تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 171 از 241 اولاول ... 71121161167168169170171172173174175181221 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,701 به 1,710 از 2404

نام تاپيک: روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( فهرست مطالب در پست اول)

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

در مورد دانلود انتی ویروس دکتر تیتان از کجا باید دانلود کنم و از نظر کارکرد ایا انتی ویروس خوبی است یا نه ..........
    من چنين ْآنتي ويروسي نشنيدم شايد منظورت دكتر وب باشه كه آنتي ويروسش چنان تعريفي نداره ولي CureIt اون واقعا عاليه كه اونم بدون نصب هست .

2. 2 کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام استاد ببخشید اگه سوالم تکراریه چون دیگه 170 صفحه بود.
    من ویندوز 7 دارم بعد موقعی هم که رو my computer کلیک راست میکنم اویرا msxml71.dll تو system 32 رو 'TR/BHO.Agent.SM [trojan]' میشناسه چی کار کنم؟(منم ignore رو میزنم میخواستم ببینم پاک کنم یا اینکه راه حلی دارین؟)
    کامپیوتر داییم خراب شده بود انواع ویروس ها رو هم داشت و نمی خواست ویندوزشو عوض کنه بعد اویرا پیدا کرد چند تا که در system 32 بودن بعد من همشونو پاک کردم بعدش کلی چیزا داغون شده بود الان یادم نیست بعد ویروس autorun داشت و regedit , task manager , ... اون غیر فعال شده بود که من با یه نرم افزار اونا رو درست کردم و هر چی ویروس رو که اویرا پاک نمیکرد پاک کردم.درست شد.خاموش کردم.بعد 1 ساعت موقعی که میخواست بیاد بالا میگفت NTLDR گم شده که من از طریق recovery tools که در ویندوز xp داره اونو کپی کردم تو c:\ نه تو i386 بعد حالا autorun هیچ سی دی یا دی وی دی رو که میخوام باز کنم باز نمیشه و folder option اون هم کلی فرق کرده و اصلا همیشه فایل های hide رو نمیشه نشون نده دوتا گزینه داره که یکی showall هست و دیگری nohidden هست(راستی من NTDETECT کپی کردم با NTLDR) مشکل اون چیه؟
    من تازه فهمیدم که رو هر فولدر یا درایوی هم بزنم اونجوری میشه ولی اگه ignore یا deny access رو بزنم کارم درست میشه ولی اونجوریه دیگه

4. این کاربر از ali3ooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordsuperboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

اقا یکی بیاد منو نجات بده این ویروس لامصب کم مونده بود این psp منم داغون کنه یه ویروس افتاده بعضی فولدرارو غیب میکنه به جاش یه فولدر هم اسم با حجم 147 kb میمونه من فک میکردم فولدر قبلیه پاک میشه ولی وقتی میرم از psp نگا میکنم میبینم اون پوشه که توش Save هام بوده هنوز سره جاشه و پاک نشده در ضمن نمیتونم رو سسیستم nod 32 نصب کنم ارور میده البته باید یه ویندوز نصب کنم ولی میگم ویروسارو رو این پاک کنم این تیک هیدن سسیستمی رو ورداشتم بازم اون فولدر و نشون نداد یه کمکی بکنین راستی یه ویروس ufo iranian ---- boysam بود با یه فیلی دانلود کردم پاک کردم الن واسه نشون دادن فایلها و پاک کردن این ویروس چی کار کنم؟

6. این کاربر از lordsuperboys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordsuperboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

اقا یکی بیاد منو نجات بده این ویروس لامصب کم مونده بود این psp منم داغون کنه یه ویروس افتاده بعضی فولدرارو غیب میکنه به جاش یه فولدر هم اسم با حجم 147 kb میمونه من فک میکردم فولدر قبلیه پاک میشه ولی وقتی میرم از psp نگا میکنم میبینم اون پوشه که توش Save هام بوده هنوز سره جاشه و پاک نشده در ضمن نمیتونم رو سسیستم nod 32 نصب کنم ارور میده البته باید یه ویندوز نصب کنم ولی میگم ویروسارو رو این پاک کنم این تیک هیدن سسیستمی رو ورداشتم بازم اون فولدر و نشون نداد یه کمکی بکنین راستی یه ویروس ufo iranian ---- boysam بود با یه فیلی دانلود کردم پاک کردم الن واسه نشون دادن فایلها و پاک کردن این ویروس چی کار کنم؟
    Last edited by lordsuperboys; 25-09-2009 at 13:32.

8. این کاربر از lordsuperboys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

اقا ساعد جواب همه رو جز من میدیا !!! یه لطفی بکنین شما یا دیگر دوستان یه راه حلی بگن کارم خیلی گیره مخصوصاً که پوشه های psp یکی یکی گم و گور شدن موندم حیرون
    پیشاپیش تشکر
    این ویروس رو نود میشناسه و پاک میکنه ولی چون نود از کار افتاده تنها راه استفاده از آنتی های بوتیبل دار هست . البته Avira تو این مواقع نصب میشه . شما آویرا رو امتحان کن البته آپدیت شده . ویروس که پاک بشه فایل های اصلی بصورت مخفی و سیستمی در اومدن که اونا رو هم باید گزینه های نشان دادن فایل های مخفی و سیستمی رو تو فولدر آپشن فعال کنی بعد روی فایلا راست کلیک کنی و تیک رید انلی و هیدن رو برداری و Ok کنی .
    راستی نرم افزار PrevX رو امتحان کردی ؟

10. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

راستی من موقعی که ویندوز 7 رو اکتیو کردم رو desktop اومده که evalution copy,build 7600 بالاش هم نوشته windows 7 حالا نمیشه اونو برد؟
    درست اکتیو نشده که این پیغام میاد .

12. 2 کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال samadsam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ببخشید
    من دو تا explorer.exe دارم می خواستم بدونم از خود ویندوزه (هم توی پوشه ویندوز و هم تسک منیجر دو تا دارم)

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام استاد ببخشید اگه سوالم تکراریه چون دیگه 170 صفحه بود.
    من ویندوز 7 دارم بعد موقعی هم که رو my computer کلیک راست میکنم اویرا msxml71.dll تو system 32 رو 'TR/BHO.Agent.SM [trojan]' میشناسه چی کار کنم؟(منم ignore رو میزنم میخواستم ببینم پاک کنم یا اینکه راه حلی دارین؟)
    کامپیوتر داییم خراب شده بود انواع ویروس ها رو هم داشت و نمی خواست ویندوزشو عوض کنه بعد اویرا پیدا کرد چند تا که در system 32 بودن بعد من همشونو پاک کردم بعدش کلی چیزا داغون شده بود الان یادم نیست بعد ویروس autorun داشت و regedit , task manager , ... اون غیر فعال شده بود که من با یه نرم افزار اونا رو درست کردم و هر چی ویروس رو که اویرا پاک نمیکرد پاک کردم.درست شد.خاموش کردم.بعد 1 ساعت موقعی که میخواست بیاد بالا میگفت NTLDR گم شده که من از طریق recovery tools که در ویندوز xp داره اونو کپی کردم تو c:\ نه تو i386 بعد حالا autorun هیچ سی دی یا دی وی دی رو که میخوام باز کنم باز نمیشه و folder option اون هم کلی فرق کرده و اصلا همیشه فایل های hide رو نمیشه نشون نده دوتا گزینه داره که یکی showall هست و دیگری nohidden هست(راستی من NTDETECT کپی کردم با NTLDR) مشکل اون چیه؟
    msxml71.dll ویروسه و باید پاک بشه . نرم افزار رایگان زیرو نصب و آپدیت کن و اسکن بزن :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هیچ سی دی یا دی وی دی رو که میخوام باز کنم باز نمیشه و folder option اون هم کلی فرق کرده و اصلا همیشه فایل های hide رو نمیشه نشون نده دوتا گزینه داره که یکی showall هست و دیگری nohidden هست
    نرم افزار زیرو اجرا کن : تاریخ سیستم بروز باشه و آنتی ویروس موقتا غیر فعال . به تمام سوالات Yes یا ok بزن .
    کد:
    برنامه های پوشه زیرو اجرا کن :
    کد:
    برای تصحیح اتو پلی درایوا هم نرم افزار زیرو اجرا کن : کافیه on کنی و Log off کنی .
    کد:
    راستی من NTDETECT کپی کردم با NTLDR) مشکل اون چیه؟
    اینا فایل های سیستمی هستن که برای بالا اومدن ویندوز لازمن. فایل دومی هم تمام تغییرات ویندوز در اون ذخیره میشه .

15. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

ببخشید
    من دو تا explorer.exe دارم می خواستم بدونم از خود ویندوزه (هم توی پوشه ویندوز و هم تسک منیجر دو تا دارم)
    تو تسک منیجر نگاه کن ببین از کجا اجرا میشن از User یا از سیستم . که اصولا باید از یوزر اجرا بشه . هر دو فایل داخل explorer.exe محاله که همنام داخل یک درایو قرار بگیرن شما چک کن ببین املایی کدوم غلطه که مطمئنا اونم ویروسه مثلا حرف I بجای حرف L در explorer یا عدد 0 بجای حرف O .
    شما مگه آنتی ویروس ندارین ؟

داره خودمونی میشه gipsi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

gbm6n.exe
    سلام.ميخواستم بدونم اين ويروس چي كار مي كنه و روش پاك كردنش چيه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •