يعنی کله سکانس هايه مربوط به اون حذف شده بود اگه اينطوری شده باشه خيلی از جاهايه
اصليه فيلم که از بين ميره
![]()
يعنی کله سکانس هايه مربوط به اون حذف شده بود اگه اينطوری شده باشه خيلی از جاهايه
اصليه فيلم که از بين ميره
![]()
این فیلمه که گفتی اسمش چی بید داوود جان ؟؟؟همین فیلم امشب کانال دو ، فیلمی که داستین هافمن بازی میکنه
دوستان اين فيلمه prestige رو پخش کردن يا نه؟پخش کردن اونم چه پخش کردنی !!! خودشو شبکه ی چهار داد تکرارشو شبکه ی یک !!!آره نشون دادن. الویا نداشتیم که !!![]()
شايد اينو گزاشتن آره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
نه حاجی همون پرستیژ نولان رو گذاشتند من که ندیدم اما .
فقط دیدم داره پخش میشه .
برای همین نمیدونم چیارو سانسور کردن .
نه به طور کامل ... توی چند تا سکانس از جلوی دوربین رد شديعنی کله سکانس هايه مربوط به اون حذف شده بود اگه اينطوری شده باشه خيلی از جاهايه
اصليه فيلم که از بين ميره![]()
شوخی می کنیم مهدی جان ، چند سکانسی که مورد نداشت نشون دادن ... البته همون چند سکانس برای ببیننده ی باهوش ایرانی بس بود تا به روابط موجود پی ببره ، بیننده ی بی هوش ایرانی هم همون بهتر که فیلم نبینه !!!
یه چیز دیگه ، الان سر زدم به وب سایت " صد فیلم " که تازه راه اندازی شده و متوجه شدم که مورد عنایت قرار گرفته ... واقعا خاک تو سرشون ، ما رو نگاه کن می خوایم از کجا اطلاعات به دست بیاریم !!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداره داوود جان ؟ فروشگاه حیرت انگیز رو داد ؟؟؟شايد اينو گزاشتن آره
کد:
اينم سايت يا پايگاه خبريه نميدونم اينو تو گزاشتن مرتب فيلم و معرفی و برنامه ريزيه فيلم
موندن بعد اومدن يه سايت خبری زدن واقعا که !!!!!!!!!!!!!1
نه آقا ، دیشب اینو گذاشتن :
عجب حال میکنم من با این Abigail Breslinکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این سایت صدفیلم چرا searchش فرار میکنه ؟؟؟چه مزخرفه آقا. یکی از سربرگاش هست صدفیلم برتر تاریخ !!! خوب این که IMDB هم زده دیگه. توجه کردید همه ی خبرهاش از سایت های دیگه لینک گرفته شده ؟؟؟ روشون کلیک کنید میرید تو سایت دیگه ای ، که یکیش بود قطره ، که باز اونهم از مهر گرفته بود
![]()
Last edited by Hectorist; 09-04-2008 at 09:31.
من که گفتم بابا اينا تو کاره خودشون موندن بعد اومدن اينکارو کردن!!!!!!!!!!!
وای ... من کجا بودم وقتی داشت این فیلم رو می داد !!!نه آقا ، دیشب اینو گذاشتن :
کد:
راستی باسه چی میگی داستین هافمن بازی میکنه ... اطلاعات غلط میدی ؟ خدا رو خوش میاد ؟
میگن این دختره Abigail Breslin قرار تو اینده یه چیزایی بشه ... همین الان یه فیلم با فاستر روی اکران داره ... فاستر توی یه نشست می گفت که شبیه بچه گی های منه !!! خدا به دور ...
سینما چهار این هفته هم فیلم " فراموشی " هست ... همون تله فیلمی که توی عید پخش کردن ... خلاصه عید گذشت و ما باید یه سال هی تکرار فیلم های اون 10 ، 15 روز رو ببینیم ...![]()
صد فیلم این هفته احتمالا ، اخرین فیلم هیچکاک :
توطئه ی فامیلی " Family Plot "
کارگردان
Alfred Hitchcock
با بازی
Karen Black ، Bruce Dern ، William Devane
محصول 1976 " امریکا "
مدت زمان : 121 دقیقه ...
IMDB Rating: 6.7/10
خلاصه ی فیلم :
داستان درباره يك راننده تاكسي است كه به همراه شريكش توسط خانمي استخدام ميشوند تا برادرزادهاش را پيدا كند ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)