تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 171 از 905 اولاول ... 71121161167168169170171172173174175181221271671 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,701 به 1,710 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سالهاست كه وضعيت گارانتي خودروهاي نو و صفر كيلومتر مشكلدار و پر از عيب و نقصه.
    بارها و بارها هم خودم ديدم كه مشتريها با اين مشكلات كه از قبيل قبول نكردن گارانتي از طرف شركت، تعميرات ناقص ، استفاده از قطعات بي كيفيت ، گرفتن بخشي از هزينه تعميرات به هر بهانه ( كه كاملا مشخص بود نبايد گرفته ميشد) و سردواندن صاحب خودرو ، طرف ميشن و هيچ تغييري هم در ساختار اين سيستم كه ارتقاء كيفي واقعي پيدا بكنه بوجود نيامده.
    همين الان دوتا پژو ( يكي 207 اتوماتيك و يكي پارس با موتور 206 )كه هر دو هم فقط چندماه از كاركرد اونها ميگذره دچار ايراد فني بزرگي شدند و بلا استفاده يه گوشه خوابيدن.... چرا؟ چون قطعه مورد نظر هم براي تعمير پيدا نميشه!!( قابل توجه كساني كه تصور ميكنن خودروي ايراني و صفر كيلومتر همه چيزش به راحتي و سهولت گير مياد).
    وقتي وضعيت گارانتي و تعهدات يه شركت با اينهمه تبليغ و خودستايي و داستان سرايي و منم منم كردن اينجوري باشه، ديگه تكليف آگهي ها و تبليغات متفرقه كه خودشون رو به نوعي به اين سيستم گارانتي شركتها ميچسبانن معلومه.

2. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

منم یه 131sl گرفتم دور موتورش وقتی استارت میزنم میره رو 2 به بالاا و برمیگرده پایین اکثر موقعه ها هم رو 2 میمونه و کلا تو حرکت هم همین طوری میشه دور موتورم بازی میکنه میره بالا میاد پایین مثلا اگه رو دنده 2 گاز ندم بهش به خاطر بازی کردن خود به خودی دور موتور ماشین دل دل میزنه !!! !!! ایراد از چی هست ؟لطفا! راهنمایی کنین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ا سلام خدمت مهندسی عزیز
    من با کمال تاسف یه کلاه سرم رفت اساسی ولی خوب باید رفعش کرد
    من یه پژو پارس مدل 82 خریدم که ظاهرش خیلی تمیز بود
    وقتی باهاش رانندگی کردم گیربکس و موتورش عالی بود
    ولی متاسفانه به خاطر اعتماد بی جا به یک دوست متوجه چسبی که روی سیلندر به دلیل ترک روی سیلندر ریخته شده بود نشدم
    حالا که زنگ میزنم به صاحب قبلیش میگه این ماشین 4 سال دسته منه همینطوری هیچ مشکلی نداشتم باهاش دستش نزن
    گیج شدم به خدا
    تو اصفهان هستم بردم نمایندگی گفت با 500 الی 600 هزار تومان واست جای ترک رو درست میکنم با ضمانت (جای ترک رو در میاره بعد یه قطعه به جاش میزاره و جوش میده)
    نمی دونم چیکار کنم
    صاحب ماشین خودش میگه هیچیش نمیشه
    ولی خو بالاخره عیبه دیگه باید رفع شه
    از دوستان اگه تجربه ای در این زمینه داره ممنون میشم کمکم کنه

5. این کاربر از yummy_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

منم یه 131sl گرفتم دور موتورش وقتی استارت میزنم میره رو 2 به بالاا و برمیگرده پایین.......
    مشكل به احتمال زياد از استپر موتور بايد باشه.رفع ايراد نياز به تخصص و دستگاه دياك داره. اگر نمايندگي مناسبي در نظر داريد حتما به اونجا مراجعه و در صورت نبود، به يه تنظيم موتور وارد و با وجدان رجوع كنيد.
    من با کمال تاسف یه کلاه سرم رفت اساسی ولی خوب باید رفعش کرد......

مشكل شما چند وجه داره.
    آيا ميخواهي خسارت خرابي سرسيلندر رو از صاحب قبلي بگيري؟ در اين صورت بايد از طريق قانوني اقدام كني كه احتمالا نتيجه خوبي هم نخواهي گرفت چون موقع سند خوردن دقيقا نوشته شده كه خودرو به روئيت كامل خريدار رسيده و سالم تحويل گرفته.
    اما اگر دنبال تعمير سرسيلندر هستين اين هم نميتونه نتيجه خوبي به دنبال داشته باشه.
    تا اونجايي كه من تجربه داشتم، جوشكاري ، دوختن و درز گيري سيلندر و سرسيلندر چاره و راه حل مناسب و مطمئني نيست ، بخصوص براي سرسيلندر كه تحت فشار و حرارت بالاتري نسبت به سيلندر كار ميكنه.
    اگر تا الان خوب بوده پس همينجوري نگه داريد و استفاده كنين تا روزي كه خراب بشه( كه معلوم نيست كي باشه..)
    البته توصيه ميكنم از همين الان يه سرسيلندر درجه يك بخريد و نگه داريد تا هم بخاطر گرانتر شدن ، پول اضافي نديد و هم زمان مورد نياز بلافاصله از اون استفاده كنين.
    ماشين رو به يك مكانيك وارد نشون بديد تا مشخص بشه اين ترك دقيقا كجا قرار داره و چه مقدار با كانالهاي آب و روغن ارتباط پيدا كرده؟ مقدار صدمه و ناحيه اي كه ترك خورده ميتونه مشخص كنه كه تا چه حد ميتونين روي كاركرد مناسب موتور حساب كنين.
    و توصيه آخر اينكه سعي كنين از مسافرتهاي طولاني با اين وضعيت خودداري كنيد چون ممكنه بخاطر فشار زياد در سرعتهاي بالا( و احيانا استفاده از كولر و گرمتر شدن موتور) چسب جدا شده و وسط مسافرت و كوه و بيابان و نصف شبي براي شما گرفتاري زيادي بوجود بياره.

7. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ممنون دوست من
    حتماً کارهایی که شما گفتین انجام میدم
    باید ببرم به یک تعمیر کار ماهر نشون بدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با سلام
    میخوام برای پراید ضد یخ بریزم ولی نمیدونم چطوری.لطفا کامل توضیح دهید.
    ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

میخوام برای پراید ضد یخ بریزم ولی نمیدونم چطوری.لطفا کامل توضیح دهید.

اول بفرماييد كه در حال حاضر داخل رادياتور ماشين چي ريخته شده؟
    آب معمولي ؟ آب رادياتور خالي؟ آب رادياتور با ضد زنگ، ضد جوش؟ آب مقطر؟...
    و اينكه شرايط آب و هوايي شهر محل سكونت شما چطوريه؟

11. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اول بفرماييد كه در حال حاضر داخل رادياتور ماشين چي ريخته شده؟
    آب معمولي ؟ آب رادياتور خالي؟ آب رادياتور با ضد زنگ، ضد جوش؟ آب مقطر؟...
    و اينكه شرايط آب و هوايي شهر محل سكونت شما چطوريه؟

من ماشینو چند ماهی بیشتر نیست خریدم.از اون کسی هم که خریدم نپرسیدم ولی به احتمال زیاد آب معمولی یا مقطر.ما مشهدیم.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من ماشینو چند ماهی بیشتر نیست خریدم.از اون کسی هم که خریدم نپرسیدم ولی به احتمال زیاد آب معمولی یا مقطر.ما مشهدیم.

ريختن آب معمولي، آب مقطر ، آب برفك يخچال ، آب معدني و كلا هر چيزي بجز آب رادياتور و ضد يخ،جوش و زنگ استاندارد ، در رادياتور ماشين باعث صدمه ديدن كل سيستم خنك كننده و البته مجراهاي عبور آب در سيلندر و سر سيلندر ، و پوسيدگي سريع تمام لوله هاي انتقال آب و جنتهاي رادياتور، درب رادياتور و حتي پولكهاي موتور و سر سيلندر خواهد شد.

من فرض رو بر اين ميگيرم كه شما خودتون فني هستيد و ميتونين تمام راهنمائيها و كارهايي كه ميگم رو انجام بديد ، در غير اين صورت از فردي كه وارد باشه كمك بگيريد و انجام بديد.
    اول از همه ببينين دقيقا چه چيزي توي رادياتور ريخته شده؟
    اگر آب معمولي باشه، به احتمال قوي زنگ زدگي هم در كل موتور و رادياتور وجود داره و اينو ميشه با باز كردن درب رادياتور و بازديد مايع درون مخزن تبخير، متوجه شد و زنگ و آب قهوه اي و تيره و رسوبات رو داخل اون رو ببينين.
    اول از همه جنت پايين رادياتور را باز كنين تا آب كلا تخليه بشه.به آب ريخته شده دقت كنين و مقدار زنگ زدگي و رسوبات كه ميبينيد دقت كنين. جنت رو موقتا جا بزنين و رادياتور رو باز هم پر از آب معمولي بكنين و باز دوباره جنت رو در بياريد و آب را تخليه كنين.سر لوله آب رو داخل رادياتور بگذاريد و اجازه بديد تا با سر ريز شدن اب زنگها هم شسته و خارج بشه.
    هر بار كه اين كار رو انجام ميديد آب تميزتري خارج ميشه و مقدار زنگ زدگي داخل اون هم كمتر ميشه.
    اگر زنگ زدگي داخل رادياتور و موتور كم باشه، ميتونين با اين روش مقداري از اون رو پاك كنين . اما اگر خيلي زياد باشه بايد از روش ديگه استفاده كرد.
    يك سري پودرها و يا مايعات شستشو كننده براي رادياتور و سيستم خنك كننده موتور وجود داره كه اين كار رو انجام ميدن. البته من با تجربه اي كه داشتم هيچ كدوم تاثير چنداني نداشته و بهترين روش استفاده از نفت سفيد بوده.
    براي اين كار مقدار يك استكان نفت سفيد داخل رادياتور بريزيد و مابقي رو آب معمولي پر كنين. براي مدت 10 دقيقه موتور كار بكنه و بعد دوباره جنت پايين رو باز كنين تا كل مايع تخليه بشه.
    اين كار رو چندين بار انجام بديد و هر بار يك استكان نفت سفيد بريزيد و آب پر كنين. هر بار كه تخليه انجام ميشه، ميبينين كه مقدار زنگ زدگي داخل آب هم كمتر شده و آب تخليه شده شفافيت بيشتري پيدا ميكنه.به هيچ وجه از سفيد كننده ها ، گازوئيل ، پودر لباسشويي و يا مايعات شستن ظروف و دست استفاده نكنين.
    زماني كه حس كرديد ديگه بيشتر از اون آب تميزتر نخواهد شد، كل آب رو تخليه ، جنت رو جا زده و بست رو محكم كنين.
    در ادامه بايد بخشهاي صدمه ديده احتمالي از زنگ زدگي رو تعويض كنين و اين ميتونه شامل درب رادياتور، جنتهاي بالا و پايين رادياتور، لوله هاي انتقال آب فلزي و لاستيكي بخاري و ساسات ( در مدلهاي كاربراتوري) ،و بازديد پولكهاي موتور و سر سيلندر و اطمينان از سالم بودن اونهاست.
    چون شما در ناحيه سرد سير زندگي ميكنين، بنابر اين با توجه به وضعيت دماي زمستان بايد از مقدار مناسب ضد يخ استفاده كنين. معمولا روي هر قوطي ضد يخ جدولي نوشته شده كه تناسب مقدار دما و ضد يخ مناسب براي اون دما رو نشون داده .
    بطور مثال براي دماي تا 12- درجه زير صفر بايد 25% از حجم سيستم خنك كننده را با ضد يخ پر كنيد. براي 18- درجه تا 34% و براي 37- درجه تا 50% از حجم اون با ضد يخ پر بشه.
    براي مشهد من فكر كنم با توجه به سرماي زمستان چيزي حدود 25 %تا 30 % از ضد يخ استفاده كنين و مابقي را با آب رادياتور پر كنيد.
    مخزن سر ريز و تبخير را هم باز كرده و بخوبي تميز كنين و تمام زنگهاي داخل اون رو بشوريد. از سالم بودن درب مخزن و لوله متصل به اون( لوله اتصال به رادياتور و لوله متصل به درب براي مكش) مطمئن شويد.
    تمام مراحلي كه انجام داديد صرفا بخش اول سرويس بود چون دقيقا مشخص نيست كه رادياتور و سيستم خودروي شما چه مقدار زنگ زدگي داشته؟
    اين موضوع را هم در نظر بگيريد كه بعد از مدتي با ريختن مايع ضد يخ، احتمال شروع نشتي آب رو در بعضي نقاط خواهيد داشت كه بايد اون بخش تعمير و يا تعويض بشه. بطور مثال ممكنه واترپمپ دچار نشتي بشه و يا يكي از پولكها سوراخ شده و آب خارج بشه و يا درب ترموستات نشتي پيدا بكنه. خود ترموستات هم ممكنه بخاطر زنگ زدگي خراب شده باشه و درست عمل نكنه كه بايد تعويض بشه. اين اتفاق بخاطر قدرت تميز كنندگي بالاي مايع ضد يخ، ضد رسوب است كه زنگهاي بيشتري رو تميز كرده و احيانا مجراهايي براي خروج آب بوجود مياد.
    اگر از روز اول هميشه داخل موتور از ضد رسوب و جوش و آب رادياتور استاندارد استفاده ميشد، نيازي به اين مقدار بازديد و سرويس مجدد و پيگيري نداشت.
    به هر حال چون ماشين را تازه گرفتيد، و براي مدت زمان زيادي استفاده ميكنين بهتره كه از همين الان وضعيت اون رو به حال استاندارد اوليه برگردانيد تا از خرابي قطعات و صدمه ديدن بخشهاي مختلف موتور جلوگيري بشه.

Last edited by camaro lt; 17-10-2012 at 20:46.

14. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

فیلتر هوای 405 کجای موتور قرار داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •