجرا كنم !!!!!! در صورتي كه يك سري بازيها مثل BLACK OPS رو الان حتي بدون پچ كردن اجرا ميكنم ! جالب اينجاست كه هالو ريچ رو هم با ABGX360 به هيچ وجه نميتونم پچ كنم !!!! كسي هم نيست تو تاپيك مخصوص پچ كردن بازيهي جواب بده !!!! ايراد از كجاست به نظرتون ؟؟؟
2 . ميخوام بدونم بعد از ورژن داشبورد من چه ورژني اومده ( نه آخرين ورژن داشبورد ) و اون ورژن حتما LT3 ميخواد ؟؟؟؟ يا با همين LT2 جواب ميده ؟؟؟؟ و اگر جواب ميده برام اون ورژن از داشبورد رو بذاريد شايد كارمون راه افتاد .باز هم تكرار ميكنم آخرين ورژ ن داشبورد رو نميخوام .
ديگه كلافه شدم ،همه جا رو زيرو رو كردم تو تهران ، هيچ جا بازي هالو پيدا نميشه . پچ هم نميشه بدبختي ! چه گلي بگيريم به سرمون ؟؟؟
اگه اپدیت رو قبول کنید دیگه بازی های XGD3 کار نمیکنه. ولی این حالت وقتی اتفاق میفته که یا به لایو وصل شی یا یه بازی جدید تو کنسول بزاری که توی دیسکش اپدیت جدید باشه
دستگاه من lt2 بود وهمه بازی هارو اجرا میکرد ولی فکر کنم از یه سی دی بازی آپدیت شد و الان برای بازی کینکتی این پیغامو میده
راه حل چیست ؟
d: 2.0.14719.0 k: 2.0.14719.0
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من همین الان LT3 ریختم
آخرین ورژن داشبورد چی بریزم با LT3 مشکل نداشته باشه؟؟؟؟
LT+ 3 با اهیچ داشبوردی مشکل نداره حتی با اخرین ورژن . خیالت راحت اپدیت کن مشکلی نداره
سلام دوستان. م بعد از 5-6 ماه میخوام برگردم لایو. آخرین داشبورد و lt3 هم دارم . حالا میخوام بدونم هیچ خطری منو تهدید نمیکنه؟ قضیه این دیسکای burnurmax چیه ؟ با این دیسکا میتونم با خیال راحت آنلاین بازی کنم؟
پیشاپیش ممنون . موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)