همه ویندوز xp. نه فقط پرینتر اجازه فایل شرینگ هم نمیده.به بقیه سیستم ها وصل میشه اما اجازه نمیده سیستمی بش وصل شه
نمیخوام کار بکشه به ویندوز عوض کردن
همه ویندوز xp. نه فقط پرینتر اجازه فایل شرینگ هم نمیده.به بقیه سیستم ها وصل میشه اما اجازه نمیده سیستمی بش وصل شه
نمیخوام کار بکشه به ویندوز عوض کردن
من هر کاری کردم نتونستم جفتشون(هم نت و هم اشتراک فایل) همزمان برقرار کنم دیگه مجبوری فعلا اینترنت روی یکی قابل استفادست و دوسیستم شیر هستند
تشکر بابت پاسختون
سلام
بین دو سیستم Adhoc ایجاد کردم
اما وقتی که درایوی رو در سیستم A به اشتراک گذاشتم موقع دسترسی از سیستم B از من یوزرنیم و پسورد می خواهد!
نمی دونم یوزرنیم و پسورد چی بدم
پسوردی که موقع ایجاد Adhoc ساختم هم جواب نداد!
یوزرنیم چی بدم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
باید یوزر نیم پسووردی که روی سیستم مورد نظر قرار داره بزنی
ولی اگه حوصله دردسر نداری جفت سیستم ها رو یوزر پسوورد یکسان بذار
سلام
من روی سیستم یوزرنیم و پسورد نگذاشتم.
منظورتون یوزرنیم و پسوردی هست که موقع لاگین شدن تو ویندوز لازمه؟!
برای اون حالت هم یوزرنیم و پسوردی تعریف نکردم.
چی کار کنم؟
سلام دوستان من یه مودم وایرلس دارم که دسکتاپو با سیم و لپتاپو وایرلس بهش وصل میکنم و به اینترنت وصل میشم. حالا میخوام یه شبکه خونگی راه بندازم که بتونم باهاش فایلهامو بین این دو کامپیوتر رد و بدل کنم. میخوام یه شبکه بین این دو کامپیوتر راه انداری کنم به طوری که لپتاپم به طور وایرلس وصل باشه و دسکتاپ با سیم و راحت بتونم فایلهامو از این کامپیوتر به اون کامپیوتر بفرستم. چه جوری باید شبکه براشون تعریف کنم؟ یکی لطف کنه قدم به قدم بهم توضیح بده. ممنون.
Last edited by The Auditor; 20-07-2012 at 18:45.
باید براش یوزر پسورد تعریف کنی و تو اون عکس وارد کنی.
سوال من برای دوستان خیلی سخت بود انگار. نخواستیم بابا.
با توجه به توضيحات شما شبكه بين سيستم و لپ تاپ برقرار هست و مشكلي وجود ندارد. شما كافيست پوشههاي مورد نظر خود را به اشتراك دربياوريد.
براي به اشتراك گذاشتن هم روي پوشه مورد نظر كليك راست كرده و گزينه Properties رو انتخاب كنيد.
سربرگ Sharing را انتخاب كنيد.
حال تنظيمات لازم را انجام دهيد.
شاد باشيد![]()
سلام
خب من که هنوز این دو کامپیوتر رو به همدیگه شبکه نکردم. سوال من این بود که چطوری این دو رو شبکه کنم. اونجا که گفتم این با سیم وصله و اون یکی بی سیم، نوع اتصال منظورم بود صرفا. میخوام بدونم اصلا چه جوری شبکه تعریف کنم . میخوام یکی قدم به قدم بگه از کجا باید چیکار کنم تا یه شبکه لوکال درست کنم برای خودم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)