تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 171 از 502 اولاول ... 71121161167168169170171172173174175181221271 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,701 به 1,710 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه hasanpsk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کویر

پيش فرض

تشکر بابت راهنمایی خوبتون
    لپ تاپی که گفتی الان موجود نداره Compaq CQ60-207موجود بود اونم با پردازنده AMD اونطور که من میدونم AMD واسه کارهای گرافیکی توی کامپیوترهای دسکتاپ خوب جواب میده توی لپ تاپ چطور؟در کل پردازنده های AMDدر لپ تاپ نسبت به اینتل چه معایب و محاسنی دارند؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه farredsky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اقا مشکل من هنوز حل نشده..کسی نیست کمک کنه؟؟..من یک مدل dv6-1203 دارم..میدونید که دکمه های volume روی دستگاه به صورت لمسی هست و وقتی کم و زیاد میکنیم روی lcd نشون داده میشه!!..الان چند روزی هست که وقتی این کار را میکنم صدا کم یا زیاد میشه ولی روی lcd نشون داده نمیشه!!ایا تنظیم خاصی بهم خورده؟؟..درایور صدا را پاک کردم و دوباره نصب کردم اما مشکل حل نشد.!!ممنون میشم کمکم کنید!!!
    از ریکاوری hp دوباره hp quich touch را نصب کن -باید درست بشه .برای پیدا کردن قسمت ریکاوری در سرچ استارت nویندوز ویستا تایپ کنrecovery> بعد
    recovery manager> next>yes>next> hp quich touch

برای تغییر صدای کلید > control panel> quick touch

3. 2 کاربر از farredsky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arashaga's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اين TV Tuner هاي اينترنال HP به هيچ وجه منالوجوهي (!! ) قابل استفاده در ايران نيستند؟؟

پروفشنال mehran_4x's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اصلا پیدا میشه که شما بخوای استفاده کنی؟
    اگه رو مدلت هست امتحان کن اگه که یعنی نمیگیره!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

با سلام

من بعد از مدت ها جستجو يه لپ تاپ با برند hp و مدل DV6-1390 خريدم. حالا در مورد اون يه چند تايي سوال دارم كه خوشحال مي شم كمكم كنين:

1- آيا من بايد اين دستگاه رو در سايت مربوطه رجيستر كنم؟
    2- يه بار يكي از دوستام كه دستگاه dell خريده بود رفت تو سايتش و تو يه قسمتي شماره سريال دستگاهش رو وارد كرد كه اونجا هم تمام مشخصات دستگاهش رو چك كرد و هم اينكه مطمئن شد كه دستگاهش ok هست و مثلا ريفربيشد نيست! آيا براي hp هم يه همچين امكاني تو سايتش هست؟
    3- براي ريكاوري گرفتن از دستگاه و تهيه DVD چه كارهايي بايد انجام بدم؟ ضمن اينكه بهتر نيست از DVD هاي Rewritable جعبه دار استفاده كنم كه داراي كيفيت بهتري هستن؟ راستي يه قسمتي تو هارد هست (تو پارتيشن D) به عنوان ريكاوري،اون چيه؟
    4- بطور كلي كارهاي مقدماتي كه قبل از شروع به كار دستگاه جديد بايد انجام بشه چيه؟
    5- دستگاه من مودم اينترنال نداره، براي تهيه مودم اكسترنال آيا بهتره از مودم دل استفاده كنم يا برند ديگه اي هم تو بازار هست؟ (قيمت؟)
    6- بهتره هارد رو پارتيشن بندي كنم يا بزارم همون جوري بمونه؟
    7- تو دستگاه من Office 2007 نصب هستش ولي وقتي مي خوام استفاده كنم كد 25 رقمي install رو مي خواد!! اين شماره سريال رو از كجا بايد بيارم؟!

ببخشيد كه سوالاتم يه كم زياد شد ولي از اينكه كمكم مي كنين قبلا از همتون تشكر مي كنم.

داره خودمونی میشه adelkohan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    بندرلنگه

پيش فرض

2- بهتره هارد رو پارتيشن بندي كنم يا بزارم همون جوري بمونه؟
    3- تو دستگاه من Office 2007 نصب هستش ولي وقتي مي خوام استفاده كنم كد 25 رقمي install رو مي خواد!! اين شماره سريال رو از كجا بايد بيارم؟!

1-خودش ثبت شده فقط میتونی نگاه کنی چقدر از گارانتیش مونده
    2-هارد رو پارتیشن بندی نکن چون رکاروری لب تاب توی درایو d هست و اگه پارتیشن بندی کنی از بین میره
    3-آفیس 2007 بتا است یه آفیس دیگه نصب بکنش آخه من هم اچ پی دارم وسریال دادمش کار نکرد
    Last edited by adelkohan; 14-11-2009 at 19:10.

8. این کاربر از adelkohan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

2- بهتره هارد رو پارتيشن بندي كنم يا بزارم همون جوري بمونه؟
    3- تو دستگاه من Office 2007 نصب هستش ولي وقتي مي خوام استفاده كنم كد 25 رقمي install رو مي خواد!! اين شماره سريال رو از كجا بايد بيارم؟!

1-خودش ثبت شده فقط میتونی نگاه کنی چقدر از گارانتیش مونده
    2-هارد رو پارتیشن بندی نکن چون رکاروری لب تاب توی درایو d هست و اگه پارتیشن بندی کنی از بین میره
    3-آفیس 2007 بتا است یه آفیس دیگه نصب بکنش آخه من هم اچ پی دارم وسریال دادمش کار نکرد
    باید از طریق آیکونی که که روی دسکتاپ هست افیس را فعال کنی که پس از فعال سازی یک نسخه 60 روزه اصل رو می تونی استفاده کنی.

داره خودمونی میشه dading's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

پردازشگر ، سیستم عامل و حافظهنوع پردازشگرIntel® Core™ processor i7-720QM • 1.60 GHz, Level 2 cache 6 MB سیستم عامل نصب شدهGenuine Windows® 7 Home Premium (64-bit)حافظه استاندارد4096 MBحداکثر حافظهSupports up to 8 GB DDR3 memoryقالب قرار گیری حافظه(2 x 2048 MB)درایورهای داخلیحجم هارد دیسک داخلی500 GBنوع هارد دیسکSATA Hard Disk Driveسرعت هارد دیسک7200 rpmنوع درایو نوریLightscribe Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer supportخصوصیات سیستمدستگاه کارت حافظه خوان5-in-1 integrated Digital Media Reader for Secure Digital cards, MultiMedia cards, Memory Stick, Memory Stick Pro, or xD Picture cardsارتباط شبکهIntegrated 10/100/1000 Gigabit Ethernet LANتکنولوژی بی سیم802.11 a/g/nقابلیت بی سیمBluetooth® wireless networkingپورتهای ورودی و خروجی خارجی4 USB 2.0 (4th shared with eSATA port), 1 HDMI connector, 1 eSata + USB connector, 1 VGA port, 1 RJ45 ethernet connector, Expansion port 3, 2 headphones-out, 1 mic-in, 1 IEEE 1394, consumer IR, cable docking connectorواسطه ضبط ویدئوییIEEE 1394 FireWire® Interfaceدرگاه توسعه1 ExpressCard/54 Slot (also supports ExpressCard/34)اندازه صفحه نمایش15.6” Diagonal High Definition HP LED Brightview Displayرزولوشن صفحه نمایش1366 x 768کارت گرافیکNVIDIA GeForce GT 230Mحافظه کارت گرافیکUp to 2815 MB total graphics memory with 1 GB dedicated DDR3خصوصیات فاکتورهای انسانیIntegrated finger print readerوب کمHP Pavilion Webcam with Integrated Digital Microphone.VGA low-lghtریموت کنترلHP Mobile Remote Controlاسپیکرها و میکروفونAltec Lansing speakersکیبوردFull size keyboard with integrated numeric keypadدستگاه اشاره گرTouch Pad with On/Off button and dedicated vertical Scroll Up/Down padنوع منبع تغذیه120 W AC Power Adapterنرم افزارنرم افزار - سرمایه گذاری و بهره وریMicrosoft® Works and Microsoft® Office Home and Student 2007 60-Day Trial Versionنرم افزارهای از قبل نصب شدهMicrosoft® Internet Explorer; Windows® Live Messenger, Adobe® Reader, Adobe® Flash Playerنرم افزار درایو نوریHP MediaSmart Suite; HP Total Care Setup, HP Total Care Advisor, HP ProtectSmart, Cyberlink DVD Suite ; Windows Media center ; Windows Mail, Digital Persona Fingerprint reader software ; HP Games Console with hours of free game play, Norton Online Backup (30-day trial)شامل نرم افزارRecovery partition (including possibility to recover system, applications and drivers separately); Optional re-allocation of recovery partition; Recovery CD/DVD creation tool; Symantec™ Norton Internet Security™ 2009 (60 days live update); Notebook Help & Supportوزن / ابعادوزن2.88 kgوزن بسته بندی شده4.72 kgابعاد (عرض * عمق * ارتفاع)25.8 cm (L) x 37.85 cm (W) x 3.4 cm (min H) / 4.2 cm (max H)

این هم یه اطلاعات دقیق در مورد dv6-2020

موفق باشین

اگه نباشه جاش خالی می مونه farredsky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای پارتیشن بندی میشه از فضای درایو C استفاده کرد تا درایو D دست نخورده بمونه-خود ویستا هم می تونه اینکارو بکنه اما با paragon هم میشه.

در مورد دی وی دی ریکاوری: باید جنس خوب باشه -و در اولین فرصت تهیه بشه -فقط هم یک بار اجازه تهیه اونها رو میده . ( RW ممکنه اشتباها کسی پاکش کنه !)
    Last edited by farredsky; 12-12-2009 at 08:57.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    کسی dv6-2020 نگرفت؟
    یه سوال : درسته که میگن اچ پی عمر مفیدش کمتر از سونی هست؟ به دلیل داغ کردن؟ یا اینکه فنش زود به صدا میفته ؟
    برای کار با (3d max - cad -photo shop) میخوام....
    اگه کسی گرفته یا اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنماییم کنه..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •