تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 171 از 288 اولاول ... 71121161167168169170171172173174175181221271 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,701 به 1,710 از 2876

نام تاپيک: پـرایـد Pride ( نسیم و صبا )

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    چند روزه چراغ زرد رنگ چک (CHEK) موقع رانندگی روشن میشه! وقتی ماشینو خاموش میکنم و دوباره روشنش میکنم چراغش خاموش میشه! دیروز هم که ماشینو یه جا پارک کردم داشتم رادیو گوش میدادم.یهو همه برق ماشین از کار افتاد و کلا همه چراغای صفحه کیلومتر خاموش شد.هر چی سویچ زدم انگار نه انگار. مشکل چیه؟مشکل از باتری میتونه باشه؟ماشین هم پراید صبا دو گانه مدل 88. یه سوال دیگه هم اینکه برق دزدی یعنی چی؟یعنی ماشین برق دزدی داره؟
    چک به دلایل زیادی می تونه روشن بشه و در اکثر موارد باید با دستگاه عیب یاب و چک کردن پارامترهای خودرو تشخیص داد عیب چیه پس از راه دور نمیشه کمکی کرد و هرچی که بگیم جز احتمال چیزی نیست.
    اما در مورد اینکه همه برقها رفت ادامشو توضیح بده، بعد ماشینو چطور روشن کردی؟
    احتمال اینکه باتری ضعیف باشه یا دینام زیاد شارژ کنه هست. اما فعلا فقط این کاریو که می گم انجام بده:
    کاپوت رو باز کن و از سفت بودن سر باتریها مطمئن شو، بعد سمت منبع آب کمکی رادیاتور رو نگاه کن، 3 تا سیم فیوز وجود داره، از سفت بودن و سالم بودن وسطی مطمئن شو (هم سفت باشه سر جاش و هم قطعی نداشته باشه) اگه ایرادی داره تعویضش کن.

2. 2 کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

چک به دلایل زیادی می تونه روشن بشه و در اکثر موارد باید با دستگاه عیب یاب و چک کردن پارامترهای خودرو تشخیص داد عیب چیه پس از راه دور نمیشه کمکی کرد و هرچی که بگیم جز احتمال چیزی نیست.
    اما در مورد اینکه همه برقها رفت ادامشو توضیح بده، بعد ماشینو چطور روشن کردی؟
    احتمال اینکه باتری ضعیف باشه یا دینام زیاد شارژ کنه هست. اما فعلا فقط این کاریو که می گم انجام بده:
    کاپوت رو باز کن و از سفت بودن سر باتریها مطمئن شو، بعد سمت منبع آب کمکی رادیاتور رو نگاه کن، 3 تا سیم فیوز وجود داره، از سفت بودن و سالم بودن وسطی مطمئن شو (هم سفت باشه سر جاش و هم قطعی نداشته باشه) اگه ایرادی داره تعویضش کن.
    مرسی که زود جواب دادی. یه بنده خدایی اومد و یکم با ماشین ور رفت گفت احتمالا ماله باتریه، بعدش باتری منو در اوردیم و باتری خودشو گزاشت. بعد همه برقای ماشین درست شدو سویچ زدم ماشین روشن شد. بعدش در حال روشن بودن سریع باتری خودشو برداشتو باتری خودمو گزاشت سر جاش.! در ضمن اون 3 تا سوکت رو نگاه کردم یکیش سوخته بود عوض کردم. یعنی باتری برق دزدی داره؟مشکل از چیه؟
    Last edited by matr!x_2008; 27-12-2010 at 21:14.

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

در ضمن اون 3 تا سوکت رو نگاه کردم یکیش سوخته بود عوض کردم
    سعی کن این نکته رو همیشه تو ذهنت داشته باشی تا بهتر نتیجه بگیری:
    "درست و دقیق اطلاعات بده"
    گفتی سوکت سوخته بود که منم بهت اشاره کردم اما نگفتی کدوم سوکت!!؟؟
    بنا به تجربه می دونم که سوکت وسطی بوده، چند تا احتمال هست:
    1. باتری به هر دلیلی شارژ خالی کرده یا شارژ نمیشه.
    2. یه چیزی شارژ باتریو تا ته مکیده
    3. سیم فیوز مشکل داشته
    4. دینام زیاد شارژ می کنه
    اینها رو چک کن.

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سعی کن این نکته رو همیشه تو ذهنت داشته باشی تا بهتر نتیجه بگیری:
    "درست و دقیق اطلاعات بده"
    گفتی سوکت سوخته بود که منم بهت اشاره کردم اما نگفتی کدوم سوکت!!؟؟
    بنا به تجربه می دونم که سوکت وسطی بوده، چند تا احتمال هست:
    1. باتری به هر دلیلی شارژ خالی کرده یا شارژ نمیشه.
    2. یه چیزی شارژ باتریو تا ته مکیده
    3. سیم فیوز مشکل داشته
    4. دینام زیاد شارژ می کنه
    اینها رو چک کن.
    به نظرم خیلی واضح و دقیق توضیح دادم اره سوکت وسطی بود.سر اهنی سوکت ذوب شده بود، در ضمن دیگه چراغ چک روشن نمیشه! فقط یه مشکل اینکه وقتی چراغای کوچیک ماشینو روشن میکنم( منظور همون چراغای کوچیک کنار لامپ ماشین) نور ساعت کم میشه! و وقتی چراغا رو خاموش میکنم دوباره نور ساعت ماشین پر رنگ و قوی میشه! این طبیعیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه fa13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

به نظرم خیلی واضح و دقیق توضیح دادم اره سوکت وسطی بود.سر اهنی سوکت ذوب شده بود، در ضمن دیگه چراغ چک روشن نمیشه! فقط یه مشکل اینکه وقتی چراغای کوچیک ماشینو روشن میکنم( منظور همون چراغای کوچیک کنار لامپ ماشین) نور ساعت کم میشه! و وقتی چراغا رو خاموش میکنم دوباره نور ساعت ماشین پر رنگ و قوی میشه! این طبیعیه؟
    خیر طبیعی نیست
    شما مشکل دینام داری ببر باتری ساز برات ردیف کنه

7. این کاربر از fa13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز این طبیعی هست وقتی که چراغ ها خاموشه نور ساعت بیشتره چون تویه روز باید دیدش بیشتر باشه و شب هم برای اینکه نور زیادش چش رو نزنه نورش باید کمتر بشه و این رو هم با روشن شدن چراغ میفهمه که شب شده و نور ساعت رو کم میکنه

9. 2 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام
    ببخشید من زیاد از ماشین سررشته ای ندارم . مدتیه ماشین پراید در هنگام دور زدن ،چرخهای جلو ، صدای برخورد دو شی آهنی میده که انگار توی هم گیر افتادن ، البته هیچگونه اختلالی در کارکرد چرخها ندیدم . اگر میدونید مشکل از چیه ، راهنماییم کنید .
    ممنون از همه دوستان .

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    ببخشید من زیاد از ماشین سررشته ای ندارم . مدتیه ماشین پراید در هنگام دور زدن ،چرخهای جلو ، صدای برخورد دو شی آهنی میده که انگار توی هم گیر افتادن ، البته هیچگونه اختلالی در کارکرد چرخها ندیدم . اگر میدونید مشکل از چیه ، راهنماییم کنید .
    ممنون از همه دوستان .
    احتمال خرابی پلوسها و بربرینگها هست. البته موارد دیگه ای هم هست که بسیار احتمالشون کمه اما در مجموع باید به تعمیرگاه مراجعه بشه تا با توجه به نوع و زمان صدا و بازدید مجموعه تشخیص داده بشه مشکل چیه و از راه دور هرچی که بگیم در حد احتماله.

12. 2 کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

heinrich_himmler جان ممنون از جوابتون .
    یک سوال دیگه ،
    برای موتور پراید ، عده ای به من گفتند که اشکالی نداره دور موتور 3000 به بالا باشه و موتور خوشش میاد که گاز بخوره ، ولی بعضی هم معتقدند که ، تعویض دنده در دور موتور پایین ، اشکالی نداره واتفاقا برای موتور بهتره . من آخرش نفهمیدم کی درست میگه ؟مثلا این تاکسیها ، نمیدونم یا حوصله ندارند دنده عوض کنند یا مسائل فنی را در نظر میگیرند ، با دنده سه ، همه کارها را انجام میدند، البته منم بیشتر از این روش خوشم میاد - و به من گفتند که رانندگان تاکسی همین کارها را انجام میدند که گیربکسشون زودتر از همه خراب میشه . لطفا اگر میتونید در مورد دور موتور در پراید بیشتر توضیح بدید .

ممنون

14. این کاربر از mojtaba_2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

بحث بسیار گسترده تر از چیزیه که بخوایم در چند سطر در بارش صحبت کنیم اما اگه بخوایم بسیار کوتاه و در حد یه جواب بدون توضیح دلیل خلاصش کنیم باید گفت که نه دور پایین و نه دور بسیار بالا رو برای مدت طولانی نباید استفاده کرد. برای موتور پراید بهتره تعویض دنده تو رنج 3 تا 4 هزار انجام بشه که مثلا دنده 1 تو 2500 دنده 2 تو 3000 ،دنده 3 تو 4500 یا 4000 و دنده 4 تو 3000 تا 4000 و 5 هم که سعی بشه دور از 2000 کمتر نباشه.
    البته این ایده آل نیست و صد البته قانون هم نیست! اما یه شرایط نرماله که اگه بتونی رعایت کنی بهتره، مسلمه که یه جاهایی نمیشه رعایتش کرد که الزامی هم نیست.
    به طور کلی باید بدونیم که نباید همیشه یه روال ثابت برای تعویض دنده داشته باشیم یعنی همیشه دور بالا یا پایین یا یه دور خاص، باید موتور رو وادار به کارکرد در شرایط مختلف کنیم. مثلا برای اینکه موتور تنبل نشه نیاز نیست هراز چند گاهی تخته گاز تو اتوبان 150 تا بری، میتونی تو دنده 3 یک دقیقه با دور 4500 رانندگی کنی یا موقع تعویض دنده از 2 به 3 هر چند بار یک بار که موقعیتش پیش اومد دور رو ببری 5000 یا مثلا تو یه جاده سرازیری یا مواقع عادی که فشار کمتری رو موتور هست مثلا به جای حرکت با دنده 5 و دور 3000 و سرعت 120 بندازی 4 و همون سرعت رو با دور موتور 3500 تا 4000 بری.
    البته توجه داشته باش که این روند نباید خیلی طولانی باشه مثلا 50 کیلومتر با دنده 3 و دور 5000 رانندگی کنی.
    یه لینک پایین میذارم که زیاد مرتبط نیست اما تو بخشهاییش اطلاعات خوبی در مورد این موضوع و اثراتش تو مصرف سوخت میده که اگه وقت داشتی مطالعه کن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

16. 2 کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •