تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 171 از 380 اولاول ... 71121161167168169170171172173174175181221271 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,701 به 1,710 از 3798

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2008

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اقا محبوبیت تیم همون sportsmanship هست ؟ وچه جوری میشه زیادش کرد؟(منظورم اینه که چه طوری باید بازی کرد که بالا بره من بازی هام تهاجمی هست ولی سطحش b هست)

یکمم در مورد اون فلش و دو تا خط زیر هم کنار اسم بازیکن توی ترکیب رو توضیح بدید چیه (هر کدون نشانه چی هستند؟)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Toranj_mhg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

لازم ميدونم بگم بعد از آوانتاژ چندين بار كارت زرد داده ...
    دوستاني كه ادعا ي پيرهن در آوردن دارند يه عكس بگيرند بذارند اينجا
    راستي چه جوري ميشه اينجا از روي هارد كامپيوتر عكس گذاشت؟؟؟
    Last edited by Toranj_mhg; 03-12-2007 at 00:23.

اگه نباشه جاش خالی می مونه M_E_H_D_I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    http://www.iranwebstyle.com

پيش فرض

چند تا مورده كه بايد عرض كنم
    در مورد بازيكنها من يه چندتا بازيكن كه ارزون هستند را خريدم و بجاش بازيكنهاي خودم را فروختم. تيمم نيز بارسلونا مي باشد.
    الان هم در سال 2010 هستم و تمام ليگ و كاپ ها را برده ام.

اما در مورد بازيكنها:
    چند بازيكني كه من ازشون راضي هستم را براتون مي نويسم كه شما نيز بتونيد اين بازيكنها را براحتي بخريد و بعد از چند فصل بهترين بازيكنتون بشه!!!
    M.taylor: بازيكن چپ پا و بلند قد كه قدرت شوت فوق العاده اي هم داره بااينكه قدرت شوتش در مشخصاتش كمه!! كافيه پشت محوطه جريمه رو پا چپش يه شوت بكنيد. بعضي مواقع كه اصلا دروازبان هيچ عكس العملي نمي كنه!!
    kompany:مدافع قد بلند كه زود پيشترفت هم مي كنه.حتي در مواقعي كه مي خواييد كرنر بزنيد به قول يكي دوستاني كه گفته با يه پاس و نفوذ به محوطه جريمه و شوت 80 درصد گل مي شه چون با كات زياد مي زنه!!
    Modric: بازيكن خط مياني كه شوت هاي فوق العاده اي مي زنه . البته به M.Taylor نمي رسه!
    Raul albiol: بازيكني كه براحتي جاي Zamaroto پر كرد حتي الان از اون خيلي قويتر كار مي كنه . مدافع راست با قدرت نفوذ.
    LELL: مدافع بلند قد با ضريب هوشي خوب.
    RUSOL: مدافع . من به جاي Poyul ازش استفاده كردم كه از اون هم قويتر كار كرده.
    SCHUT: اين يكي هم مدافعه كه شبيه LELL مي باشه و تقريبا همون خصوصيات را داره.

اين نكته ضروري را بگم : تجربه كردم كه حتي اگه بهترين دفاع را داشته باشي باز هم بعضي مواقع گيج ميزنه و يه حفره توي دفاع باز مي كنه . پس چه بهتر كه بازيكنهاي معروف خط دفاعي را فروخته و بازيكنهايي كه آينده خوبي دارند را به بازي بگيريم.
    چون در PES2007 مهاجم براحتي از مدافع نامدار عبور نمي كرد . من خودم نستا را يكي از بهترين مي دونستم كه كسي نمي تونست ازش عبور كنه ولي در اين PES2008 براحتي جا مي مونه كه اصلا از بازيكنهاي نامي استفاده نكردم.
    راستي سعي كنيد قبل انجام بازي بازيكنهاي خود را تمرين دهيد كه اينكار را مي توانيد در آدرس زير انجام دهيد: Team Adjustment>Rogulat Condition

اين را هم بگم اگه فصل نقل و انتقالات يهو چند تا بازيكن (حدود 5 تا به بالا) را عوض كنيد و چارچوب تيمتون را عوض كنيد مطمئن باشيد كه در 6 يا 7 بازي اول خيلي سخت مي تونيد بازي كنيد و بازكنها با هم هماهنگ نمي باشند. اما اگه بتونيد كه تحمل كنيد مطمئن باشيد كه تيمتون بعد از چند بازي هماهنگتر مي شه .
    عجب هوشي داره اين PES2008 درسته كه يه سري اشكالات داره ولي فكر ميكنم به خاطر اينه كه ما به ورژن هاي قديمي عادت كرديم و ميتونستيم راحت تكل بزنيم وتوپ را بگيريم.

بازم سعي مي كنم كه براتون يه چيزايي بنويسم.

موفق باشيد.

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

برای من هم اتفاق افتاده که بعد از خطا و ادامه بازی تو یک موقیعیت مناسب کارت بده.
    _______
    مشکلات: صدای بعضی بازیکنای معروف مثل Roberto Carlos وجود نداره و گزارشگر صداش نمیکنه.
    توپ از تو تیرک هم بعضی اوقات عبور میکنه. ممکنه ولی مشکل از گرافیک 5500 من باشه.
    بازیکنای من بعضی وقتها اسکی میرن. یعنی بدون دویدن به جلو حرکت میکنند که این هم شاید از گرافیکم باشه.
    با اینکه خیلی خواستند ورزشگاهها طبیعی باشه ولی تبلیغات کنار زمین هنوز به صورت چرخشی تغییر میکنه و دیجیتالی نشده.
    با گرفتن مثلث تقریبا تمام تک به تک ها دفع میشه و خطایی هم اتفاق نمی افته.
    اگر یک هفته رو هم بدون باخت باشی خوبه و تفاضل گل رو بالا ببر.
    گل زود هنگام و کم کردن فاصله بین گل ها هم اثر داره.

خلاصه ببین تو واقعیت چی به تماشاگر حال میده. همون کار رو بکن تا محبوبیتت بالا بره.

مدل موی هانری و رونالدینیو چرا تو مدلهای مو نیست؟ دقیقا همون مدل اصلیش منظورمه. اگر هست آدرسشو بدین.
    مرسی

آخر فروم باز omidshsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    شهر شیراز

پيش فرض

سلام من چنتا مش کل دارم توی بازی تازه خریدمش
    بگید مشکل از چیه لطفا سیستمه من یا سی دی بازی!؟

سیستمم
    256 گرافیکه Ati Radeon 9550
    1 گیگ رم
    2.4 سی پی یو

تنظیمات بازی رو گذوشتم روی law رزولوشن هم 3ومی هست از بالا گزینه های دیگش هم دیفالت هست

واما مشکلاتم:
    1-دمو نداره یعنی وقتی وارد بازی میشه مستقیم می نویسه press any key و منو میاد
    2-صدای گزارشگر به نظر میاد داره از ته چاه میاد
    3-مهمترین عیبش اینه که وقتی میره تو بازی سر و صودای تماشاچی ها میاد ولی ولی هیچ کس توی استادیوم نیست

یعنی مثلا اول بازی از نزدیک چنتا تماشاچی رو نشون میده که پرچم دستشونه ولی وقتی استادیومو از بالا نشون میده اصلا هیچ تماشاچی تو استادیوم نیست ولی صداشون میاد

همین
    ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو حالت لو تماشاگر نداره دمو هم توي ستينگ nuliffy movie play back رو از حالت تيك دار خارج كن

داره خودمونی میشه Pejmanpaxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    من نسخه دی وی دی رو از فروشگاه سایت تهیه کردم
    اما توی این بازی پسوند فایلها img هست نه afs
    آیا با برنامه خاصی باز میشن
    ؟
    اگه آره اسمشو بگید لطفا
    یا اینکه توی نسخه دی وی دی فایلها این پسوندو دارند؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با ggs باز ميشه لينك دانلودشم صفحات قبل دوستان گذاشتن

اگه نباشه جاش خالی می مونه ddavod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    iran-tehran

پيش فرض

اینهم از Game Graphic Studio 7.4.0

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=15088

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

یه پچ جدید هم کونامی داده .
    البته نمیدونم که قبلا مطرح شده یا نه ولی میذارم چون حوصله ی گشتن ندارم .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینا اضافه شدن :
    Pro Evolution Soccer 2008 - Patch 1.20

Changes:
    1) Searching for opponents in Quickmatch tries first to pair you with players having a good connection

2) Occasionally appearing slow downs during matches have been fixed to improve game play quality

3) Some changes to the network structure have been introduced in order to solve issues for users which are not able to connect to opponents

4) Issues with Windows Vista causing PES 2008 not to recognize the full amount of the video card VRAM have been fixed.

5) Various other minor issues have been corrected

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •