تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 171 از 1126 اولاول ... 71121161167168169170171172173174175181221271671 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,701 به 1,710 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

اگه نباشه جاش خالی می مونه Gigawarn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نبود بعد کابل دیتا رو زدم(ساتا) که سیستم خاموش شد و بعد از روشن کردن مجدد هارد دیگه بالا نیومد و روی هیچ سیستمی هارد بالا نمیاد و اطلااعاتشم نشون داده نمیشه فکر کنم سوخت باید چیکار کنم یا امید به درست شدن هست؟
    جایی سراغدارین تعمیر کنه مطمئن باشه تهران؟
    قیمت تغریبی بدین
    کسی نیستش؟؟!!!
    حالا برد سوخته میشه تعمیرش کرد یا بیخیال شم بندازم آشغالی

آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

سلام
    حدود يك ماه است يك هارد اكسترنال 3.5 اينچي سيگيت با گارانتي سازگار خريدم كه تا حال حدود 800 گيگ آن پر شده قبلا كه حدود 500گيگ پر بود صدايش در حد طبيعي بود ولي حالا صداي تق تق عجيبي مي كند (بعضي اوقات)به نظر شما به خاطر پر كردن حجم ان است؟
    ضمنا تا از برق بكشم و چند دقيقه بعد وصل كنم صدايش برطرف مي شود آيا داغ مي كند و يا ....
    ممکنه که مشکل از هدش باشه یا اینکه موتورش خراب شده باشه به نظر من تا خراب نشده بزنه کل اطلاعاتتو به فنابده رو یه هارد دیگه اطلاعاتتو بریز ایو بده گارانتی.بعدا دردسر میشه

کسی نیستش؟؟!!!
    معلومه که میشه خیلی خرج ورداره 20-25 تومن خرج یه برد جدیده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    حدود يك ماه است يك هارد اكسترنال 3.5 اينچي سيگيت با گارانتي سازگار خريدم كه تا حال حدود 800 گيگ آن پر شده قبلا كه حدود 500گيگ پر بود صدايش در حد طبيعي بود ولي حالا صداي تق تق عجيبي مي كند (بعضي اوقات)به نظر شما به خاطر پر كردن حجم ان است؟
    ضمنا تا از برق بكشم و چند دقيقه بعد وصل كنم صدايش برطرف مي شود آيا داغ مي كند و يا ....

امروز فهميدم شايد چون هارد توي جعبه مقوايي بوده و زيرش از اين پلاستيكهاي ضد ضربه بوده شايد داغ كرده چون از اينها بيرون آوردم و 4 دي وي دي را رويش كپي كردم هيچ صدايي نداد نظري نداريد

اگه نباشه جاش خالی می مونه regedit021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    tehran city

6 hard

کسی نیستش؟؟!!!
    شما حتما ساتا رو با يو اس بي اشتباه گرفتيد!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Gigawarn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نه گفتم که داستان دار
    برای وصل کردن هارد زمانی که سیستم روشن نیست قابل دیتا رو وصل کنیم موقه بالا اومدن سیستم اگه کابل برق رو وصل کنیم هیچ مشکلی بوجود نمیاد و حله
    من این سری عجله داشتم اصلا حواسم نبود اشتباهی انجام دادم این بلا سرم اومد راستی که هارد 40 دارم میشه بردش رو جابجا کنم؟؟!!!!

خودم می تونم انجام بدم یا باید ببرم نمایندگی؟؟!!

پروفشنال m.behnam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    YaZd

پيش فرض

سلام
    دوستان من امروز با یک مشکل عجیب رو به رو شدم:
    امروز اومدم هارد اکسرنالمو با برنامه ی مجیک پارتیشن از فرمت fat32 به ntfs تبدیل کنم که بعد از ریست شدن متوجه شدم هارد اکسترنال همون فرمت FAT32 هست و پارتیشن D نیست و تنها از 4 پارتیشنی 3 تای اونا هست و فضای پارتیشن D کلا نیست و بین اونا پخش نشده می خواستم بدونم پارتیشن D رو چطوری میتونم برگردونم (خیلی اطلاعات مهمی توش داشتم)
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid.tipic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با سلام.
    من شدیدا به کمکتون احتیاج دارم.من 2 تا هارد دارم که هر دو اینترنال هستن یکی از هاردامو به 2 تا پارتیشن تقسیم کردم و اون یکی هم کلا 1 درایو بیشتر نیست.
    اونی که فقط 1 درایو هست و 500 گیگابایت هم ظرفیتشه امروز که میرم توش نمیره و میگه باید format کنم و با بد بختی که روش کلیک راست می کنم میبینم که فرمت درایو RAW هست و دیگه مثل قبل NTFS نیست.
    اصلا فرصت بردن به تعمیر کارو ندارم چون فردا راهی سفرم و اگه این اطلاعاتم پاک بشه بد بخت میشم.من چیکار کنم که اطلاعاتم نپره؟!لطفا راهنمایی کنید

پروفشنال mali.sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    واقعا نمبدونم کجام فک کنم گم شدم

پيش فرض

سلام
    دوست من یه هارد Seagate اکسترنال 500 خریده .........
    این هارد که با usb متصل میشه مشکل خاصی داره روی همه سیستمها این هارد شناخته میشه ولی رو سیستم دوستم که صاحبه اونه نمیشناسه مشکل از کجاست و باید چکار کنه؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hippo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    نميدونم چرا درايو ويندوز هاردم(sata) خراب شده و حتي نميشه فرمتش كرد(براي نصب ويندوز)
    تو پارتيشن مجيك هم فقط گزينه Properties فعاله و از توي ويندوز ديگم كه روي هارد ide فقط درايوش ديده ميشه ، نه بازميشه و نه فرمت
    ممنون ميشم راهنماييم كنيد
    اينم اضافه كنم كه توسط يه سي دي ويندوز live ميتونم برم داخلش و همه فايل ها را جابجا كنم به غير از يه فيلم كه پسوندش mkv

اگه نباشه جاش خالی می مونه hippo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

بقیه درایوهای هارد sata هم از کار افتاد
    فعلاً کابل برق و ساتا را ازش جدا کردم
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    اگه هارد خراب شده باشه خودما میکشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •