تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 171 از 298 اولاول ... 71121161167168169170171172173174175181221271 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,701 به 1,710 از 2976

نام تاپيک: 8 مگاپيكسل سامسونگ i8510

اگه نباشه جاش خالی می مونه yazdankhah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هدف شما از این پست چیزی جز جو سازی نیست خود شما هم میدونید که این مشکل از سامسونگ نیست و فقط تو ایرانه
    خب حسن جون دوستمون هم همین حرف شما رو به یه بیان دیگه میزنه. میگه حالا که سامسونگ هیچ جایی مشکل نداره پس چرا این حجم بالا تو ایران مشکل داره و نمایندشم هیچ عکس العملی نشون نمیده.

د خوب همینجای مسئله بوداره که خود نماینده میدونه و دلایل الکی میاره و از ارائه راه حل مناسب شونه خالی میکنه.

من خودم چند نوبت نمایندگی رفتم و دفتر فروش رفتم و با شرکت ماکروتل و مدیر بازرگانیش صحبت کردم سر آخر دیدم نه بالا جنسی که دستمه معیوبه و جالبه که فقط تو ایران هم معیوبه هیچ جای دنیا همچی گزارشی ندادند.

حتی نتونستم ایمیلی از سامسونگ و خدمات پس از فروشش پیدا کنم تا گزارش کاملی به اونها بدم.

شادباشید

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پول خیلی بد چیزیه. این چیز کثیف اتفاقا خیلی هم شیرینه
    دوست من شما از کجا خبر داری سامسونگ اعلام کرده یه چند هزارتایی گوشی معیوب دارم ماکروتل هم گفته اول
    خریده آورده و به من و شما انداخته حالا هم به هیچ وجه جوابگو نیست.

من اون موقع که این گوشی رو داشتم رفتم گارانتی الکی تست کرد و گفت هم گوشی سالمه هم باطری
    بهش گفتم پس ایراد کجاست گفت 8510 باطریش ضعیفه
    گفتم تو مشخصات گوشی هست 8 ساعت صحبت گفت کمپانی ها معمولا در این موارد بزرگ نمایی میکنند.

دوستان من دیگه از سامسونگ و نمایندش و 8510 و باطری معیوبش حالم بهم خورد و فروختم.

محض اطلاع نوکیا E66 گرفتم خیلی راحت 3 روز با اون حجم صحبت و کارهای من جواب میده.

شاد باشید

کمپانی ها بزرگ نمایی میکنند درست! ایا سایتهای مستقل هم بزرگ نمایی میکنند؟

داره خودمونی میشه sogol6561's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

هدف شما از این پست چیزی جز جو سازی نیست خود شما هم میدونید که این مشکل از سامسونگ نیست و فقط تو ایرانه
    دوست عزیز هدف من جوسازی نیست اخه این روشی که شما میگید خودتان بهش نگاه کنید .
    بنظرتون این روش درسته؟این روش کجا تست شده؟(دوست عزیز با این روشها که به جایی نمیرسیم.)گوشی رو که خریدی باید از اول باطری خوبی داشته باشه نه اینکه .... .
    پول خیلی بد چیزیه. این چیز کثیف اتفاقا خیلی هم شیرینه
    دوست من شما از کجا خبر داری سامسونگ اعلام کرده یه چند هزارتایی گوشی معیوب دارم ماکروتل هم گفته اول
    خریده آورده و به من و شما انداخته حالا هم به هیچ وجه جوابگو نیست.

من اون موقع که این گوشی رو داشتم رفتم گارانتی الکی تست کرد و گفت هم گوشی سالمه هم باطری
    بهش گفتم پس ایراد کجاست گفت 8510 باطریش ضعیفه
    گفتم تو مشخصات گوشی هست 8 ساعت صحبت گفت کمپانی ها معمولا در این موارد بزرگ نمایی میکنند.

دوستان من دیگه از سامسونگ و نمایندش و 8510 و باطری معیوبش حالم بهم خورد و فروختم.

محض اطلاع نوکیا E66 گرفتم خیلی راحت 3 روز با اون حجم صحبت و کارهای من جواب میده.

شاد باشید
    والا من تو تهران نیستم و نمیدونم مایکروتل کدوم وره.ولی تو ایران به نظر من گارانتی بدرد نمیخوره .نمایندگی که برگرده بگه باطری تست شده و ایرادی نداره و بعدا باطری هم برات نتونه طبق انتظاراتت جواب بده به چه دردی میخوره.

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

رنگ نقره ائی INNOV8 بزودی :

به نظرم زیبائیش خیلی بیشتر شده

مخلصیم .

5. 5 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

دوست عزیز هدف من جوسازی نیست اخه این روشی که شما میگید خودتان بهش نگاه کنید .
    بنظرتون این روش درسته؟این روش کجا تست شده؟(دوست عزیز با این روشها که به جایی نمیرسیم.)گوشی رو که خریدی باید از اول باطری خوبی داشته باشه نه اینکه .... .

والا من تو تهران نیستم و نمیدونم مایکروتل کدوم وره.ولی تو ایران به نظر من گارانتی بدرد نمیخوره .نمایندگی که برگرده بگه باطری تست شده و ایرادی نداره و بعدا باطری هم برات نتونه طبق انتظاراتت جواب بده به چه دردی میخوره.
    باتری گوشی من تا دو روز پیش خراب بود. شب شارژش کردم و صبح بیدار شدم دیدم یه خطش پریده همون موقع زدمش تو شارژ و بعد ازش استفاده کردم دیدم درست شده. دوباره شارژش کردم دیدم بازم مشکلی نداره
    حالا به نظر شما چه چیزی باعث شده باتری من درست بشه؟
    احتمالاً مشکل از شارژره. من حدود نیم ساعت قبل گوشیمو که کامل شارژ شده بود از تو شارژ در آوردم و حدود 20 دقیقه گزشت و اصلاً ازش استفاده نکردم دوباره زدمش تو شارژ هنوز داره شارژ میشه یعنی حدود 10 دقیقه.
    این شارژرا که تو پک گوشی هست مخصوص ایرانه. احتمال اینکه مشکل از شارژرا باشه زیاده

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

رنگ نقره ائی INNOV8 بزودی :

به نظرم زیبائیش خیلی بیشتر شده

مخلصیم .

واوووووووووو خیلی زیباتر شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه Bahador.p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

آقا تو سرو کله خودتون نزنین مشکل رو از طریق علمی و خود نمایندگی در آوردم اینقدر به سامسونگ گیر ندین به مایکروتل گیر بدین مشکل از اونجاست که گوشی های I8510 موجود توی ایران اولین سری ساخت بودن و همه نرم افزارشون ورژن 1 بوده و خود مایکروتل اونارو آپ کرده و وقتی آپ میکنن مثل من و شما که با نت آپ نمیکنن سامسونگ براشون برنامه میفرسته از شانس خوب ما ایرانی ها همچین برنامه رو برای ایران میفرستن متوجه مشکل باتری گوشی میشن و سریعا به تمام نمایندگی های اعلام میکنن نفروشین و اون تعدادی که فروختین پس بگیرین و صبرکنین تا من یک آپدیت جدید بدم آپدیت از لحاظ اسم با قبلی فرق نداشت فقط مشکل باتری توش درست شده بود و متاسفانه مایکروتل دیگه گوشی هارو بر نگردوند و مردم رو پیچوند یک کلام شما دقت کنین هیچ یک از بچه هایی که گوشی شونو از دبی گرفتن و آپ بوده مشکل نداشته من خودم و بابام رو مثال میزنم از دبی گرفتم هیچ مشکلی نداره اونو از یکی از نمایندها و رئیس فروش سامسونگ و نوکیا و... توی دبی که با بابام دوسته پرسیدم و اون این جریان رو برام گفت راست و دروغش پای خودش

9. 3 کاربر از Bahador.p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پیشنهاد میکنم دوستانی که از گوشی هاشون ناراضی هستن .. به سایت سامسونگ در کره جنوبی نه ایران! پیام بدن از طریق نت و مشکلشون رو در میون بزارن ...

البته که اونها ایرانی نیستن و سریعا به مشکل رسیدگی میکنن و اگر مشکلی از طرف مایکروتل باشه شرایط کار رو باهاشون عوض میکنن!... از نظر اونها بزرگترین سرمایه یعنی داشتن مشتری نه نمایندگی ! و مایکروتل با این کار بزرگترین سرمایه سامسونگ رو داره ازش میگیره

11. 3 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه W580's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Nokia X6-16Gb Box

پيش فرض

من بخرم این گوشیو یا باطریش مشکل داره؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

من بخرم این گوشیو یا باطریش مشکل داره؟
    من راه حل مشكل باتري رو پيدا كردم و تا حالا كه واقعن جواب داده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •