سلام
جناب hamilton در مورد سایت kiskavkey میشه کاملتر توضیح بدین ( البته با عکس )
خیلی سعی میکنم ولی جواب نمیده
مرسی
سلام
جناب hamilton در مورد سایت kiskavkey میشه کاملتر توضیح بدین ( البته با عکس )
خیلی سعی میکنم ولی جواب نمیده
مرسی
Last edited by gharibe63; 12-11-2009 at 22:34.
سلام. من این ورژن جدید رو نصب کردم ولی جایی واسه وارد کردن کلیدها نداره. می شه راهنماییم کنید ؟ آخرین ورژن هست.
دوستان یه سریال بلک لیست شده برا 2010 بدید یکی توی فایلی که جناب omid-p30 گزاشته بودن قرار داشت اما انگار برا ورژنی دیگه هست خلاصه سراغ قسمت رج کی نرفت مجبور شدم اف لاین کنم
برا kis میخوام
با تشکر
روش هموني ميباشه كه در پست اول توضيح داده شده است.همراه با تصوير نيز ميباشه.ولي توجه داشته باشيد كه Keyهاي آن سايت عمدتا مختص نسخه هاي چيني ميباشه و قابل استفاده براي نسخه هاي انگليسي نميباشه.
شما بايد در حالي كه به اينترنت وصل نيستيد يك سريال كه در ليست سياه نيز قرار گرفته در قسمت Online Activation وارد كنيد.بعد از چند ثانيه كه كاسپر نتوست به سرورهاي خودش وصل بشه يك صفحه جديد باز ميشه كه ميتونيد در آن Key را وارد كنيد.از سريال زير استفاده كنيد:
EARHZ-UXT2P-DNSNW-QUZDF
EARHZ-UXT2P-DNSNW-QUZDF
سلام
دوستان چندتا کلید برای کسپرسکی 2010 به دستم رسیده
دوستان امتحان کنند ببینند کار میکنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی hamilton عزیز، این ورژن آخری وقتی که کاسپراسکی باز باشه نمی تونم چیزی دانلود و آپلود کنم. یه تنظیماتی داشت من تو این نسخه بلد نیستم. می شه راهنمایی کنید؟
دوست عزيز مشكل خود را با ذكر نام دانلود منيجر در تاپيك اختصاصي كاسپر مطرح نماييد.
آیا میشه آخرین نسخه رو از خود سایت دانلود کرد؟
کجا؟ و این که با ریال و بدون کرک میشه آپیدی کرد
و آپدیتش چه قدر طول میکشه؟
ممنون
بله از خود سايت كاسپر و از آدرس زير ميتونيد آخرين نسخه موجود را دانلود نماييد:
براي مدت 30 روز بصورت آزمايشي و بدون كرك ميتونيد آپديت كنيد ولي بعد از آن بايد از سريال يا Key معتبر يا از كرك Trial reset استفاده كنيد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آپديت اوليه حجمي بين 10 تا 15 مگ داره.
دریافت آسان کلید های آنتی ویروس شرکت های Kaspersky و Nod 32 با:
Security Suite Key Downloader
Security Suite Key Downloader نام برنامه کوچکي است که کار آن دريافت Key کاسپرسکي و یوزر نیم و پسورد nod32 از اينترنت مي باشد. در واقع شما با داشتن اين برنامه ديگر لازم نيست که هر چند روز يکبار به سايت هاي ارئه دهنده ي کليد هاي کسپرسکی و ناد 32مراجعه کنيد زيرا با کمک اين برنامه به راحتي مي توانيد جديد ترين Key مربوط به آنتي ويروس خود را دانلود نماييد و پس از تعويض آن با Key سوخته عمليات بروز رساني را انجام دهيد.
تذکر: برای اجرای صحیح به دات نت فریم ورک 2(Microsoft .net Frame Work 2) نیاز دارد.
دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)