سرور 4 هم نبود.گشتم. تو اسپيد نبودي. از من كاري ساخته نيست.
------------------------------
من دارم پناهگاهو میرسونم 3 بعد دو تا گندم 3 میکنم بعدم بقیه منابهو همه رو میرسونم به سطح 2.
نظری چیزی؟
سرور 4 هم نبود.گشتم. تو اسپيد نبودي. از من كاري ساخته نيست.
------------------------------
من دارم پناهگاهو میرسونم 3 بعد دو تا گندم 3 میکنم بعدم بقیه منابهو همه رو میرسونم به سطح 2.
نظری چیزی؟
خسته نباشي. هنوز سطح 2 نرسيدي. انشاا... دفعه بعد كه پست زدي سطح 3 باشي.
بزرگترین اشتباه کل تاریخ تراوین رو فکر کنم انجام دادم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
تماما منابع من به سطح دو رسید گفتم خوب!!!!!!!!منابع رو با 3 سکه یکسان سازی کردم که هیچبیدش از حولم هی این منابع رو برای ارتقا زدم ولی اشتباه من این جا بود که هی پشیمون میشدم!!!!
و اون دکمه حذف لعنتی رو زدم تا اینکه منابع پررررررررررررر!!!!!!!حالا از هر منبع حداقل 600 تا 700 تا رو از دست دادم!!!
دارم سکته میکنم
![]()
ولی خوبیش اینه که حداقل تل 211 ساعت دیگه تحت حمایت تازه واردین!!! هستم!!!یعنی تا 9 روز دیکه!!!ولی بعدش امیدوارم یک فارم خوش منبع!! تبدیل نشم!!!به نظر شما من تا اونموقع میتونم یه غارت گر بشم یا یک فارم؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن من نمیدونم بر چه اساسی این امتیازها رومیدن؟؟؟؟؟؟
اینجوری که تو منابعتو غارت کردی شوالیه توتن نمیتونه. من مطمئنم غارت گر خوبی میشی.ولی خوبیش اینه که حداقل تل 211 ساعت دیگه تحت حمایت تازه واردین!!! هستم!!!یعنی تا 9 روز دیکه!!!ولی بعدش امیدوارم یک فارم خوش منبع!! تبدیل نشم!!!به نظر شما من تا اونموقع میتونم یه غارت گر بشم یا یک فارم؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن من نمیدونم بر چه اساسی این امتیازها رومیدن؟؟؟؟؟؟
همچينم قوي نيست اما از هيچي بهتره.بچه ها ديشب ساعت 2 شب به دوستم حمله كردن نيست و نابود شد!
یکی بگه این امتیازهایی که به افراد میدن بر چه اساسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فارم داشتن. فارم بودن. غارت شن. غارت كردن. دفاع خوب. حمله خوب و.....
اقا من که تازه اول راهم و 4 روزه که این بازی رو شروع کردم ولی از دیروز 3 نفر پشت یر هم به من حمله میکنن ولی من هیچی نمیزارم ته انبارام بمونه و چیزی گیرشون نمیاد ولی میگم نزنن ساختمونارو خراب کنن یا یه خسارت دیگه ای بزنن تازه اونا هم نیروی زیادی ندارن 11 12 تا گرز دار دارن که هی پشت سر هم میفرستن اصلا چه خساراتی مکنه بهم بزنن میگم اگه یکی که نیرو زیاد داره و 20 30 تا نیرو به من بفرسته خیلی خوب میشه ها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)