خوب 100 درصد مشکل از کارت شبکه است
کارت شبکه یه وقت disable نیست
تو device manager ببین کارت شبکه نصب هست و dsible نباشه
تو بعضی بایوس ها کارت شبکه آن بورد پیش فرضش غیر فعال که باید از بایوس فعال بشه اینم چک کن ببین چی میشه
خوب 100 درصد مشکل از کارت شبکه است
کارت شبکه یه وقت disable نیست
تو device manager ببین کارت شبکه نصب هست و dsible نباشه
تو بعضی بایوس ها کارت شبکه آن بورد پیش فرضش غیر فعال که باید از بایوس فعال بشه اینم چک کن ببین چی میشه
کارت شبکه disable نیست
توی بایوس هم هرچی در مورد لن بود رو enable کردم ولی ما همچنان اندر خم یک کوچه ایم
سلام
مودم من که حدوده یکساله گرفتمش (LEVEL 1) این همیشه اولش یک ربع روشنه یعدش چراغ adsl قطع میشه دباره بعد 20 دقیقه وصل میشه دیگه قطع نمیشه ....
از اول همین جور بوده ولی الان یکی از دوستان همین مدل با همون سرویس دهنده این مشکل رو نداره...
اشکال از مودمه یا خط؟؟
احتمال زیاد از خط هست و بخاطر Noise هست .. Splitter نصب کردید ؟
سلام
مدوم Billion 5210 شاتل كيفيتش چجوريه؟
خوبه؟
بهتر چيه؟
اگه نویز باشه که هی باید قطع و وصل شه ... من فقط یه بار قطع میشم.
این برنامه رو ندارم . چی هست ؟؟؟
لینکشو بزاری ممنون میشم.
اسپلیتر نرم افزار نیست یک قطعه است که بین خط تلفن مودم و گوشی تلفن قرار میگیره
سلام,علت این پیغام چیه؟بعضی وقتا که می خوام وصل بشم این پیغام میاد کانکشنم رو که عوض می کنم یا مدو رو خاموش روشن می کنم درست میشه علتش چیه؟
![]()
سلام
من 2 تا سوال داشتم لطفا کمک کنین
یکی اینکه این عدد DNS Server برای همه شرکت های adsl
192.9.9.3
است؟ یا مال هر کجا فرق می کنه ؟؟ کسی ماله آسیا تک رو می دونه ؟
و یکی هم اینکه من یه مودم d-link دارم که هم usb می خوره هم lan می خواستم ببینم اگه اونو در یک زمان به 2 تا کامپیوتر وصل کنم ایرادی نداره و هر دو کامپیوتر می تونن با هم به نت وصل باشن و اگه می شه چه جوری می شه سرعت اینترنت ها رو کنترل کرد مثلا مال یکی رو تنظیم کرد از 5kb بالا تر نره بقیشم رو اون یکی کامپیوتر باشه (می دونین که اهل خانه همه طالب اینترنتن![]()
)
DNS Server من با آسیا تک یه چیز دیگس.الان یادم نیست چون زدم رو اتومات.ولی این نبود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)