سلام استاد ببخشید اگه سوالم تکراریه چون دیگه 170 صفحه بود.
من ویندوز 7 دارم بعد موقعی هم که رو my computer کلیک راست میکنم اویرا msxml71.dll تو system 32 رو 'TR/BHO.Agent.SM [trojan]' میشناسه چی کار کنم؟(منم ignore رو میزنم میخواستم ببینم پاک کنم یا اینکه راه حلی دارین؟)
کامپیوتر داییم خراب شده بود انواع ویروس ها رو هم داشت و نمی خواست ویندوزشو عوض کنه بعد اویرا پیدا کرد چند تا که در system 32 بودن بعد من همشونو پاک کردم بعدش کلی چیزا داغون شده بود الان یادم نیست بعد ویروس autorun داشت و regedit , task manager , ... اون غیر فعال شده بود که من با یه نرم افزار اونا رو درست کردم و هر چی ویروس رو که اویرا پاک نمیکرد پاک کردم.درست شد.خاموش کردم.بعد 1 ساعت موقعی که میخواست بیاد بالا میگفت NTLDR گم شده که من از طریق recovery tools که در ویندوز xp داره اونو کپی کردم تو c:\ نه تو i386 بعد حالا autorun هیچ سی دی یا دی وی دی رو که میخوام باز کنم باز نمیشه و folder option اون هم کلی فرق کرده و اصلا همیشه فایل های hide رو نمیشه نشون نده دوتا گزینه داره که یکی showall هست و دیگری nohidden هست(راستی من NTDETECT کپی کردم با NTLDR) مشکل اون چیه؟
msxml71.dll ویروسه و باید پاک بشه . نرم افزار رایگان زیرو نصب و آپدیت کن و اسکن بزن :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هیچ سی دی یا دی وی دی رو که میخوام باز کنم باز نمیشه و folder option اون هم کلی فرق کرده و اصلا همیشه فایل های hide رو نمیشه نشون نده دوتا گزینه داره که یکی showall هست و دیگری nohidden هست
نرم افزار زیرو اجرا کن : تاریخ سیستم بروز باشه و آنتی ویروس موقتا غیر فعال . به تمام سوالات Yes یا ok بزن .
کد:
برنامه های پوشه زیرو اجرا کن :
کد:
برای تصحیح اتو پلی درایوا هم نرم افزار زیرو اجرا کن : کافیه on کنی و Log off کنی .
کد:
راستی من NTDETECT کپی کردم با NTLDR) مشکل اون چیه؟
اینا فایل های سیستمی هستن که برای بالا اومدن ویندوز لازمن. فایل دومی هم تمام تغییرات ویندوز در اون ذخیره میشه .