تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 171 از 295 اولاول ... 71121161167168169170171172173174175181221271 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,701 به 1,710 از 2949

نام تاپيک: مشورت و راهنمایی در مورد خرید dvd player و Bluray player

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود،
    سه تا مدل DVD Player هست که مشخصات معقولی به نسبت قیمتشون دارند (بین 95 تا 120 هزار تومان)... ظاهرا مشخصاتشون نزدیک به هم هستش، قیمتشون هم تو یه رنج هست، ممنون می شوم راهنمایی کنید کدام یکیشون بهتره و کلا خریدنشو توصیه می کنید. (هر کدام که توصیه می کنید لطفا دلیل توصیه تان را هم بگویید)

Pioneer DV420V
    Pioneer DV-610AV
    Philips DV5996K

سپاس فراوان
    Last edited by sound.vision; 25-10-2010 at 13:44.

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

درود،
    سه تا مدل DVD Player هست که مشخصات معقولی به نسبت قیمتشون دارند (بین 95 تا 120 هزار تومان)... ظاهرا مشخصاتشون نزدیک به هم هستش، قیمتشون هم تو یه رنج هست، ممنون می شوم راهنمایی کنید کدام یکیشون بهتره و کلا خریدنشو توصیه می کنید. (هر کدام که توصیه می کنید لطفا دلیل توصیه تان را هم بگویید)

Pioneer DV420V
    Pioneer DV-610AV
    Philips DV5996K

سپاس فراوان
    پايونر 610 امكان پخش DVD-Audio و SACD رو داره و خروجي 5.1 آنالوگ
    اما ديگه تو نمايندگي نيست! 420 دارن

در مورد فيليپس از پايونر فرمت هاي بيشتري را اجرا ميكنه اما تو صدا و تصوير مثل پايونر نيست.

3. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه image369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با درود
    یک دستگاه ضبط و پخش میخواستم که برنامه های تلویزیون را ضبط کنم و همچنین پلیرش برای پخش فرمتها خوب باشه
    حالا اگه هار داخلی نداشت بتونه روی فلش مموری ضبط کنه

همچنین میخواستم بدونم روی پلیر های عادی USB دارند و فلش مموری میخورند امکان اینکه پلیر روی فلش ضبط کنه هست یا اینکه حتما باید دستگاه ضبط و پخش بخریم؟
    چند مدل با قیمت بفرمایید ممنون میشم
    Last edited by image369; 26-10-2010 at 19:40.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با درود
    یک دستگاه ضبط و پخش میخواستم که برنامه های تلویزیون را ضبط کنم و همچنین پلیرش برای پخش فرمتها خوب باشه
    حالا اگه هار داخلی نداشت بتونه روی فلش مموری ضبط کنه

همچنین میخواستم بدونم روی پلیر های عادی USB دارند و فلش مموری میخورند امکان اینکه پلیر روی فلش ضبط کنه هست یا اینکه حتما باید دستگاه ضبط و پخش بخریم؟
    چند مدل با قیمت بفرمایید ممنون میشم

سلام . اینو یه نگاه بنداز ببین به کارت میاد یا نه .
    فروشگاه هایپر مارکت هم داشتش قیمتشم حدود 280 بود فکر کنم . (البته اون مدل تو هایپر مارکت رو نمیدونم مثل این رکورد هم میکنه یا نه چون مدلشو دقیق ندیدم . اما قیافش که مثل همین بود اگه اشتباه نکنم )
    تیونر دیجیتال داره . رکورد میکنه . 1 ترابایت هارد داره . امکانات شبکه و وایرلس داره . ورودی مموری کارت داره و غیره .
    دستگاه کامل و خوبیه و به قیمتش میارزه به نظر من .
    من خودم HD live خریدم چون رکورد و ----T برام مهم نبود و ترجیح میدادم هارد 1 ترابایت اکسترنال بگیرم که بتونم با خودم اینور اونور ببرم . اما این فکر کنم مناسب شما باشه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با درود و تشکر
    من دقیقا دستگاهی میخوام که بتونه دیویدی و سی دی را پخش کنه یعنی دیودی پلیرم باشه و ضبط هم بکنه
    حالا دو تا مسیله یا دو تا سوال دارم
    - اگه یک پلیر ساده بگیرم که usb داشته باشه میتونم از طریق این پورت و اتصال یک فلش مموری ضبط کنم ( همچین مدلهای وجود داره ؟ )
    - برای ضبط و پخش مدلهای خاصی را میشناسید که هم خوب باشند هم قیمتشون مناسب باشه ؟

با تشکر فراوان

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    دوستان عزیز... کسی هست که بدونه این DVD Player توشیبا که اینجا عکسشو گذاشتم چه مدلی هست و احیانا از قیمت و مشخصاتش خبر داره؟ بعضی جاها زدن مدلشو SD900 اما وقتی سرچ می کنی نتیجه چیز دیگه ای هست. (این مدل را تو یه سایت فارسی پیدا کردم)

اینم آدس سایتی که اینو توش پیدا کردم

کد:

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    دوستان عزیز... کسی هست که بدونه این DVD Player توشیبا که اینجا عکسشو گذاشتم چه مدلی هست و احیانا از قیمت و مشخصاتش خبر داره؟ بعضی جاها زدن مدلشو SD900 اما وقتی سرچ می کنی نتیجه چیز دیگه ای هست. (این مدل را تو یه سایت فارسی پیدا کردم)

اینم آدس سایتی که اینو توش پیدا کردم

کد:

اين پلير براي 10 سال پيش هست و تنها مدل دي وي دي پلير هاي اند توشيبا! سفارش امريكا
    اين سايت كلاه بردار هست و مشخصات الكي ازش نوشته! يو اس بي مي خوره اين مدل؟ اصلا اون زمان فلش نيومده بوده!

اين دستگاها فقط براي فيلم هاي اصل هست و به سختي ديسكهاي كپي پخش ميكنند وخصوصا اگر خط داشته باشند.

10. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با درود و تشکر
    من دقیقا دستگاهی میخوام که بتونه دیویدی و سی دی را پخش کنه یعنی دیودی پلیرم باشه و ضبط هم بکنه
    حالا دو تا مسیله یا دو تا سوال دارم
    - اگه یک پلیر ساده بگیرم که usb داشته باشه میتونم از طریق این پورت و اتصال یک فلش مموری ضبط کنم ( همچین مدلهای وجود داره ؟ )
    - برای ضبط و پخش مدلهای خاصی را میشناسید که هم خوب باشند هم قیمتشون مناسب باشه ؟

با تشکر فراوان
    از دوستانی که در مورد پلیر اطلاعات دارند خواهشمندم به سوال های من جواب بدن

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود
    یکی از دوستان دانشجو هست تو یکی از شهرستان ها... یه TV لامپی قدیمی داره اونجا می خواد یه پلیر سگ جون هم براش بخره از من پرسیده که چی بخره، من با توجه به تعریف هایی که دوستان تو این بخش از دو پلیر فیلیپس و پایونیر کردن این دو مدل رو بهش پیشنهاد دادم Pioneer DV420V ، Philips DV5996K
    اول از همه اگه به این فکر می کنید که پلیر ارزون تر بخره،... منم بهش همین رو گفتم چون برای یه TV لامپی قدیمی خیلی فرق نداره که پلیرت چی باشه... اما ظاهرا می خواد وقتی تهران برگشت از پلیرش برای TV خونه استفاده کنه... اما سوال من.... با توجه به این که این TV لامپی دوست ما ورودی hdmi و اینجور صحبت ها رو نداره... این دو تا مدل قابلیت اتصال به TV های قدیمی رو دارن؟؟؟ (مدل و مارک TV رو نمی دونم چیه) در ضمن یه سوال دیگه اینکه TV های لامپی خیلی قدیمی تا اونجا که من یادمه سیستمشون PAL بوده بنابراین سوال اینجاست که این پلیرها می تونن سیگنال ها را تحت استاندارد PAL یا NTSC یا هر دو بفرستند؟

سپاس فراوان
    Last edited by sound.vision; 01-11-2010 at 12:12.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

رفقا من می خوام یه دی وی دی پلیر جدید بگیرم، چی خوبه که کیفیت پخش موزیک خوبی هم داشته باشه؟ زیر 200.

رایان جان این دی وی دی های دنون کجا پیدا میشه؟ آیا فروشگاه آنلاینی هست که بتونم پیش از خرید مشخصات دنون های موجود در ایران رو ببینم.
    می خوام یه چیزی باشه که یو اس بی هم بخوره و فقط مخصوص دیسک های اورجینال نباشد.
    با سپاس.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •