تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 171 از 211 اولاول ... 71121161167168169170171172173174175181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,701 به 1,710 از 2108

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه منچستر يونايتد: Manchester United F.C. News

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

ونگر: قهرماني‌هاي فرگوسن بي‌نظير است

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال آرسنال گفت: افتخارات فرگوسن در منچستريونايتد در دنياي فوتبال نظير ندارد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديلي‌تلگراف، آرسن ‌ونگر اظهار داشت: بايد به سرآلكس فرگوسن بابت قهرماني ليگ برتر تبريك بگويم. فكر مي كنم او و شاگردانش،‌ به افتخاري بزرگ در فصل جاري رسيدند. عملكرد او در منچستر، در دنياي فوتبال بي نظير است.
    اين مربي‌ ادامه داد: در بازي ديروز مشخص شد كيفيت بازي آرسنال به حد منچستر مي رسد. البته ما ناگزير هستيم يكسري اصلاحات در تيم خود ايجاد كنيم تا كاملا بي عيب شويم.
    ونگر تصريح كرد: بايد كار كنيم و هماهنگ تر شويم. اين پيامي است كه من براي آرسنال دارم.
    تيم آرسنال با 69 امتياز در فاصله يك هفته تا پايان فصل پس از منچستريونايتد، ليورپول و چلسي در مكان چهارم جدول قرار دارد.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

پس از قهرماني در ليگ برتر
    اورا:‌ 20 پيراهن از منچستري‌‌ها هديه گرفتم

خبرگزاري فارس: بازيكن فرانسوي تيم فوتبال منچستريونايتد گفت: در روز كسب عنوان قهرماني ليگ برتر، 20 پيراهن از هم تيمي هايم هديه گرفتم.

به گزارش خبرگزاري فارس پاتريك اورا عنوان كرد: روز شنبه شادي هاي من دوچندان شد زيرا هم موفق شدم همراه با منچستر، قهرماني ليگ برتر را پس از تساوي بدون گل با ‌آرسنال در هفته سي و هفتم، جشن بگيرم و هم به خاطر سالروز تولدم، هديه هاي زيادي از طرف خانواده، هم تيمي ها و دوستانم دريافت كردم.
    اين بازيكن افزود: هم تيمي هايم به من لطف دارند. آنها با دادن هديه مرا شرمنده كردند. بيشترين چيزي كه از طرف آنها هديه تولد گرفتم،‌ پيراهن است. 20 پيراهن از طرفشان دريافت كردم.
    اورا كه متولد 16 مه سال 1981 در داكار، مركز سنگال است،‌ در روز شنبه قدم در 28 سالگي گذاشت. او در سال 2008 در ازاي 8 ميليون يورو از تيم موناكو فرانسه جدا شد و به منچستر ملحق شود.
    وي در گذشته در تيم هاي نيس، مونزا و مارچالا بازي كرد.

==================================

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

رونالدو:منچستر را دوست دارم
    ستاره شماره 7 باشگاه منچستریونایتد اعلام کرده که قصد ترک این تیم را ندارد.

سایت گل: کریس رونالدو،ستاره پرتغالی منچستر بر این نکته تاکید کرده که از زندگی در این باشگاه و از اینکه پیراهن شیاطین سرخ را برتن می کند لذت می برد. این ستاره پرتغالی که پس از قهرمانی این تیم دررقابتهای لیگ برتر این صحبتهارا به زمان می آورد ، درروزهای اخیر به باشگاه مادریدی مربوط می شود ولی خود او در گفت و گوبا news of the world اعلام کرده که تصمیم دارد تا در اولدترافورد بماند.

کریس در این رابطه گفت:« منچستر تیمی به سان یک خانواده است و من در اینجا واقعا خوشحالم. ما توانستیم برای باردیگر دررقابتهای لیگ برتر به قهرمانی برسیم و این فوق العاده است و از این بابت بسیار خوشحالم. در این باشگاه همه بسیار صمیمی هستند و به همین دلیل است که همه منچستر را دوست دارند و البته من هم همین طور»

کریس در ادامه در مورد کسب سومین مدال قهرمانی همراه با منچستر را افتخار بزرگی داسنت. بدین ترتیب می بایست احتمال انتقال او به رئال را بسیار بعید دانست و این در حالی است که این روزها تمام مطبوعات از حضور رونالدو در باشگاه کهکشانی حرف می زنند. پرس که به احتمال زیاد به سمت ریاست باشگاه مادریدی برگزیده خواهد شد، به به خدمت گرفتن رونالدو، ابراز تمایل کرده و از امضای یک پیش قرارداد با این ستاره پرتغالی خبر داده است. البته سرالکس همیشه چنین اخباری را رد کرده و تاکید می کند که تصمیمی برای فروش رونالدو، به ویژه به تیم رئال ندارند.

آخر فروم باز mehdi_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام بچه ها
    قهرمانی رو تبریک میگم با انکه یه 24 ساعتی میگذره ما که شانس نداریم دیروز دقیقه ی 82 برق رفت و من نتونستم بازی رو نگا کنم شبکه 3 جشن قهرمانی رو نشون داد؟؟؟
    Cristiano Ronaldo: I Love Manchester United

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

شبکه 3 جشن قهرمانی رو نشون داد؟؟؟
    انتظار داشتین نشون بده ؟ کلا شادی ممنوعه. بازی که تموم شد سریع قطع کردن

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آقت میشه اینجا کل انداخت؟؟؟
    SAEED_BARCELONA دیگه تا تهشو بخونید!!!!
    خوشحالیتون تا 6 خرداد ادامه داره
    دوست عزیز بهترین جواب شما اینه که فعلا تا 6 خرداد بری واسه خودت حال کنی
    چونکه کل کل اصلی اون 90 دقیقه ایه که از اول سال همه دنبالش بودن.

آخر فروم باز XirowN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی صندلی پشت میز کامپیوتر

پيش فرض

مسخرشو در آورده این صدا و سیما ... چرا نشاون نداد ؟

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

انتظار داشتین نشون بده ؟ کلا شادی ممنوعه. بازی که تموم شد سریع قطع کردن

من از كانال Showsport2 ، مستقيم نگاه كردم!! خيلي باحال بود! بعضي بازيكنا ، همسراشون + بچه ها(كه همه كوچيك گوگولي) بودن رو اوردن !!حيف كه كارت كپچر نداشتم وگر نه اپش مي كردم!! ايشالا براي قهرمانيمون تو اروپا يه كارت كپچر ميگيرم كه اون رو ديگه سيو كنم!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Antivirus II's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

بچه ها پایه هستین بریم خیابانی رو بزنیم
    اومده میگه واسه انگلستان بده که هر سال منچستر قهرمان میشه !!!!!!!!
    آخه یکی نیست بگه ******* داره ****** میسوزه که تیم مورد علاقه اش قهرمان نشده چرا میای صدا و سیما اینهو عقده ای ها دهنتو باز میکنی

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

بچه ها پایه هستین بریم خیابانی رو بزنیم
    اومده میگه واسه انگلستان بده که هر سال منچستر قهرمان میشه !!!!!!!!
    آخه یکی نیست بگه ******* داره ****** میسوزه که تیم مورد علاقه اش قهرمان نشده چرا میای صدا و سیما اینهو عقده ای ها دهنتو باز میکنی
    من پایه هستم کلا بزنیم بکشیمش.
    هم به عنوان یه منچستری هم به عنوان بارسایی و هم ایرانی !
    اگه بازی ایران - استرالیا رو گزارش نکرده بود الان گزارشگر نبود اصلا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •