مهدی جان خیلی خیلی ممنون به خاطر زحمتت ، می دونم چه عذابی داره بخوای با دایل آپ یه چیزی رو آپ کنی مخصوصا بالای 5مگ ولی متاسفانه کار نکرد...
بازم دمت گرم به خاطر کاری که کردی!تشکرات
...
مهدی جان خیلی خیلی ممنون به خاطر زحمتت ، می دونم چه عذابی داره بخوای با دایل آپ یه چیزی رو آپ کنی مخصوصا بالای 5مگ ولی متاسفانه کار نکرد...
بازم دمت گرم به خاطر کاری که کردی!تشکرات
...
بالاخره خریدمش
خداییش خیلی جیگره
یه توضیح کلی درباره ی کارایی هاش اگه بخوام از کجا می تونم دانلود کنم
سلام ایدین جون لطفا بگید network کجای گوشی هست
من هرچی گشتم ندیدم
مبارکه
پست های اول همین تا پیک رو ببین
فولدر تولز
قسمت سیتینگ
مبارکت باشه بهار جان...
دیدی چه قولیه...لول...
هر کمکی خواستی در خدمتم...
-----------
سلام عزیزم
برو اینجا:
Meno=> Tools=>Settings=>Phone=> Network
و گذینه Network mode را تغییر بده![]()
مرسی
اره خیلی عالیه
نمیشه یه کاری کرد چیزهایی که از طریق بولوتوث داخلش مریزم داخل باکس نره یک راست تو گالری بره؟
یه چیزه دیگه چند ساعت بزارم به شارژ بمونه از ساعت 10 امروز زدم به شارژ
Last edited by bahar_21217; 19-05-2008 at 12:56.
مبارک باشه .....
نمیشه یک راست بره تو گالری.... باید یکی یکی تو گالری save شون کنی ..... البته با برنامه X-Plore فک کنم بشه همه رو یکجا به گالری منتقل کرد .....
فک کنم یه 10-12 ساعتی باید تو شارژ باشه ....
درود بر همه دوستان
اگه كسي هست كه مي تونه كمكم كنه ممنون مي شم :
من نياز فوري و ضروري به نرم افزاري جهت منشي تلفني براي n95 bgb دارم و همينطور نرم افزاري جهت قفل نمودن فايلها ، عكس ، فيلم و اگر امكانش هست اس ام اس اگر لطف فرموده وراهنمائيم كنين و لينكش رو واسم بزاريم واينكه راهنمائي بفرمائيد چگونه رو گوشي نصب كنم و چطور استفاده قراربدم ممنون مي شم /
ضمنا اگه n95 bgb نوكيا هم مانند p990i سوني اريكسون مي شه آپ ديتش كرد دستورات انجام مراحل ونحوه اونرو هم مي خوام
واقعا شرمنده ام چون كل تاپيك ها و پستها رو گشتم ولي اينارو نديدم يكي ازدلايلي هم شايد اين گوشيو گرفتم وقيد p990i رو زدم شايد منشي تلفني بود كه رو سوني اريكسون نمي شه نصب كرد ومن خيلي بهش محتاجم ...!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)