تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 171 از 326 اولاول ... 71121161167168169170171172173174175181221271 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,701 به 1,710 از 3257

نام تاپيک: سوالات مبتدی و عمومی (++C, C) خود را اینجا بپرسید

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

درود

میخوایم یه پروژه بسازیم. مغازه مواد غذایی یا همون خواروبار فروشی چطوره؟ چیز دیگه ای؟
    شما قرار بسازید یا گروه شما یا مثلا اگر کسی اعلام همکاری کرد بنویسید یا ..... کلا جمله ات مجهول بود (سوم شخص غائب و حاضر )

اگر کسی نیست که با شما همکاری بکند بنده با شما هم گروه خواهم شد

پروژه خوبی هست منتها باید سناریو داشته باشه و بر اساس یک سیستم واقعی نوشته شود تا روند کار مشخص تری رو طی کنید

هرچه دل تنگت میخواهد پروژه برای نوشتن وجود داره

میگم تو برنامه چطوری میشه از تابع جستجو استفاده کرد. مثلا بین کلماتی میخوایم جستجو کنه که باید چی اضافه شه؟
    بستگی داره بخواهید از چه زبانی و الگوریتمی برای جستجو استفاده کنید

فرضا میشه کلمات رو تک به تک جدا کرد و در ارایه ای قرار داد سپس جستجوی خطی انجام داد و هزاران راه دیگه

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

درود

شما قرار بسازید یا گروه شما یا مثلا اگر کسی اعلام همکاری کرد بنویسید یا ..... کلا جمله ات مجهول بود (سوم شخص غائب و حاضر )

اگر کسی نیست که با شما همکاری بکند بنده با شما هم گروه خواهم شد

پروژه خوبی هست منتها باید سناریو داشته باشه و بر اساس یک سیستم واقعی نوشته شود تا روند کار مشخص تری رو طی کنید

هرچه دل تنگت میخواهد پروژه برای نوشتن وجود داره

بستگی داره بخواهید از چه زبانی و الگوریتمی برای جستجو استفاده کنید

فرضا میشه کلمات رو تک به تک جدا کرد و در ارایه ای قرار داد سپس جستجوی خطی انجام داد و هزاران راه دیگه
    ما دو نفریم ولی فک نکنم اون بتونه کاری بکنه. ! چون تو کلاس کل بچه ها نمیتونن خوب برنامه c+ بنویسن منم انچنان نیستم منم بینشون فرض کن D:
    اینجوریه: مثلا 1-اسم یا لیست کالاها میاد. 2- لیست رو نمیخواد ببینه طرف جستجو میکنه
    حالا من این جستجوشو دقیق نیمدونم چی باید نوشت- اضافه کرد.
    مثلا نوشابه ماست اینا تو لیست هست و چیزای خیلی زیاد دگه : دی

اگه پروژه یکم ضایع هست بگین چیز دیگه بزاریم من که نمیدونم چی بزاریم D:

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ما دو نفریم ولی فک نکنم اون بتونه کاری بکنه. ! چون تو کلاس کل بچه ها نمیتونن خوب برنامه c+ بنویسن منم انچنان نیستم منم بینشون فرض کن D:
    اینجوریه: مثلا 1-اسم یا لیست کالاها میاد. 2- لیست رو نمیخواد ببینه طرف جستجو میکنه
    حالا من این جستجوشو دقیق نیمدونم چی باید نوشت- اضافه کرد.
    مثلا نوشابه ماست اینا تو لیست هست و چیزای خیلی زیاد دگه : دی

اگه پروژه یکم ضایع هست بگین چیز دیگه بزاریم من که نمیدونم چی بزاریم D:
    شما پروژه نمیخواهی بنویسی فقط جستجو نیاز داری

جستجو هم بیش از 100 نوع هست هر کدام رو که بگی توی اینترنت به صورت کامل توضیح داده شده است مخصوصا زبان اصلی

معمولا برای شروع کار دفترچه تلفن ، ماشین حساب و ... مینویسند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوستان من این برنامه رو نوشتم ولی یه ایراد داره اونم اینه که مثلا وقتی می خوای گزینه 2 رو بزنی باید دو بار بزنی یا 3 سه بار و به همین صورت، هر چی فکر کردم به نتیجه ای نرسیدم اگه کسی می تونه کمک کنه چون تا دوشنبه باید تحویل بدم
    خیلی خیلی ممنون
    اینم لینک دانلودش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

شما پروژه نمیخواهی بنویسی فقط جستجو نیاز داری

جستجو هم بیش از 100 نوع هست هر کدام رو که بگی توی اینترنت به صورت کامل توضیح داده شده است مخصوصا زبان اصلی

معمولا برای شروع کار دفترچه تلفن ، ماشین حساب و ... مینویسند
    من هم جستجو میخوام بزارم هم لیست بزارم که ببینن چی چی هست D:

اونا رو فک کنم بچه ها گرفتن شما یه چیزی بگو که جالب باشه آسون باشه نگرفته باشن D:
    خوب تو لینک بده آموزش جستجو کردن رو من تو برنامه اضافه کنم بعدا ببینم چطوری میشه D:
    تو جزوه هست ولی نمیدونم چطوریاس!!
    جزوه هم تو بخش مقالات صفحه اولش گذاشتم میتونی بری دان کنی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه 33505775's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من می خوام بدونم فرق زبان های c با هم دیگه چیه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    || اراک ||

پيش فرض

من می خوام بدونم فرق زبان های c با هم دیگه چیه
    جواب شما...

c++ و c# یک زبان شی گرا هستند و از کلاس ها و وراثت استفاده می کنند . اما C شی گرا نیست و در زبان c ما ساختار داریم و چیزی به اسم کلاس نداریم .

تفاوت های دیگه ای هم دارند ولی تفاوت اصلی C با بقیه شی گرا نبودنش هستش . و C++ کامل شده C هست که خیلی قابلیتها بهش اضافه شده مخصوصا شی گرا بودنش . و c++ تمامی توابع موجود در C را هم پشتیبانی می کنه

تفاوت c++ با C# در این هست که با c# شما فقط می تونید برنامه نویسی شی گرا تحت .NET انجام بدید .

توی C# همه چیز اماده هستش و شما نیاز به کدنویسی زیادی ندارید . و با استفاده از محیط ویژوالی که در اختیار شما هست میتونید از ابزارهای اماده استفاده کنید . و یکی از دلایلی که باعث شده c# به این سرعت مورد استقبال قرار بگیره اینه که باعث میشه شما به سرعت برنامه های ویندوزی و تحت وب را ایجاد کنید .

درسته که c++ یک زبان بسیار قوی هستش اما یادگیری اون وقت گیر و پر هزینه هستش . اما در مقابل c# ساده تر و کم هزینه تر هستش .

موفق باشید

8. این کاربر از I-Tech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

کار double توی ++c دقیقا چیه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام...
    من 5 تیر امتحان دارم و باید این دوتا سوال رو حتما حل کنم، اگه کسی بلده خواهشا کمکم کنه...
    .
    .
    .
    اسم درس: طراحی و پیاده سازی زبان های برنامه نویسی
    فرق نمیکنه با C یا C++ باشه...
    .
    .
    .
    سوال اول- یک کلاس برای آرایه ایجاد کنید به گونه ای که با استفاده از آن بتوان برای آرایه ها مانند زبان پاسکال حد پایین و حد بالا مشخص کند.
    .
    .
    .
    سوال دوم- یک کلاس برای اشاره گر ایجاد کنید به گونه ای که شکل ایجاد garbage و ارجاع معلق را برطرف کند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    من شنبه امتحان برنامه نویسی دارم
    چندتا سوال هست که اگه جوابشو بهم بدید ممنون میشم

1-برنامه ای بنویسید که یک عدد را در مبنای 10 دریافت کرده معادل ان را در مبنای 2 چاپ کند؟

2 -برنامه ای بنویسید که یک عدد را در مبنای 2 دریافت کرده معادل ان را در مبنای 10 چاپ کند؟
    3--برنامه ای بنویسید که یک عدد را در مبنای 10 دریافت کرده معادل ان را در مبنای 16 چاپ کند؟
    4--برنامه ای بنویسید که یک رشته را به طول حداکثر 50 کاراکتر از ورودی دریافت کرده و برعکس آن را در خروجی نمایش دهد
    5-برنامه ای بنویسید که یک جمله را به طول حداکثر 100 کاراکتر از ورودی دریافت کرده و تعداد کلمه های آن را در خروجی نمایش دهد جمله به نقطه ختم می شود
    6-برنامه ای بنویسید که یک ماتریس 4*3 را دریافت کرده و مشخص کند آیا متقارن هست یا خیر؟

خواهش میکنم اگه میتونید جواباشونو زودتر بدید ممنون میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •