من وقتی میخوام N-gage installer رو نصب کنم نمیشه این پیام رو میده:
cannot istall. Device is not compatible with N-Gage
کمک کنییییییییییید
من وقتی میخوام N-gage installer رو نصب کنم نمیشه این پیام رو میده:
cannot istall. Device is not compatible with N-Gage
کمک کنییییییییییید
سلام.
بله 8گیگه.
من یادم نمیاد دیشب چی خوردم. فعلا که کلی اعصابم خورده. انقدر دوست و آشنا و ملت تو مترو و اینور اونور به این One حیرت زده می شدن که آخر چشم زدن.
گوشيت چيه ؟
هك كردي يا نه ؟
ببینید دوستان...من وقتی میخوام n-gage installer رو نصب کنم نمیشه این پیام رو میده:
Cannot istall. Device is not compatible with n-gage
کمک کنییییییییییید
یه مطلب مهم...
اکثر ارورها و اشکالات نصب کلاینت وهرچیز تو مرحله مقدماتی مربوط به راه اندازی ان گیج اینه که تو تاپیک نصب همه کارا رو مو به مو انجام ندادین یا با دقت انجام ندادین منم خودم یه مدتی مثل شما بودم .....
پس همگی یه بار به اون تاپیک رید وخواهشا دقت کنید ببینید کدوم مراحلو نرفیتی یا اشتباه رفتید...
یا حتی واسه خودتونم اگر راه میانبری چیزی زدید اشتباهه ...نمونش واسه هک کردن گوشی گید که من مثلا فلان برنامه ی هک که دارم پس این رحله رو نمیرم چون همین باعث فلج شدن مراحل بعدی میشه....
سلام آقا یونس من گوشیم ان82 هست و میخوام گوشیمو آپدیت کنم به ورژن 30.0.019 میخواستم بدونم بعد از آپدیت کردن بازم میتونم بازی ها رو نصب کنم یعنی ورژن جدید با کرک کردن و پتچ هاش مشکلی نداره؟؟؟؟؟؟بازی ها فول اجرا میشه؟؟؟
با تشکر
سلام
خب اينجا يه فرضيه درست ميشه:
طبق ديده ها و شنيده هاي من شما اگه شما گوشيتونو در ورژن 20 هك كنيد و بعد به 30 آپديت كنيد همچنان گوشي هك ميمونه...
البته من مطمئن نيستم..
ولي اگه ريست كنيد (يعني گوشي به صورت عادي باشه و هك نشده باشه) و بعد آپ كنيد ديگه به هيچ وجه نميتونيد گوشي رو هك كنيد يا به عبارت ديگه انگيج رو نصب كنيد...![]()
یعنی اصلا به صلاح نیست گوشی رو آپدیت کنم
ممنون
50-50 هست ديگه...اگه ريسكشو ميكني كه آپ كن ممكنه هك بمونه...ولي به هرحال از من به تو نصيحت اگه خواستي حتما" گوشيتو هك كن بعد يه بك آپ بگير و بعد آپ كن...به هيچ وجه هم مستر ريست نكن تا هك نپره...![]()
اقا n-gageII بهتره يا n-gageI ؟
اصلا بهترين نسخه n-gage چيه؟
N-gage II بهتره ..... چون گرافیکش بهتره ...... بازیهای بهتر و جدیدتری داره ......
کلا" 2 نوع n-gage داریم ..... یکی n-gage I که نسلش منقرض شد ............. یکی هم همین n-gage II .......
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)