با سلام
من بعد از مدت ها جستجو يه لپ تاپ با برند hp و مدل DV6-1390 خريدم. حالا در مورد اون يه چند تايي سوال دارم كه خوشحال مي شم كمكم كنين:
1- آيا من بايد اين دستگاه رو در سايت مربوطه رجيستر كنم؟
2- يه بار يكي از دوستام كه دستگاه dell خريده بود رفت تو سايتش و تو يه قسمتي شماره سريال دستگاهش رو وارد كرد كه اونجا هم تمام مشخصات دستگاهش رو چك كرد و هم اينكه مطمئن شد كه دستگاهش ok هست و مثلا ريفربيشد نيست! آيا براي hp هم يه همچين امكاني تو سايتش هست؟
3- براي ريكاوري گرفتن از دستگاه و تهيه DVD چه كارهايي بايد انجام بدم؟ ضمن اينكه بهتر نيست از DVD هاي Rewritable جعبه دار استفاده كنم كه داراي كيفيت بهتري هستن؟ راستي يه قسمتي تو هارد هست (تو پارتيشن D) به عنوان ريكاوري،اون چيه؟
4- بطور كلي كارهاي مقدماتي كه قبل از شروع به كار دستگاه جديد بايد انجام بشه چيه؟
5- دستگاه من مودم اينترنال نداره، براي تهيه مودم اكسترنال آيا بهتره از مودم دل استفاده كنم يا برند ديگه اي هم تو بازار هست؟ (قيمت؟)
6- بهتره هارد رو پارتيشن بندي كنم يا بزارم همون جوري بمونه؟
7- تو دستگاه من Office 2007 نصب هستش ولي وقتي مي خوام استفاده كنم كد 25 رقمي install رو مي خواد!! اين شماره سريال رو از كجا بايد بيارم؟!
ببخشيد كه سوالاتم يه كم زياد شد ولي از اينكه كمكم مي كنين قبلا از همتون تشكر مي كنم.