خوب نمیشه انتظار داشت الان هم خوب عکس بگیره.باید پخته بشه.هنوز جا نیافتاده.دی..
خوب نمیشه انتظار داشت الان هم خوب عکس بگیره.باید پخته بشه.هنوز جا نیافتاده.دی..
جان حمید راه نداره.یه چیز مشخصه کوکورو خیلی ناقص بوده.با این حال به حاطر خیلی مسائل رو کردنش.مطمئن باش تا اواسط تابستون کامل میشه و بازار میاد...این که الان چه نقص هایی داره مهم نیست.وقتی ریلیز شد نباید نقص داشته باشه.شک ندارم این هم عین اکس وان همه رو سوپریز میکنه
====
اه بارسلونا 6 تا گل زده!!
حمید من کل گالری ایدوی سایت فونی رو دیدم.اون 2 تا عکسی که میگی کو پس؟لینک بده حمید
از کجا فهمیدی؟ بازم... (تو مجمع میگم بقیشوبه نظر میاد کیفیت ال سی دیش در حد آیفون باشه آیدو !
الدار گفته بود اصلا دوربین نداره. همچین هم راست نمیگهالدار گفته بود رو آیدو دوربین 12 نیست ها ! بچه ها پریدن بهش !
این پنش چرا اینقدر گندست؟
یا خدا !!!! سعید این چیه تو آواتارت ؟
خوب منم نگفتم بگیره.. داش حامد قشنگ معلومه ماژول تست رو گوشیه حتی سایزش 12 مگا نیست (اینو الدار گفته بود بچه ها سریع پریدن جر واجرش دادنخوب نمیشه انتظار داشت الان هم خوب عکس بگیره.باید پخته بشه.)
چرا همه گیر به من میدید من که حرفی نزدم ...از گوشی که هنوز رسما معرفی نشده چه انتظاری میشه داشت ؟ ... ولی مصطفی یادته من گفتم آیدو همون کاکوراست ...بهراد گفت نه اون جداست .. قشنگ تابیل بود .. کاکورا یادمه سه ماهه سوم یعنی Q3 قرار بود وارد بازار شه یعنی 6 ماه دیگه ! (وقت دارید پولاتونو جمع کنید !جان حمید راه نداره.یه چیز مشخصه کوکورو خیلی ناقص بوده.با این حال به حاطر خیلی مسائل رو کردنش.مطمئن باش تا اواسط تابستون کامل میشه و بازار میاد...این که الان چه نقص هایی داره مهم نیست.وقتی ریلیز شد نباید نقص داشته باشه.شک ندارم این هم عین اکس وان همه رو سوپریز میکنه)
حمید من کل گالری ایدوی سایت فونی رو دیدم.اون 2 تا عکسی که میگی کو پس؟لینک بده حمیداون دو تا عکسی که از ایکس وان گرفته.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه بابا گفته بود دوربینش 12 نیست. پنش خیلی باحاله هاییییییییییی کلاسه !الدار گفته بود اصلا دوربین نداره. همچین هم راست نمیگه
این پنش چرا اینقدر گندست؟
خوب از عکس .. نمیشه بازم دقیق گفت چون اون مدیا سنترش ساه رنگه ماله آیفون منوهاش رنگ و وارنگه .. ولی احساس میکنم براتنس و کنتراستش در حد آیفون باشه !از کجا فهمیدی؟ بازم... (تو مجمع میگم بقیشو![]()
بابا تو هد تو هد 5800 با همون رزولوشن تو تاریکی آیفون رو پشت سر گذاشته بوده (بعلت رزولوشن بهتر)خوب از عکس .. نمیشه بازم دقیق گفت چون اون مدیا سنترش ساه رنگه ماله آیفون منوهاش رنگ و وارنگه .. ولی احساس میکنم براتنس و کنتراستش در حد آیفون باشه !![]()
شک نکنید که ایدو هم همین جوریه
به به!!
بروبکس بلاخره یه عکس از این آیدوو دیدیم !!
بابا وایستید تا وارد بازار بشه بعد بتوپید بهش !!
راستی کی میاد تو بازار ؟؟
در ضمن تنظیمات دوربین روی 9 مگاپیکسل هست !!:
شاید یارو یادش رفته روی 12 بذاره
این به این معنی نیست که 9 مگاپیکسلی هست !!
راستی بست پیک هم داره !!
اين هم چند تا عكس لايو ديگه از آيدو كه طبق گفته GSMarena محبوترين رتبه رو در ديتابيسش داره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حامد شرمنده!!اما خبر بد هست که یکی یکی داره میرسه
(فارسی بگم دوستان گله نکنن)
خبر فوری:
اقای Najmi Jarwala رو میشناسیدش؟
این اقا رییس سونی اریکسون توی امریکا هست.سرپرست سونی اریکسون توی امریکای شمالی هم هست
گویا به خاطر این شرایط پیش امده و 50 درصد ضرر سونی اریکسون توی کوارتر اول امسال، مصمم هست که تا اخر این ماه (اخر ماه مارس)استعفا بده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)