جناب پروفسور چه سرویسی نه سرویس از کجا!!!!!!!
جناب پروفسور چه سرویسی نه سرویس از کجا!!!!!!!
بروبچ از صبح تاحالا که 10 کیلو بایتی از سرعت دانلودم کم شده
برای کسی اینطوری نیست؟
مخلص شما ، بابا حالا خیلی مونده تا پروفسور بشیم تازه دکتریم( شوخی کردم مشخص نبود ؟
)
سرعت به نظر میرسه برای 256 هست
با اين كه من از داتك ندارم ولي به نظر اين 128 حجمي بايد باشه.
من 4-3 روزه اینترنتم مشکل داره.سرعت دانلودم تقریبا 0 میشه یعنی حتی به 1K هم نمیرسه.نه از رپیدشر نه تورنت نه هیچی نمیتونم دانلود کنم.(قیلا سرعت دانلودم رو 30-31 بود)
البته این طرف عید کلا خیلی خراب شده.قطع میشه.سرعتش کم میشه.دانلود نمیکنه و ......
(اینترنتم 256 نامحدود از سرویسهای قدیم که 10 به 1 بودن هست)
چراغ مودم سبزه ولی کلا مثل وقتیه که اینترنت قطع میشه و چراغ قرمزه.البته صفحه های اکسپلورر رو میتونم باز کنم.سرعتش هم خوبه.
میشه یکی یه کمی کنه.این مشکل از کجاست؟از طرف منه یا اینکه شرکت پورتی رو بسته یا کلا شبکه اش مشکل داره یا چی؟
اگه کس دیگه ای هم از این مشکلها داره یه خبری بده
سرعت دانلود امروز من افتضاح بود...بروبچ از صبح تاحالا که 10 کیلو بایتی از سرعت دانلودم کم شده
برای کسی اینطوری نیست؟
خواستم قسمت جدید lost رو دانلود کنم که فایلش 350 مگ بود...از بس سرعت پایین بود، رفتم 140 مگیش رو بگیرم...و خب این 140 مگ رو تویه 3-4 ساعت دانلود کرد!! (در حالیکه باید تویه 1 ساعت و نیم نهایت 2 ساعت دانلود میشد)
دیگه داشتم عصبی میشدم و میخواستم زنگ بزنم دعوا!: دی
باز خوبه برا ما اینطوری نیس! شما فکر کنم بهتره زنگ بزنید به پشتیبانی...من 4-3 روزه اینترنتم مشکل داره.سرعت دانلودم تقریبا 0 میشه یعنی حتی به 1K هم نمیرسه.نه از رپیدشر نه تورنت نه هیچی نمیتونم دانلود کنم.(قیلا سرعت دانلودم رو 30-31 بود)
با پشتیبانی تماس گرفتم گفتن مشکل از مخابرات هست و موقتیه ولی زمانی مشخص نکردن برای رفع این قضیه.
(ما غرب تهران هستیم)
خب حالا چی؟ چند روز صبر کنم بعد زنگ بزنم غرغر کنم؟بعد از 2 سال 24ساعت دانلود کردن حالا 2-3 روز دندون رو جیگر گذاشتم.چقدر دیگه صبر کنم تا معلوم بشه قضیه چیه؟
(این مسئولای پشتیبانیش بس که با ادبن آدم روش نمیشه بهشون چیزی بگه.مخصوصا شیفت شبشون)
بعد مخابرات کلا به سرعت دانلود من چی کار داره!؟!![]()
البته نمیشه گفت که همش تقصیر ایناس
بیشتر مواقع هم تمام مشکلات از طرف مخابرات هست
اینام کاره ایی نیست
وقتی اینترنت انحصاری باشه همینه دیگه
به نظرم یه سوال از دوستی -اگر تویه منظقه خودتون دارید- بپرسید که اون هم چنین مشکلی داره یا نه؟ البته از یه شرکت دیگه باید سرویس بگیرن دوستتون...اگه اون هم مشکل داشت، پس مشکل از مخابراته..اما اگه مشکل نداشت، پس داتک مشکل داره...با پشتیبانی تماس گرفتم گفتن مشکل از مخابرات هست و موقتیه ولی زمانی مشخص نکردن برای رفع این قضیه.
(ما غرب تهران هستیم)
خب حالا چی؟ چند روز صبر کنم بعد زنگ بزنم غرغر کنم؟بعد از 2 سال 24ساعت دانلود کردن حالا 2-3 روز دندون رو جیگر گذاشتم.چقدر دیگه صبر کنم تا معلوم بشه قضیه چیه؟
(این مسئولای پشتیبانیش بس که با ادبن آدم روش نمیشه بهشون چیزی بگه.مخصوصا شیفت شبشون)
بعد مخابرات کلا به سرعت دانلود من چی کار داره!؟!![]()
بعد اینکه 2-3 بار زنگ بزنید بهشون...یعنی تویه شیفت های مختلف...بعضی مواقع یه شیفتشون کار آدم رو راه میندازه...
در اکثر مواقع ایراد از خودشونه...البته نمیشه گفت که همش تقصیر ایناس
بیشتر مواقع هم تمام مشکلات از طرف مخابرات هست
اینام کاره ایی نیست
وقتی اینترنت انحصاری باشه همینه دیگه
مخابرات هر دقیقه روز که مشکل نداره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)