سلام
من Key آویرام با اینکه تا 2011.2.3 مهلت داشت ، از کار افتاده . دوستان عزیز اگه دارید لطف میکنید ؟
یا آدرس دریافت کی آویرا .
ممنون از لطفتون .
سلام
من Key آویرام با اینکه تا 2011.2.3 مهلت داشت ، از کار افتاده . دوستان عزیز اگه دارید لطف میکنید ؟
یا آدرس دریافت کی آویرا .
ممنون از لطفتون .
سلام. میشه برین سایت اصلیش یه ایمیل بدین و کلید سه ماهه جدید بگیرید ولی برای ساده تر شدن از برنامه ی Avira Key Finder 2.2 که تو سایت سافت گذر هست استفاده کن. --------- ... من با اون تست کردم خوب بوده.![]()
کلید 92 روزه Avira Premium Security Suite.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
با سلام ... من آویرا آنتی ویروس نسخه personl زو استفاده میکنم و هر بار هم آپدیتش میکنم ... الان که میخوام ویندوز رو عوض کنم ، میخوام ببینم راهی هست که این اپدیت هایی که تا الان کردم نگه داشته بشه ؟! یجوری جدا کنم و رو ویندوز جدید دوباره بریزم روش. چون حجم اپدیت کمه و اینترنت من هم قاطی داره ... نمیتونم حجم بالا دانلود کنم.
از avira update generator استفاده کن
این فایل رو دانلود کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اجرا کنید و پوشه نصب اویرا رو بهش بدید ، تایید کنید ، سپس یک فایل اپدیت افلاین توی دسکتاپ برای شما میسازه.
بعد از تعویض ویندوز منوال اپدیت کنید.
موفق باشید
ای دستت درد نکنه ... یه دنیا ممنون ...
آقا ممنون کار من فکر کنم راه افتاد
این برنامه برای نسخه 10.0.0.603 اویرا کار نمیده و وقتی اپدیتی که درست کرده به یک کامپیوتر دیگه میدم خطا میده
واسه این نسخش همچین برنامه ای وجود نداره؟؟؟؟
البته از طرق دیگه نیز با اموزشهائی که در اینترنت بود این فایل زیپ را میسازم ولی همگی شون خطا میدن در حالی که فایل اپدیت افلاین حاضری شو از اینترنت میگیرم و به برنامه میدم مشکلی نداره و براحتی نصب میشه
لطفا در این زمینه کمک کنید
سلام به همه دوستان
آيا آويرا نسخه سرور هم داره؟
يعني اينكه ميشه طوري از آويرا استفاده كرد كه كلاينتها از طريق سرور آپديت بشن؟
من پهناي باند محدود دارم و حداقل 43 سيستم دارم كه به شبكه وصلند. اگه همه بخوان خودشون از اينترنت براي آپديت كردن استفاده كنند ترافيك ماهانه تموم ميشه.
آيا روش و راه حلي براي اين زمينه وجود داره يا خير؟
شاد باشيد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)