تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 171 از 208 اولاول ... 71121161167168169170171172173174175181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,701 به 1,710 از 2077

نام تاپيک: .:: مشاوره برای خرید Pocket PC ::.

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

HTC Touch HD الان قیمتش چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال Real Madrid C.F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه --------- گوشی : Samsung J700 نام: Keyhan

پيش فرض

HTC Touch HD الان قیمتش چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    الان حدودا بدون گارانتیش 550 هست و با گارانتی 590

البته من از دیاموند2 هم خوشم میاد دوستانی که با این معامله پستی موافقن و دیامنوند2 شونو میفروشن من ازشون 320 خریدارم و اول حتی میتونین اول از واریز شدن پول مطمئن بشین بعد گوشیو پست کنین!؟
    Last edited by Real Madrid C.F; 06-02-2010 at 11:24.

3. این کاربر از Real Madrid C.F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

سلام دوستان

بوی این اومد که کسی b7320 داره ، منم اومدم یه سوالاتی بپرسم ..

من این گوشی توی ذهنم هست اما چند تا سوال برام پیش اومده ..

اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم ..

یکی کیفیت ساخت بدنه و.. کلا جوندار بودنش و ... چون خودم توی دست گرفتمش ولی احساس کردم پلاستیک خوبی نیست جنس بدنش

یکی سرعتش، با توجه به ویندوز موبایل بودنش و بعد از مدتی که تعدا برنامه ها بالارفت و یا مموری سنگین شد ، سرعتش خوبه ؟

طبق اجربه شخصی که داشتم ، بعضی گوشی های سامسونگ و یه بعضی سری ها گوشی های فوق العاده خوبی از آب در میان ولی بعضی هاشون نه ، فوق العاده مزخرف.. میخاستم ببینم این جزو کدوم دسته هست ..

کلا اگر نکات بالا پایینی داره این گوشی بگید ممنون میشم چون یکی زا گزینه های خرید هست ..

--

راستی ، B 7330 که داداش بزرگه ی اینه ، وارد بازار شده ؟ اگه شنده چنده قیمتش ؟

خیلی ممنون دوستان

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت

پيش فرض

اینجور که به نظر میرسه Hero مشکل زیاد داره و احتمالا خیلیا میخوان بفروشن....من ازتون 350 میخرم ولی خوب چون شهرستانم پول رو اول به حسابتون میریزم بعد گوشیو واسم پست کنین.....هر کی طالبه یا علی....اگه هم خواستین یه N96 بهتون میدم با 40 تومان روش!!! (:

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

نه بابا کلوپ جدا چیه ....فعلا ما تو همینشم موندیم.....و مردم هم که همه عشق HD2 هستن و اصلا این دورو برا سر نمیزنن...راستی دلیل اینکه شما از B7320 خوشتون اومده چیه!؟؟ مگه همونی نیست که کیبرد QWERTY کامل روی صفحه داره؟؟ خوب چرا Touch 2 نمیخرین !!اون که بهتره؟؟

والا یه مقدار هزینه محدوده ، یعنی نهایت تا 350 میتونم پول بدم ( البته میدونم که این قیمت برای یه پاکت پی سی خوب کمه به خاطر همین اگر گزینه ی خوب و مناسبی توش در نیاد حتما اجباری برای خرید پاکت پیسی ندارم ، بیشتر به خاطر این که سیمبین و جاوا و ... رو قبلا داشتم ، میخاستم تجربه متفاوتی با ویندوز موبایل داشته باشم اکا اگر هم نشد ملالی نیس ) .. که البته میشه با این قیمت تاچ2 گرفتم اما ..

من راحتی کار برای تایپ و اسمس و... برام خیلی مهمه ف به همین خاطر سراغ کیبور qwerty رفتم ، اما تاچ 2 کیبورد نداره ... البته اگر همون کیبورد تاچ داخلیش هم راحت و مناسب باشه مشکلی نیست ، چون من راحتی و سرعتش مهمه برام نه نوعش ...

والا من از باطریش راضیم 2 روز کلی کار کردم و خوب جواب داد
    کیبوردش هم نرمه و ایمیل و ... رو خوب ساپورت می کنه البته به ویندوز 6.5 هم قابل ارتقا هست
    دوربینش هم راضیم فقط بدیش اینه فلاش نداره
    بزرگترین عیبش اینه که برای در آوردن مموری کارت حتما باید باطری رو در آورد خیلی سبکه و رنگ قهوه ای هم که دارم شیک هست
    عیب دیگه اش اینه که برنامه جی پی اسش از پیش نصب شده نیست و نمی دونم چرا این مدل و اس 8000 اینطورین؟
    اما چرا اچ تی سی نخریدم شاید به این دلیل که دوربین دوم نداره و دوربین اصلی هم فوکوس اتوماتیک نداره و اینکه سامسونگ با همون امکانات 120 هزار تومن ارزونتره سوم اینکه خدمات پس از فروش اچ تی سی به پای مایکروتل نمی رسه
    البته بیشتر به خاطر اینکه شبیه بلک بری هست خریدمش

---------- Post added at 03:45 PM ---------- Previous post was at 03:44 PM ----------

اگر برای مثال بخوام بی 7610 بگیرم مطمئنا میرم سراغ مدل آرمانیش چون هم شیک تره و هم مثل لپ تاپ کیبوردش باز می شه
    ممنون ، من توی کامنتهای جی اس آرنا خوندم که خیلی ها از سرعتش گله داشتن، کند نیست ؟

توی یکی دوتا کامنت عجیب هم خوندم که نوشته بود اکثر برنامه های winmo روش نصب نمیشه یا کلا با نصب برنامه مشکل داره ، ایا همینطوره یا فقط یه حرفه ؟

ممنون
    Last edited by Mr.K2; 08-02-2010 at 16:06.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت

پيش فرض

بچه ها کلی میگم برای گوشی هایه زیر مشتری پایه هستم...
    1-دیاموند2.....بین 320 تا 340
    2-تاچ اچ دی.....بین 350 تا 380
    3-هیرو ..........بین 350 تا 370

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام من می خوام یک پاکت پی سی بخرم که ebookبخونم 700 تو مان راهنمایی بفرمایید

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام.

شما باید خواسته هایی که مد نظرتون هست رو بفرمایید تا دوستان بتونن با توجه به خواسته های شما بهترین گزینه ها رو پیشنهاد بدن.

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

پاکت نخر اگه استفاده حرفه ای و زیاد میخوای بکنی در رابطه با خوندن پی دی اف... 2 راه داری:
    1- پی دی اف ریدر بخری
    2-آی پد داره عرضه میشه.. یکم صبر کن و آی پد بخر
    یا علی

---------- Post added at 11:52 PM ---------- Previous post was at 11:52 PM ----------

سلام.

شما باید خواسته هایی که مد نظرتون هست رو بفرمایید تا دوستان بتونن با توجه به خواسته های شما بهترین گزینه ها رو پیشنهاد بدن.
    خدا بد نده!!!!!! این مدال اخطار چی بود آریان بهت دادن؟؟؟!!!!!! افتخاری هست واسه هرکس که تونسته یه اخطار بهت بده ..چرا که شاعر میفرماید : اگر با دیگرانش بود میلی چرا ظرف مرا ..... !!

---------- Post added at 11:53 PM ---------- Previous post was at 11:52 PM ----------
    Last edited by Amin.M.1986; 13-02-2010 at 23:56.

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

پاکت نخر اگه استفاده حرفه ای و زیاد میخوای بکنی در رابطه با خوندن پی دی اف... 2 راه داری:
    1- پی دی اف ریدر بخری
    2-آی پد داره عرضه میشه.. یکم صبر کن و آی پد بخر
    یا علی

---------- Post added at 11:52 PM ---------- Previous post was at 11:52 PM ----------

خدا بد نده!!!!!! این مدال اخطار چی بود آریان بهت دادن؟؟؟!!!!!! افتخاری هست واسه هرکس که تونسته یه اخطار بهت بده ..چرا که شاعر میفرماید : اگر با دیگرانش بود میلی چرا ظرف مرا ..... !!

---------- Post added at 11:53 PM ---------- Previous post was at 11:52 PM ----------
    سلام.

خوبی داداش رسیدن بخیر.
    تکل خطرناک رفتم اخطار گرفتم.

12. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •