من می خوام بعد تعطیلات یه Cowon J3 بخرم.قیمت 32 گیگش چنده ؟ و کلا نظرتون چیه در مورد این مدل ؟ اگر میشه اشکالات این مدل رو بگید.راستی موقع خرید جی تری بگم یا جی سه ؟
مرسی.
من می خوام بعد تعطیلات یه Cowon J3 بخرم.قیمت 32 گیگش چنده ؟ و کلا نظرتون چیه در مورد این مدل ؟ اگر میشه اشکالات این مدل رو بگید.راستی موقع خرید جی تری بگم یا جی سه ؟
مرسی.
تنها ایرادی که من شنیدم بعضی از فایل ها آلبوم آرت رو نشون نمیده(یه همچین چیزی بود) چون 2 هفته یه بار داره آپدیت میشه مشخصا انتظار میره این ایراد به زودی بر طرف بشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه گرفتی حتما فرم ویرش رو آپدیت کن و حتما سایت iaudiophile.net عضو بشو و هر از گاهی شرایط پلیر و قابلیت های جدید رو دنبال کن.(اگه انقدر برات مهمه).
بعد بگو "جی تی ری"
نه رکورد روی میک هست!
کدوم سایتشون.آدرسش چیه؟
ممنون![]()
سایت:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من فردا می خوام برم j3 رو بخرم از پایتخت جای خاصی رو اگر سراغ دارید که مطمئن و با انصاف باشه،اگر لطف کنید ممنون میشم.راستی الان Ipod Nano و Zen-XFi دارم می خواستم بدونم J3 بقول معروف upgrade خوب برای X-fi حساب میشه ؟
J3 با کیفیت ترین پلیری هست که میشه خرید آپگرید هر چی بخری هست.
به شرط این که از فایل های صوتی با کفیفیت استفاده کنی و هر موقع تونستی یه هدفون خوب بخری
Last edited by peaceful1; 03-04-2011 at 23:43.
پارسال یه Sennheiser CX6 از جمهوری خریدم ،البته الان از X-fi راضی ام ولی یه چیز باکیفیت تر می خوام .البته همین که تاچه و صفحش بزرگتره خودش upgrade محسوب میشه ولی بیشتر دلم می خواد اختلاف کیفیت صداش رو حس کنم.
cowon d3 هم گويا وارد بازار شده توسط امرتات
این رو روزهای اول تعطیلات سال نو دیده بودم.
تبلیغ D3 تو پاساژ ایران
------------------------------
قیمتش رو خبر نداری؟!
Last edited by peaceful1; 10-04-2011 at 21:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)