آیا کامپوننتی برای مدیریت بهتر بر روی صفحه تماس با ما هستش
میخوام یک لیست drop-down box داشته باشم که مثلاً لیست تمام استان ها رو داشته باشه و با انتخاب هر استان ایمیل برای همون استان فرستاده بشه
آیا کامپوننتی برای مدیریت بهتر بر روی صفحه تماس با ما هستش
میخوام یک لیست drop-down box داشته باشم که مثلاً لیست تمام استان ها رو داشته باشه و با انتخاب هر استان ایمیل برای همون استان فرستاده بشه
فکر نکنم همچین چیزی باشه ! ولی میتونی گروه بسازی ...
توی تماس با ما میشه چند contact داشت ولی با page های مختلف کاربر باید صفحه مورد نظرش ( ارتباط با ما ی مورد نظر ) رو انتخاب کنه
میخوام یک صفحه باشه باشه و یک فیلد drop-down box
گروه بندی ؟
کامپوننتش رو میتونی معرفی کنی ؟
سلام.
فایل php خلاصه مطلب در جوملا چیست؟
منظورت متنشه ؟
نه منظورم متن مطلب نیست.
منظورم این است که آن قسمتی که در جوملا تگ ها با توجه به آن در قسمت خلاصه مطلب ترجمه می شوند، چیست؟
در واقع من می خواهم یک کد آجاکس را طوری در جوملا قرار دهم که تنها در خلاصه و ادامه مطلب نمایش داده شود.
با تشکر
فروشگاه چه ورژني نصب كردي؟شما يه پك كامل از اين فروشگاهه داريد ؟... با پلاگين و غيره ..؟
بايد قالبت را تغيير بدي و يك موقعيت در بالاي مطالب بسازي1. وقتي منو ميزني به يه مجموعه تو جوملا ... Articles » Category .... تو صفحه باز شده ليست مطالب اون مجموعه رو مي توني ببيني ...
چطور مي شه اين نوع نشون دادن ليست رو عوض كرد ؟... مثلا ليست با لينك " ادامه مطلب ... " باشه ... يا عكس جلوش قرار بگيره ...
يه كامپوننت هست كه ليست مطالب رو از مجموعه نشون مي ده ( فارسي هم هست)... اونو نمي خوام چون تو left ,right ,user1 , ... جا مي گيره ....
يه چيز مي خوام تو صفحه اصلي همون مجموعه كه منوش رو زدم ... بهم ليست قشنگ تري نشون بده ... نه تو كناره ها
اون طوري مي توني نمايش بدي
اين مشكل كامپوننت نيست
مشكل موقعيت هاست
2. يه قالب رو با ازمون و خطا راست چين كردم ... همه چي درست شده ... ولي متن مطلبي كه مي نويسي ايراد داره ...
مثلا اين متن اينجوري نوشته شده تو اديتور رو :
"
سلام به شما عزيزان
با تشكر "
اينجوري نشون مي ده :
"
سلام به شما عزيزان
با تشكر "
يعني مياره اينور ... با تشكر رو اون سمت نشون نمي ده ... تو اديتور نشون مي ده ... ولي اينجا همه ور رمياره طرف راست
يك قالب را كه فارسي شده باز كن
و از روي اون الگو بگير
چند تا انجام بدي راه مي افتي
نمي دونم. سطح دسترسي تو جوملا سه تاست ... تو cb مي شه يه كارايي كرد ... ولي مخصوص خودشه ... نمي شه بسط داد
مثلا من يه منو زدم ... براي ليست كاربران عضو سايت ... مي خوام فقط back end admin بتونه منو رو ببينه ... ولي هر كار بكني ... سه حالت بيشتر نداره ... public , registered , special
اين special هم كه همه از نويسنده تا مدير ارشد رو در بر مي گيره ... ولي من مي خوام از بعد از ناشر رو در بر بگيره ... كه نمي شه ... راهي هست؟
شايد براي اين كار كامپوننتي چيزي داشته باشه
بايد توي بخش اكستنشن زير مجموعه user بگردي
حذف كردم ... يه دونه لينك جديد بدهفروشگاه چه ورژني نصب كردي؟
خوب فرقي نمي كنه كه ... اون موقعيت براي گذاشتن ماژول هست ... من نمي خوام تو موقعيت ها قرارشون بدم ...بايد قالبت را تغيير بدي و يك موقعيت در بالاي مطالب بسازي
اون طوري مي توني نمايش بدي
اين مشكل كامپوننت نيست
مشكل موقعيت هاست
مي خوام تو خود قسمت مطلب قرار بگيره ...
مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... نمي دونم با چي ساخته شده يا چيه ... منظورم اينه خود مطلب كه تو مجموعه نشون داده مي شه ليستي باشه ... نه ماژول
لااقل يه راهنمايي بكن تو كدوم پارامتر دنبال درست كردنش باشميك قالب را كه فارسي شده باز كن
و از روي اون الگو بگير
چند تا انجام بدي راه مي افتي
محسن جون ممنون ...
سوالات تازه در راهه دي:
با سلام .
دنبال كامپوننتي مي گردم كه سوالات كاربران رو جواب بدم . بخشي مانند پرسش و پاسخ . مانند سايت تبيان . لطفا راهنماييم كنيد .
سلام
من با سرچ این تاپیک رو پیدا کردم
برای دانلود جوملا و یاد گرفتن کار با اون.
همه جا به پست اول ارجاع داده شده
ولی پست اول چیزی توش نیست و نوشته در حال ویرایش...
میخواستم ببینم کجا میتونم لینک دانلود و آموزش اولیه کار با جوملا رو پیدا کنم.
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)