تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 171 از 399 اولاول ... 71121161167168169170171172173174175181221271 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,701 به 1,710 از 3981

نام تاپيک: ✔ كنكور كارداني به كارشناسي [ قوانین در پست اول !! ]

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

سلام
    من امسال میخوام توی کنکور کاردانی به کارشناسی شرکت کنم در رشته برق.از قضا رشته مورد نظرم(قدرت) فقط توی نیم سال اول 89 پذیرش داره در حالی که من توی نیم سال اول 89 فارق التحصیل میشم(یعنی توی نیم سال دوم میتونم ثبت نام کنم) طبق نوشه زیر:
    دانشجویانی که تا تاریخ 31/6/1389 فارق التحصیل نمیشوند و یا به عبارتی دیگر در تاریخ 30/11/1389 فارق التحصیل میشوند باید به هنگام انتخاب رشته منحصرا کد رشته محلهای نیمسال دوم را انتخاب کنند.
    ولی رشته قدرت توی نیم سال اول ثبت نام میکنه. حالا اگه قبول بشم میتونم یه ترم مرخصی بگیرم تا دوره کاردانی رو تموم کنم یا نه؟

حـــــرفـه ای payam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    عمان

پيش فرض

سلام
    من امسال میخوام توی کنکور کاردانی به کارشناسی شرکت کنم در رشته برق.از قضا رشته مورد نظرم(قدرت) فقط توی نیم سال اول 89 پذیرش داره در حالی که من توی نیم سال اول 89 فارق التحصیل میشم(یعنی توی نیم سال دوم میتونم ثبت نام کنم) طبق نوشه زیر:
    دانشجویانی که تا تاریخ 31/6/1389 فارق التحصیل نمیشوند و یا به عبارتی دیگر در تاریخ 30/11/1389 فارق التحصیل میشوند باید به هنگام انتخاب رشته منحصرا کد رشته محلهای نیمسال دوم را انتخاب کنند.
    ولی رشته قدرت توی نیم سال اول ثبت نام میکنه. حالا اگه قبول بشم میتونم یه ترم مرخصی بگیرم تا دوره کاردانی رو تموم کنم یا نه؟
    سلام .

نه اصلا امكانش نيست . اگر مجاز هم بشيد ، حق انتخاب دانشگاه هايي كه نيمسال اول پذيرش دارن رو نداريد ! انتخاب هم بكنيد ؛ قبول هم بشيد ، قبولي شما كان لم يكن تلقي ميشه !
    پس شما ميتونيد كنكور نيمسال دوم آزاد رو شركت كنيد ؛ چند ماه صبر كنيد و مرداد سال بعد كنكور دولتي بديد .

موفق باشي .

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

سلام .

قبولي شما كان لم يكن تلقي ميشه !
    پس شما ميتونيد كنكور نيمسال دوم آزاد رو شركت كنيد ؛ چند ماه صبر كنيد و مرداد سال بعد كنكور دولتي بديد .

موفق باشي .
    سلام قبولی شما کان لم یکن میشه یعنی چی؟
    مورد دوم هم اینکه منظور شما اینه که کنکور نیمسال دوم ازاد 88 رو شرکت کنم یا 89؟ کنکور دولیتی هم منظورت کنکور 90 که نیست؟هست؟
    مسئله سوم هم این که توی دفترچه اول زده برق قدرت فقط نیم سال اول.ممکنه توی دفترچه دوم(برای انتخاب رشته) رشته قدرت برای نیم سال دوم هم پذیرش داشته باشه؟
    Last edited by mohsen_gh1991; 24-02-2010 at 10:58.

حـــــرفـه ای payam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    عمان

پيش فرض

سلام قبولی شما کان لم یکن میشه یعنی چی؟
    مورد دوم هم اینکه منظور شما اینه که کنکور نیمسال دوم ازاد 88 رو شرکت کنم یا 89؟ کنکور دولیتی هم منظورت کنکور 90 که نیست؟هست؟
    مسئله سوم هم این که توی دفترچه اول زده برق قدرت فقط نیم سال اول.ممکنه توی دفترچه دوم(برای انتخاب رشته) رشته قدرت برای نیم سال دوم هم پذیرش داشته باشه؟
    سلام .

منظورم از کان لم یکن اين بود كه قبولي شما مردود اعلام ميشه !
    به اين دليل كه شما تا مهر فارغ التحصيل نشديد ؛ و خلاف قوانين رشته هاي نيمسال اول رو انتخاب كرديد .

شما كه تا بهمن 89 فارق التحصيل ميشيد ؛ حق انتخاب شهر هايي كه در نيمسال اول پذيرش دارن رو نداريد .
    بله شما ميتونيد سال بعد آذر ماه كنكور آزاد رو شكرت كنيد ؛ و تابستون 89 كنكور دولتي شركت كنيد !

الان من دفترچه شماره 2 آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 87 رو ميگذارم ضميمه ي پست تا دانلود كنيد ، مثل اينكه قدرت نيمسال دوم اصلا پذيرش نداره . پذيرش هاي نيمسال دوم مختص غير انتفاعي ها هستش .

5. این کاربر از payam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه KING OF SPEED's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کلانشهر اهواز...!

پيش فرض

كسي ميدونه شماره داوطلبي سال گذشته رو واسه چي ميخوان؟؟
    من پارسال كنكور دادم ولي نخونده بودم....حالا شماره داوطلبي پارسالو كه رتبم افتضاح شد رو اگه بنويسم به ضررم نميشه؟؟؟؟

حـــــرفـه ای Hamid110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

كسي ميدونه شماره داوطلبي سال گذشته رو واسه چي ميخوان؟؟
    من پارسال كنكور دادم ولي نخونده بودم....حالا شماره داوطلبي پارسالو كه رتبم افتضاح شد رو اگه بنويسم به ضررم نميشه؟؟؟؟
    نه به ظررت نمیشه. . .

8. این کاربر از Hamid110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام
    این نتایج تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد که اعلام شده ثبت نام می خواست؟ یا نیازی به ثبت نام نداشت؟ احساس میکنم نیاز به ثبت نام داشته. کسی چیزی نمیدونه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام
    شما از کجا متوجه شدی که قدرت فقط نیمسال اول پذیرش داره ؟
    کجا اینو نوشته ؟
    تو این دفترچه که فقط فرهنگیان رو نوشته !
    Last edited by MOHAMMAD2010; 27-02-2010 at 14:04.

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

من کاردانیم رو الکترونیک گرفتم میتونم کارشناسی زبان انگلیسی شرکت کنم؟
    و کسی میتونه منابع کنکور زبان (کتاب هاش) رو به من بگه؟

کاربر فعال انجمن موسیقی David.Jn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا جان مادرتون یکی بگه این سازمان سنجش نمیهواد تمدید کنه واسه ثبن نامش
    امروز اومدیم ثبت نام که یهم پرداخت اینترنتی قلط زد نشد کارت بخریم
    حالا من موندمو این ثبت نام
    دارم بدبخت میشم دیگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •