من هم اصلاً قصد کل کل ندارم . آخه عزیز من جشن قهرمانیه ما کجا جشن شما کجا... کلاس کار ما کجا و 30 هزار نفر تو زمین کجا ... کاپ قهرمانیه ما کجا و کاپ شکسته شما کجا ... متأسفم اصلاً قابل قیاس نبود!! شما هم بهتره بری تو تاپیک خودت عقده گشایی کنی
من هم اصلاً قصد کل کل ندارم . آخه عزیز من جشن قهرمانیه ما کجا جشن شما کجا... کلاس کار ما کجا و 30 هزار نفر تو زمین کجا ... کاپ قهرمانیه ما کجا و کاپ شکسته شما کجا ... متأسفم اصلاً قابل قیاس نبود!! شما هم بهتره بری تو تاپیک خودت عقده گشایی کنی
شما که اینهمه کجا کجا میگی اینو یادت رفت بگی:
جام حذفی کجا لیگ برتر کجا
ضمنا ما پرسپولیسی ها همین ماه پیش قهرمان شدیم بنابر این فکر نمیکنم عقده داشته باشیم
ما چشممون سیره دوست من. از وقتی هم یادمونه هرچی جام دست دوم و درب و داغون و شکسته هست نصیب شما بوده.
julian بهتره دیگه تو این تایپیک پست ندی.
julian بوی بن شدن میدی دوباره.
تبريک........
تبريک........
only Esteghlal
منم قهرمانی استقلال رو به همتون تبریک میگم
ولی قهرمانی بدون کمک داور واقعا می چسبه !!!!!!!!!!!! ( برخلاف بعضی تیم ها )
و به مجتبی جباری هم تسلیت
تو اخبار ساعت 9/30 شبکه خبر گفت که پدرش فوت کرده
تبریک میگم قهرمانی بهمون خیلی چسبید دستت زنرال وبچه درد نکنه خسته نباشید
عشق استتتتتتتتتتت استقلال دم جباری گرم که گل کاشت البته منم به نوبه خودم به مجتبی تسلیت میگم
داش علی هم که رفت.................
من هم به مجتبي جباري بازيكن محبوب و سربه زير فوتبال كشورمون تسليت ميگم.
واقعا غم بزرگيه فقدان پدر.
روحش شاد![]()
جشن قهرمانی استقلال تحت تاثیر فوت پدر مجتبی جباری
هافبک میانی تیم فوتبال استقلال تهران در غم از دست دادن پدرش عزادار شد.
به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی جباری که در دیدار امروز برابر پگاه گیلان یکی از بهترین بازیکنان استقلال بود و گل دوم این تیم را نیز به ثمر رساند، در پایان این دیدار در جریان مرگ پدر خود قرار گرفت.
البته مسئولان تیم استقلال هنگام برگزاری جشن قهرمانی این تیم این خبر را به او اعلام نکردند و در پایان مراسم از بیماری پدرش خبر دادند. علیرضا منصوریان که در جریان ماجرا قرار داشت جباری را برای رسیدن به منزل پدری اش همراهی کرد.
بازیکنان و مسئولان تیم فوتبال استقلال نیز پس از خارج شدن از ورزشگاه با یک دستگاه اتوبوس راهی منزل جباری شدند.
منبع : خبرگزاری مهر
به همه استقلالیها تبریک میگم.
امروز زده بودم تو نخ فیلمبرداری از سوزه های ناب ولی مچم رو. گرفتند و همه کلیپهامو پاک کردند.کسی برنامه ای سراغ نداره که بتونه فایلهای پاک شده مموری کارت رو برگردونه.
اگه نمیگرفتنم کلی سوژهد اشتم ولی از من زرنگتر هم تو استادیوم بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)