عموش نیست . داییشه . uncle دایی هم میشه . در ضمن هیچ وقت الیستیر نگفت ارل ایمون uncle منه و میگفت uncle شاه cailen . پس چون نسبتی با الیستر نداره میشه دایی شاه کیلن .
عموش نیست . داییشه . uncle دایی هم میشه . در ضمن هیچ وقت الیستیر نگفت ارل ایمون uncle منه و میگفت uncle شاه cailen . پس چون نسبتی با الیستر نداره میشه دایی شاه کیلن .
Last edited by Gregar; 07-09-2010 at 08:56.
جفتشون فروشین. البته بعدا یه ماموریت میگیری که ازت Wolf Pelt میخواد که اونم باید تازه باشه. برای همین همه رو بفروش و وقتی ماموریته رو گرفتی برو یه گرگ بکش و پوست تازه ـش رو بده به طرف.
برای باز کردن درها و صندوقهای قفل هم قابلیت Lockpick رو باید ببری بالا که فقط مخصوص Rogue هست (للیانا داره اینو). علامتش هم قفله.
---------- Post added at 10:20 AM ---------- Previous post was at 10:18 AM ----------
میدونم Uncle چی میشه ولی اگه درست به حرفای الیستر گوش بدی میفهمی ماجرا رو.
الیستر برادر ناتنی شاه کیلنه. یعنی بابای کیلن و داداش آرل امون با یکی از خدمتکارای قصرش.... بله دیگه..... اونوقت الیستر به دنیا میاد.
وقتی میری تو ردکلیف همون اول الیستر همه چی رو واست تعریف میکنه وقتی هم گردنبند مادرشو میدی بهش بقیه ـش رو واست میگه.
بابا دقت کن به حرفاشون خوب........![]()
Last edited by behrad66; 07-09-2010 at 09:48.
من که دیگه از اونجا گذشت ولی من جایی ندیدم الیستر بگه عموم ارل ایمونه . اگه عموش باشه پس بن تیگن هم عموش میشه . جور در نمیاد که بن تیگن عموی شاه باشه .
تو که ماشاا... هزار بار از اول شروع کردی... یه بار دیگم روش. اگه ایندفعه از اولش رفتی یادت باشه الیستر رو با خودت ببری ردکلیف. فکر کنم فقط دفعه اول که میری این حرفو میزنه. بعدشم وقتی میرین تو Chantry و با بن تیگن روبرو میشه یا بعد از جنگ که کنار آسیاب بادی با زن آرل برخورد میکنه ببین چیا به هم میگن.
بعدشم تا حالا از خودت نپرسیدی چطور الیستر شاه میشه؟ اصلا علتش چیه که تو Landsmeet اینقدر آرل امون ازش پشتیبانی میکنه؟
بگذریم حالا.....
من الان رسیدم به New Heaven و میخوام برم تو.... میدونم سخته بخصوص اون drake ها و اون Arcane Warrior ـه و خود Kolgrim. این دفعه استن / للیانا و وین رو با خودم بردم. یوزاریس هم دست استنه. فکر نکنم زیاد اذیت بشم.
بابا تو که دیگه حرفه ای شدی این همه رفتی . چرا اذیت بشی ؟
قضیه الیستر رو هم ول کن . هر کارش هست به ما ربطی نداره
راستی بیا ببین rouge ام چی شده . راست میگفتی . یه لشکر رو حریفه . defence اش شده 112 . هیچکی نمیتونه لمسش کنه حتی . تازه هوز evasion رو نگرفتم . اون که دیگه همش میشه جاخالی .
البته واسه Armor یکی پیدا کردم توی مارکت توی pearl بود که یه کم از اون ارموری که گفتی بهترینه واسه rouge ضعیفتره ولی بازم خوبه . تا اون جا دووم میاره . کلا 5 تا به دکس اضافه کرده و 11 تا به def
کدوم آرمور رو میگی؟ نکنه Shadow of Empire رو میگی؟ اون که تو Market نیست. اگه این نیست که بگو ما هم بدونیم. تو Pearl که فروشنده نیست. نکنه دست گل آب دادی تو Pearl؟!![]()
نمیدونم . نه اسمش هست shadow leather armor . خودم هم نمیدونم . دفعه اول که بازی کردم نبود . فکر کردم پچ 1.04 نصب کردم اومده . از پچ نیست ؟ یکی هست فروشندهه شبیهه یه demon زنه . سه تا ارمور خوب داره دوتا واسه rouge که فقط قیافه شون فرق میکنه و یکی واسه mage . اسلحه هم اسلحه های انچنانی هم نداره .
در ضمن توی pearl که بری دیگه باید یه کاری بکنی و بیای بیرون . همین جوری که این همه راه نیومدم. ولی من کلا چون للیانا باهام بود نشد جلو خانومم ... کنم .
Last edited by Gregar; 07-09-2010 at 22:05.
جالب شد... میشه درباره این فروشندهه بیشتر توضیح بدی؟ کجاست دقیقا؟ شبیه Desire Demone ـه؟!؟!؟!؟!؟! مگه میشه؟ نکنه مودی چیزی ریختی؟
ای بی حیا.... خوب این همه کار میشه کرد اونجا... چرا آخه؟ شرم بر تو باد...
راستی یه چیزی... البته خودم امتحان نکردم هنوز ولی میگن اگه با للیانا لاو باشی و با اون زنه که Duelist رو آموزش میده حرف بزنی و Persuade داشته باشی (که چون روگی داری) میتونی کاری کنی که...............اگه راست باشه که هزار دفعه دیگه هم که شده میرم تا ببینم چی به چیه.
![]()
نه فکر نکنم بشه . یه زمانی گفته بودم rouge برداشته بودم . اون توی easy بود . persuade ام تا ته بود و Cunning بالا داشتم . ولی بهش گفتم تاثیر نداشت .
باورم نمیشه این دفعه Kolgrim رو اینقدر راحت کشتم. قبلش لول که گرفتم War Cry رو دادم (مال Champion ـه) و بهش که رسیدم همون اول یه Holy Smite زدم تو ملاج یکی از میجا. بعدش Taunt بعدشم War Cry. بعد رفتم سراغ اون یکی میجه و اونم مرخص کردم. بقیه هم فقط داشتن زور بیخود میزدن و هیچ کاریم نمیتونستن بکنن. یکی دو تا ضربشون هم که بهم خورد وین سریع حالمو جا آورد.
البته قسمتای دیگه بخصوص اون تیکه که 3 تا drake میان یه کم سختم بود. یه بار لود کردم البته ولی بازم با زور Glyph of Paralysis و بمب و Holy Smite ردش کنم. استن هم که یوزاریس داشت. ولی الان خوش دارم میج بیاد جلوم بفهمن واسه چی مردم تداس این تمپلارهای شریف رو گماردند بر سر این میج های خدانشناس.
برای اونایی که نمدونن بگم War Cry (بدون آپگریدش) 10 تا از اتک همه کسایی که دور و برت هستن کم میکنه. ترکیبش با Taunt فوق العادس. عملا از کار میندازشون.
انصافا بازی به این باحالی من تا حالا نرفته بودم. این همه مدته دارم بازی میکنم با کارکترهای مختلف. هنوز که هنوزه دارم چیزای جدید توش یاد میگیرم. تنها بازییه که اینقدر رفتم ولی واسم تکراری نشده.
تازه Awakening هم مونده.... دم Bioware گرم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)