تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 171 از 416 اولاول ... 71121161167168169170171172173174175181221271 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,701 به 1,710 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

درسته اونطوری خیلی ظلمه بوده که یهو همه زحمتای آدم به باد بره.

ولی الان دیگه فکر نمیکنم همچین اتفاقی بیفته چون سایتای انیمه رو دیگه اکثرا میشناسن.

والا راپیدبازو ایناهم بدرد نمیخوره فوقش 1 روز ادامه دانلود داره.

با نرم افزار سیو فلش میشه فلش هارو از بعضی سایتا به راحتی دانلود کرد با لینک مستقیم.اتگه سایتی رو سراغ دارین بگین تا ببینم میشه یا نه.

نمیدونم چرا مانگا 502 نیومده؟؟قرار بود دیروز بیاد.جاهای حساسش آدمو میزارن تو کف.
    امیدوارم.....حالا باز دوباره معرفی رو راه می اندازم ببینم چی میشه.

فکر نکنم در ان زمینه زیاد موفق باشی....بیشتر سایت هایی که من انلاین دیدم لینکاشون رو از یوتوب و غیره می دادن که همشون الان بخاطر مسدود بودن قابل پخش نیستن
    با این حال سرچ کن تو گوگل شاید یکی که خودش انلاین می زاره پیدا کنی.

شاید تعطیلات بوده....اخر صفحه چپتر قبل تاریخ ننوشته بود؟
    Last edited by zed2; 15-07-2010 at 14:45.

2. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام

بالاخره مانگا 502 هم اومد.من هرچی بیشتر این یوندایمه رو میبینم بیشتر عاشقش میشم.

واقعا این یوندایمه یه چیز دیگست.ناروتو باید بخاطر داشتن همچین پدری افتخار کنه.

واقعا جوتسوهای خیلی خفنی داره.هوششم که دیگه نگو تو سه سوت همه چیرو فهمید.

خودتون برین ببینین.من چیزی نمیگم تا مزش نره:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

فکر نکنم در ان زمینه زیاد موفق باشی....بیشتر سایت هایی که من انلاین دیدم لینکاشون رو از یوتوب و غیره می دادن که همشون الان بخاطر مسدود بودن قابل پخش نیستن
    با این حال سرچ کن تو گوگل شاید یکی که خودش انلاین می زاره پیدا کنی.

شاید تعطیلات بوده....اخر صفحه چپتر قبل تاریخ ننوشته بود؟
    شما هم اگه سایتی پیدا کردین حتما بگین.

والا من تو این 502 تا مانگایی که تا حالا دیدم هیچوقت تاریخ مانگای بعدی رو تو صفحات آخرش نزده بود.شما مگه مانگایی رو دیدین که تاریخ بزنه؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام

بالاخره مانگا 502 هم اومد.من هرچی بیشتر این یوندایمه رو میبینم بیشتر عاشقش میشم.

واقعا این یوندایمه یه چیز دیگست.ناروتو باید بخاطر داشتن همچین پدری افتخار کنه.

واقعا جوتسوهای خیلی خفنی داره.هوششم که دیگه نگو تو سه سوت همه چیرو فهمید.

خودتون برین ببینین.من چیزی نمیگم تا مزش نره:
    کد:

شما هم اگه سایتی پیدا کردین حتما بگین.

والا من تو این 502 تا مانگایی که تا حالا دیدم هیچوقت تاریخ مانگای بعدی رو تو صفحات آخرش نزده بود.شما مگه مانگایی رو دیدین که تاریخ بزنه؟؟
    من باز عقب موندم....قبول نیست
    باشه اگر دیدم سایتی انلاین پخش می کنه بهت خبر می دم

50 درصد مانگاهایی که من می خونم اگر گروه ترجمه زمان انتشار بعدی رو ترجمه کنه می شه فهمید کی هست (البته بیشتر مانگاهایی که تاریخ انتشارشون ثابت نیست تاریخ دارن-و بعضی گروه های ترجمه هم پیش بینی باسه گذاشتن ترجمه چپتر بعد رو می زارن کی هست که افراد همون روز بیان باسه گرفتن.)

ویرایش:
    یک معرفی باسه مانگا گذاشتم برو ببین چطوره؟

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

من باز عقب موندم....قبول نيست
    من تو خوندن مانگاي ناروتو خيلي سريع عمل ميکنم.از روز چهارشنبه تا جمعه 100 بار به سايتا سر ميزنم تا ببينم کي مياد واسه همين فکر نکنم به من برسين.

50 درصد مانگاهايي که من مي خونم اگر گروه ترجمه زمان انتشار بعدي رو ترجمه کنه مي شه فهميد کي هست (البته بيشتر مانگاهايي که تاريخ انتشارشون ثابت نيست تاريخ دارن-و بعضي گروه هاي ترجمه هم پيش بيني باسه گذاشتن ترجمه چپتر بعد رو مي زارن کي هست که افراد همون روز بيان باسه گرفتن.)
    والا تا اونجا که من ميدونم ناروتو تا حالا خيلي مترجم داشته ولي هيچوقت نديدم تاريخ بزنن.من کلا از صفحه اصلي اين سايت تاريخشو ميفهمم که تا حالا اکثرا درست بوده.:
    کد:
    يک معرفي باسه مانگا گذاشتم برو ببين چطوره؟
    به نظرم تاپيبک خيلي خوبي ميشه اگه ادامه بدين.

ولي من که تا ناروتو تموم نشه سراغ هيچ مانگايي نميرم.

راستي شکارتون از مانگا 502 چيه؟؟من خودم يه صحنه رو خيلي باحال ديدم.

بالاخره ضربه خوردن توبی رو هم ديديم.معلوم شد که جوتسوهاي توبي با اون کسي که 16 سال پيش به کونوها حمله کرده يکيه يعني به احتمال زياد همونه.اين احتمال رو هم نميشه ناديده گرفت که توبي همون ابيتو (دوست کاکاشي) هست چون اون موقع کاکاشي هم به اندازه کافي بزرگ بوده.البته بعيده که ابيتو با اون سنش اين همه جوتسوهاي قوي بلد بوده باشه.

واقغا مانگا خيلي جذاب شده.
    Last edited by hpk34; 17-07-2010 at 08:12.

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من تو خوندن مانگاي ناروتو خيلي سريع عمل ميکنم.از روز چهارشنبه تا جمعه 100 بار به سايتا سر ميزنم تا ببينم کي مياد واسه همين فکر نکنم به من برسين.

والا تا اونجا که من ميدونم ناروتو تا حالا خيلي مترجم داشته ولي هيچوقت نديدم تاريخ بزنن.من کلا از صفحه اصلي اين سايت تاريخشو ميفهمم که تا حالا اکثرا درست بوده.:
    کد:

به نظرم تاپيبک خيلي خوبي ميشه اگه ادامه بدين.

ولي من که تا ناروتو تموم نشه سراغ هيچ مانگايي نميرم.

راستي شکارتون از مانگا 502 چيه؟؟من خودم يه صحنه رو خيلي باحال ديدم.

بالاخره ضربه خوردن توبی رو هم ديديم.معلوم شد که جوتسوهاي توبي با اون کسي که 16 سال پيش به کونوها حمله کرده يکيه يعني به احتمال زياد همونه.اين احتمال رو هم نميشه ناديده گرفت که توبي همون ابيتو (دوست کاکاشي) هست چون اون موقع کاکاشي هم به اندازه کافي بزرگ بوده.البته بعيده که ابيتو با اون سنش اين همه جوتسوهاي قوي بلد بوده باشه.

واقغا مانگا خيلي جذاب شده.
    همان شما رو یک موضوع تمرکز کردی مثل من 50 60 تا مانگا نمی خونی و یا مانگا جدید پیدا نمی کنی......
    تو ناروتو راست می گی...ترجمه هایی که قبلا من دیدم رو نگاه کردم هیچکدوم تاریخ ندارن......
    خوب که قطعا خوبه چون دید میاره ولی وقت و زمان می خواد .

راستی چرا شکار خودت رو نمی زاری.....

مال من

می گم اگر ناروتو 10 سال دیگر تموم نشه شما مانگای دیگری نمی خونی؟یک موقع بعدا پشیمون نشی چرا قبلا مانگاهای دیگر رو نخوندم

در مورد توبی که گفتی فکر نکنم مشکلی باشه چون بالاخه شارینگان کم قدرتی نیست.....به راحتی می تونه هر تکنیکی رو با یک بار دیدن یاد بگیره .....

پ ن:
    حالا خوبه باز مشخص شه اشتباه گرفتیم....

اگه نباشه جاش خالی می مونه vista_vz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

این میناتو خیلی کار درسته...چجور زد توبی رو له کرددد!!!!!کلی حال کردم!!!

8. این کاربر از vista_vz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shalakhtehall_01367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Akatsuki

پيش فرض

بنازم یوندایمه سامااااااااااااا
    اینطور که من میبینم توبی تو چپتر بعدی از خودش یه چشمه هایی نشون میده....
    ولی من به این نتایج راجع به قدرت توبی رسیدم :
    توبی فقط با شارینگان حریفشو شکست میده....یعنی اونارو میکشه تو و خدا داند که اونجا باهاشون چه میکنه....
    تایجتسوش در حد دمپایی هستش...یعنی چی اون زنجیر مسخره رو میبندی به دستات .... اونم جلوی کی .. یوندایمه....
    بزرگترین دروغ گوی سال هستش....به ساسکه میگه که اوچیها تو حمله کیوبی نقشی نداشته ولی الان برعکسش رو شد...

کلا اگه توبی تو 16 سال پیش دستو پاش برای خودش بود الان نیست .... مطمعنا یوندایمه یه بالایی سرش میاره و زتسو تیکه هاشو جمع میکنه....
    اوچیها چرا تو دهکده نیست ؟؟؟
    توبی سوسک میشود...

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

راستي چرا شکار خودت رو نمي زاري.....
    اينم شکار من لباس کاکاشي خيلي مسخرش کرده.:

مي گم اگر ناروتو 10 سال ديگر تموم نشه شما مانگاي ديگري نمي خوني؟يک موقع بعدا پشيمون نشي چرا قبلا مانگاهاي ديگر رو نخوندم
    فقط ناروتو هست که ارزش وقت گذاشتن داره.وگرنه آدم ميتونه از صبح تا شب مانگا بخونه.من که پشيمون نميشم و تا پايان فقط با ناروتو ميمونم.

حالا خوبه باز مشخص شه اشتباه گرفتيم....
    اگه اينجوري بشه که ديگه خيلي پيچيده ميشه.

اين ميناتو خيلي کار درسته...چجور زد توبي رو له کرددد!!!!!کلي حال کردم!!!
    چه عجب بالاخره يه نفر به اين تاپيک سر زد.ميناتو حرف نداره.بابت عکس زيباتونم ممنون.

بنازم يوندايمه سامااااااااااااا
    اينطور که من ميبينم توبي تو چپتر بعدي از خودش يه چشمه هايي نشون ميده....
    ولي من به اين نتايج راجع به قدرت توبي رسيدم :
    توبي فقط با شارينگان حريفشو شکست ميده....يعني اونارو ميکشه تو و خدا داند که اونجا باهاشون چه ميکنه....
    تايجتسوش در حد دمپايي هستش...يعني چي اون زنجير مسخره رو ميبندي به دستات .... اونم جلوي کي .. يوندايمه....
    بزرگترين دروغ گوي سال هستش....به ساسکه ميگه که اوچيها تو حمله کيوبي نقشي نداشته ولي الان برعکسش رو شد...

کلا اگه توبي تو 16 سال پيش دستو پاش براي خودش بود الان نيست .... مطمعنا يوندايمه يه بالايي سرش مياره و زتسو تيکه هاشو جمع ميکنه....
    اوچيها چرا تو دهکده نيست ؟؟؟
    توبي سوسک ميشود...
    سلام دوست عزيز.من صفحات قبلي رو که خوندم متوجه شدم اطلاعات شما کلا در مورد ناروتو خيلي بالاست هم در مورد افراد و هم در مورد جوتسوهاشون.شما اين همه چيزو از کجا فهميدين؟؟

مثلا گفته بودين که ميناتو ميتو خودشو تله پورت کنه ولي من تا مانگا 501 رو نديدم فکر نميکردم درست باشه.

در کل کلي حال کردم توبي بالاخره يه ضربه اي خورد.بايد ببينيم در قسمتهاي بعدي چي ميشه.

11. 2 کاربر از hpk34 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Akatsuki

پيش فرض

سلام دوست عزيز.من صفحات قبلي رو که خوندم متوجه شدم اطلاعات شما کلا در مورد ناروتو خيلي بالاست هم در مورد افراد و هم در مورد جوتسوهاشون.شما اين همه چيزو از کجا فهميدين؟؟

مثلا گفته بودين که ميناتو ميتو خودشو تله پورت کنه ولي من تا مانگا 501 رو نديدم فکر نميکردم درست باشه.

در کل کلي حال کردم توبي بالاخره يه ضربه اي خورد.بايد ببينيم در قسمتهاي بعدي چي ميشه.
    رو ناروتو خراب شدمه....
    اگه سوالی داشتین بپرسین....اگه بتونم حتما جواب میدم .... در مجموع در خدمتیم...
    ایول دارم میمیرم که چپتر بعدی رو ببینم....تا اون موقع میکفیم....

یه چیز دیگه ای که به ذهنم اومد قضیه دستای توبی تو 16 سال پیشه....
    چرا اینجا دستاش معلومه ولی در زمان حال پوشیده هستن ؟؟؟ ما میدونیم که در زمان حال بدن توبی از کلون های زتسو ساخته شده....تو چپترایی که توبی با آنبوی مخصوص دانزو (فو) درگیر میشه دستشو خیلی راحت میکنه و اون دست یه چیزی تو مایه های کلون های زتسو بود (البته با توجه به کلون بودن بدن کیسامه در مبارزه با کیلربی....)
    حالا من احتمال میدم که میناتو در 16 سال پیش یه بلایی سر توبی میاره بعدش میره سراغ کیوبی...
    شاید توبی رو هم مثل کیوبی مهر کنه ...البته فقط بدنشو....
    بعد زتسو یه بدن واسه کله خالی مادارا ( یا هر کوفتی که هست ) میسازه...
    Last edited by shalakhtehall_01367; 20-07-2010 at 22:52.

13. این کاربر از shalakhtehall_01367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Akatsuki

پيش فرض

راستی دوستان راجع به نظر سنجی باید بگم که خیلی ها باید از تو لیست خط بخورن.... (اینو سای شیکامارو ....)
    تازه ما داریم متوجه میشیم که قدیم ها هم قدرتمندایی وجود داشتن...که البته هنوز هیچی نشده کل ملت از جمله خودم آینده نگری کردیم و به ناروتو رای دادیم....
    تو این چپتر مشخص شد که نیدایمه ( هوکاگه دوم ) شونشین نو جتسویی در حد و اندازه های میناتو داشته...(یا شاید بشه گفت که یوندایمه از نیدایمه علم شونشین نو جتسو رو به ارث برده)
    کلا از نظر من نیدایمه خیلی خیلی مشکوکه :
    دلایل :
    اون خدای جتسو های آب بوده و یه چیزی تو مایه های هاشیراما در استفاده از چوب بوده....(کلا دو برادر فوق العاده بودن) و از بنیان گذاران نینجتسو های امروزی و آکادمی های نینجایی در کونو ها بوده ولی یکدفعه میگه که توسط 20 نینجای رعد کشته میشه.... البته نینجای مخصوص رعد....یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟
    توی گروهی که زیر دست نیدایمه فعالیت میکردن یه اوچیها وجود داشت که اسمشو فراموش کردم....و چیزی که خیلی نظر منو به طرف نیدایمه جذب کرد نام اونه : توبی راما .... که البته برادرش هاشیراما بوده...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •