خب خبر های جدید همش میرسه که ایویکو استرالیس برترین کشنده اروپا تو سال 2013 شد
اطلاعات دقیق تر رو بعدا ترجمه میکنم وو قرار میدم
![]()
خب خبر های جدید همش میرسه که ایویکو استرالیس برترین کشنده اروپا تو سال 2013 شد
اطلاعات دقیق تر رو بعدا ترجمه میکنم وو قرار میدم
![]()
خب اینم سری آخر عکسای عراقی ها
اکتروس 1846 با موتور v6
اکتروس 1846 و استرالیس
و در آخر اکتروس 1840 سری اول خیلی دوسش دارم
![]()
خب دوستان دیروز مراحل ثبت نام یک کشنده فراز رو تموم کردیم و کشنده اینترناشنال پای استار 5000 خودمون رو برای طرح تبدیل به احسن ثبت کردیم و قرارا بعد از تحویل فراز اون رو هم اراق کنن (در واقع تبدیل به قطعات یدکی میشه![]()
ولی من از اولین روزی که هوو وارد ایران شد برام چیزی که جالب بود آشنا بودن فرم اتاق این کشنده بود . برای همین دو عکس براتون قرار میدم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هوو
به نظرتون اتاق هوو با ولوو fl یکی نیست ؟
این شباهت اتاق توی سری جدید a7 هم با سری fh دیده میشه
دوستان به ANTOS سلام بدید
نسل جدید کشنده ها ی سبک و کامیونهای نیمه سنگین مرسدس بنز ،یعنی جایگزین AXOR
با معرفی آنتوس باید با سری آکسور که یکی از محبوبترین کامیونهای اروپایی بود خداحافظی کنیم در حالی که آکتروس در رده کامیونهای سنگین و آتگو در رده کامیونت و کامیونهای سبک با همون نام قدیمی یک نسل جدیدتر رو تجربه میکنن .
من خلاصه مقاله ای رو که از سایت منبع که در آخر اعلام میکنم براتون میذارم .
این سری که جایگزین آکسور شده سری کامیون سنگین برای مسافتهای کوتاه هست و به احتمال قوی در همین ماه یعنی سپتامبر به تولید برسه
این سری از نظر طراحی ارتباط زیادی آکتروس جدیدی داره (در تصویر هم دیده میشه ) ولی در واقعا کاملا مستقل از اون سری هست و از نظر کابین هیچ شباهت و ارتباطی باهم ندارند
کابین با پهنای 230 سانتیمتری نسبت شاید نسبته به کابین 240 سانتیمتری آکسور کوچکتر شده ولی به طور ویژه برای مسافتهای کوتاه طراحی شده .
این کابین در دو نوع کوتاه و متوسط از نظر اندازه (ارتفاع و طول ) در نظر گرفته شده .
در مورد بازه توانی این کامیون مثل خوهار بزرگتر خودش آکتروس از جدیترین سری موتورهای مرسدس استفاده میکنه و بازه توانی 238 اسب بخار تا 510 اسب بخار رو که شامل 13 نوع از نظر توان موتور هست رو شامل میشه .
این سری هم مثل سلف موفق خودش آکسور در دو نوع شاسی کمپرسی /باری و کشنده تولید خواهد شد و در 67 نوع از نظر فاصله محورها که در کمترین حالت 2650 میلیمتر و در بیشترین حالت 6700 میلیمتر رو شامل میشه ارایه خواهد شد .
این اصلاعات ناقص رو فعلا برای اینکه دوستان رو ذوق زده کنم گذاشتم
و چند عکس در آخر برای دوستان از این سری جدید قرار میدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونم بگم مرسدی بنز در این دوره یکی از وسیعترین بازه تولیدات خودش رو در رده نیمه سنگین تا سنگین رو با 4 سری مختلف از آتگو ،آنتوس، آکسور و زتروس داره تجربه میکنه
البته اگر به این بازه یونیماگ و سری ونهای اسپرینتر رو هم اضافه کنیم این بازه به یک خانوده 6 عضوی با پوشش تمام بخشهای خودروهای کار تبدیل میشه .
نمیدونم چی بگم...!
با این قیمت دلار و کرایه واقعا صرف میکنه کسی کار کنه؟لاستیک اینقدر گرون شده لوازم یدگی یه جور و هزار تا دردسر دیگه!!
خدا به داد این راننده ها برسه
الان دیگه چند سالی میشه فاتحه راننده کامیونا خونده شده!
گازوئیل گرون-لاستیک گرون-لوازم گرون-دستمزد مکانیک گرون-همه چی گرونکرایه 10%یا 20% زیاد شده
داخلی که دیگه اصلا صرف ندراه!!بابای ما حداقل تابستونا یکی دو سرویس میرفت بند عباس و مسهد امسال که اصلا نرفت!
داخلی هم بره مگه این که بار باشه از اونجا واسه ارمنستان یا ترکیه که میگه اینقدر الافی داره که اصلا ارزش نداره مثلا تا اصفهان بار بزنه خالی میره!
حالا نمیدونم اینایی که دارن داخل کشور کار میکنن به چه امیدی با این قسط های سنگین ماشیناشون خرج بالا به چندر غاز کرایه ای که بهشون میدن دل خوش کردن!!!!!!!
داخلی فقط باری ها و کمپرسی ها خوب کار میکنن وگرنه کفی و کانتینر برها و چادری ها اصلا صرفه نداره چون از بندر تا تهرا ن فقط پول گازئویل در میاد برادرم بیشتر ارمنستان و عراق کار میکنه این وسط هم چون کانتینر خالی همیشه پشت ماشین هست از تبریز شکلاتی بیشکوتی واسه شیراز و کرمان میبره تا حداقل ماشین خالی نرفته باشه .
ماشین سنگین ما هم کفی هست و فقط تو خط چابهار - اصفهان یا تهران کار میکنه تا برای دادن کرایه هم صاحب بار کلی ناز میکنه بابری ها هم کمسیون های خوبی میگیرن لالان باربری ها به نظر من خوب کار میکنن
خیلی شرایط سخت شده.
اوضاع لاستیک از همه خراب تر.
اگر اینجوری پیش بره باید بفروشیم اتوبوس بخریم. شاید MAN VIP یا ولوو B9R
اگه اینجوری پیش بره سیستم حمل و نقل از پا میفته و دیگه کلا همه ماشین ها میخوابه
خدا به داد این ماشین دارا برسه!!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)