تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 171 از 607 اولاول ... 71121161167168169170171172173174175181221271 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,701 به 1,710 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

اگه نباشه جاش خالی می مونه BraveKnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

شما با ویندوز 7 نسخه 64 بیتی مشکلی نداری . . ؟
    چون میگند یک سری برنامه ها فقط روی 32 بیتی نصب میشه . . و با 64 بیتی مشکل داره . .
    در کل شما رو اذیت نمیکنه . .

م م ن و ن . . موفق ب ا ش ی د .
    نه، مشکل خاصی باهاش ندارم. خیلی خوب و روان کار میکنه.
    از 64 بیت ویستا خیلی خیلی بهتره. اکثر برنامه ها روش نصب میشن. به غیر از یه سری برنامه های متفرقه که بازم کم پیش میاد نصب نشه.
    میتونی XP Mode رو نصب کنی که در واقع شبیه ساز محیط XP هست. خیلی جالبه، میشه گفت داخل 7، اکس پی نصب کردی! اونوقت هرچی نصب نشد میری تو اکس پی نصب میکنی.

راستی بدترین چیزه 7 مدیا پلیرشه. واقعاً چرته!!!

2. این کاربر از BraveKnight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Masoud.Neshat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

13

شما fs2004 استفاده میکنید یا fsx ؟؟؟؟

در ضمن مرسی که به سوالات این حقیر جواب میدید فدای روی ماه خود شما!!!

نمی تونم از 2004 دل بکنم چون کلی هواپیماهام فقط اون تو کار میکنه مثلا توپولوف. برا همین تو ایکس پی 2004 رو دارم تو ویستا اف اس ایکس رو.
    ضمنا من کاری نکردم که دوست عزیز ، اگرچیزی دونستم وظیفمه به بقیه بگم شمام اصلا نگو حقیر این اصطلاح ناجوریه، خلبان باید اعتمادبه نفس داشته باشه

4. این کاربر از Masoud.Neshat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بچه ها یه چیز میگم، نخندید ...

من تازه فهمیدم درس های FSX کجاست. اصلا قبلش ندیده بودم، فکر میکردم اون Tutorial ها درس هاش هستن.
    حالا فهمیدم میگن با FSX میتونی خلبانی یاد بگیری یعنی چی!
    اما اون معلمه صداش بی کیفیته، خوب نمیتونم متوجه بشم چی میگه، خیلی هم سریع حرف میزنه.
    ورژن فارسیش چه جوریه؟ کسی داره؟
    اون باشه خیلی بهتره.

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

بچه ها یه چیز میگم، نخندید ...

من تازه فهمیدم درس های FSX کجاست. اصلا قبلش ندیده بودم، فکر میکردم اون Tutorial ها درس هاش هستن.
    حالا فهمیدم میگن با FSX میتونی خلبانی یاد بگیری یعنی چی!
    اما اون معلمه صداش بی کیفیته، خوب نمیتونم متوجه بشم چی میگه، خیلی هم سریع حرف میزنه.
    ورژن فارسیش چه جوریه؟ کسی داره؟
    اون باشه خیلی بهتره.
    فارسيش خوبه.
    خوب دوبله کردنش. البته ورژن فارسي فقط بدرد آموزش ميخوره...

7. این کاربر از dani.flight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

فارسيش خوبه.
    خوب دوبله کردنش. البته ورژن فارسي فقط بدرد آموزش ميخوره...
    آره خوب، منم واس همون آموزش میگم.
    راستی گوینده هاش چطورن؟ معروفن یا در پیت؟
    فایل های صوتی فارسیش در اختیار نیست واس دانلود؟ چون شنیدم فقط کافیه فایل های صوتی اصلی با زبان فارسی جایگزین بشن!
    اگه کسی داره و قابل آپلود کردن هست زحمتش رو بکشه.

پروفشنال moderntalk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

آره خوب، منم واس همون آموزش میگم.
    راستی گوینده هاش چطورن؟ معروفن یا در پیت؟
    فایل های صوتی فارسیش در اختیار نیست واس دانلود؟ چون شنیدم فقط کافیه فایل های صوتی اصلی با زبان فارسی جایگزین بشن!
    اگه کسی داره و قابل آپلود کردن هست زحمتش رو بکشه.
    نه فکر نمی کنم برای دانلود جایی پیدا کنی.من که نسخه ی 2004 فارسیش رو گرفته بودم خوب بود بد نبود.ولی ظاهرا تو این نسخه ی x یه مقدار خراب کاری کردن تو دوبله.(مثلا این جور که دوستان میگن 2000 پا رو میگه 200 پا و از این جور حرفا).بازم نمی دونم هر جور صلاح می دونی می خوای x رو بگیر یا 2004 رو.

10. این کاربر از moderntalk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

این جوری که خیلی ضایع ست. یارو معلمه آدمو میفرسته تو باقالیا!

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

فرق 2004 و x چیه؟
    این دوبله شده ها تو بازار هست یا باید از پی سی ورلد بخرم؟ (البته اگه داشته باشه!)

پروفشنال Masoud.Neshat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

نه نه نه ! نشد! خلبان باید زبان انگلیسیش خوب باشه! دنبال ترجمه و دوبله نرید. کلی اصطلاح فنی هست که متاسفانه معادلسازی میشه و گوش شنونده با اصل اون مانوس نمیشه. تو اینترنت کلی فیلم و دی وی دی و ... هست که برای آموزش پرواز مثلا فلان هواپیما تو فلایت سیمولاتور درست شده. شما اگه اصطلاحات به گوشتون آشنا باشه خیلی میتونین ازونا استفاده کنین. درستش اینه که تو هر فنی از رشته های مهندسی گرفته تا خلبانی و پزشکی از منابع اوریجینال زبان اصلی استفاده بشه دوستان گلم و متاسفانه تو ایران دانشجو ها ازین قضیه شونه خالی میکنن. من خودم امتحان کردم و دیدم چقدر موثرتره که کتاب فنی زبان اصلی مطالعه بشه . یه دلیلشم نحوه ترجمه هستش که مثلا فلان استاد برای دک و پزش ، کتاب رو چند قسمت میکنه و بین دانشجو هاش تقسیم میکنه و برای یکی دو نمره کمکی ترجمه اون رو به عنوان فعالیت فوق برنامه می خواد. آخر سر هم خودش یه بازبینی کلی میکنه و متاسفانه نتیجش میشه انبوه کتابهای فنی ترجمه شده بطرز فجیع!

14. این کاربر از Masoud.Neshat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

نه نه نه ! نشد! خلبان باید زبان انگلیسیش خوب باشه! دنبال ترجمه و دوبله نرید. کلی اصطلاح فنی هست که متاسفانه معادلسازی میشه و گوش شنونده با اصل اون مانوس نمیشه. تو اینترنت کلی فیلم و دی وی دی و ... هست که برای آموزش پرواز مثلا فلان هواپیما تو فلایت سیمولاتور درست شده. شما اگه اصطلاحات به گوشتون آشنا باشه خیلی میتونین ازونا استفاده کنین. درستش اینه که تو هر فنی از رشته های مهندسی گرفته تا خلبانی و پزشکی از منابع اوریجینال زبان اصلی استفاده بشه دوستان گلم و متاسفانه تو ایران دانشجو ها ازین قضیه شونه خالی میکنن. من خودم امتحان کردم و دیدم چقدر موثرتره که کتاب فنی زبان اصلی مطالعه بشه . یه دلیلشم نحوه ترجمه هستش که مثلا فلان استاد برای دک و پزش ، کتاب رو چند قسمت میکنه و بین دانشجو هاش تقسیم میکنه و برای یکی دو نمره کمکی ترجمه اون رو به عنوان فعالیت فوق برنامه می خواد. آخر سر هم خودش یه بازبینی کلی میکنه و متاسفانه نتیجش میشه انبوه کتابهای فنی ترجمه شده بطرز فجیع!
    بله حق با شماست.
    البته منم تا مدتها پیش زبانم بد نبود اما وقفه در یادگیری و تمرین باعث شد کلهم همه چی بر باد بره.
    اما خوب واس یادگیری (اون هم خلبانی!) بهتره آدم کاملاً دستورالعمل ها رو متوجه بشه و درک کنه.

16. این کاربر از BraveKnight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •