تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 171 از 229 اولاول ... 71121161167168169170171172173174175181221 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,701 به 1,710 از 2290

نام تاپيک: محلي براي عنوان كردن سوالات و يا مطالب جزيي

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بنده یک مدته یک مشکلی دارم
    وقتی با برنامه Power DVD میخوام فیلمی رو نگاه کنم همون صفحه آبی رنگ میاد و بعد مدتی سیستم رستارت میشه
    ولی با مدیا پلیر همچین مشکلی ندارم

یک مشکل دیگه هم هست:
    زمانی هم که در حال بازی هستم بعد مدتی یکدفعه یک خط باریک و بلند توی بازی دیده میشه
    مثلا از دست کارکتر بازی یکدفعه یک چیز بلند و درازی میزنه بیرون و تا ته صفحه میره
    یا این که از روی زمین یک چیزی مثل ستون تا آسمون میره
    توی همه گیم ها هم این مشکل رو دارم

مشکل از چیه؟!

پروفشنال Alijo0on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران کثیفـــ

پيش فرض ویندوز 7 نسخه ( Ultimate or Professional ) کدوم بهتره ؟

سلام دوستان
    من تو مجموعه کینگ 2010 که دارم یه dvd اختصاص داده برای ویندوز 7 حالا هم 32 بیت هم 64 بیت !
    الان ویندوز لپ تاپ مو عوض کردم اول یه XP sp3 ریختم بعدم این ویندوز 7 و ریختم نسخه (Ultimate) که به گفته خودشون کاملترینه !!!
    حالا میخوام بدونم واقعا اینطوره اون یکی بهتر نیس ؟
    که قبل از سرو کله زدن واسه درایورا اگه اون نسخه بهترو اینو پاک کنم اونو نصب کنم !!
    ممنون میشم کمکم کنید

---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------

وقتی با برنامه Power DVD میخوام فیلمی رو نگاه کنم همون صفحه آبی رنگ میاد و بعد مدتی سیستم رستارت میشه

یک مشکل دیگه هم هست:
    زمانی هم که در حال بازی هستم بعد مدتی یکدفعه یک خط باریک و بلند توی بازی دیده میشه
    مثلا از دست کارکتر بازی یکدفعه یک چیز بلند و درازی میزنه بیرون و تا ته صفحه میره

مشکل از چیه؟!
    فک کنم تراشه گرافیکت کم میاره یا اینکه چیپ ستش نیم سوز شده !!
    بازم نظره بقیه شرطه

3. این کاربر از Alijo0on بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال afceaglee2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

یک مشکل دیگه هم هست:

مشکل از چیه؟!
    رمتون رو هم با یه رم سالم عوض کنید ببینید مشکل حل میشه..

اگه نباشه جاش خالی می مونه ninjavb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام
    دو روز پیش سی دی رام من گیر کرد و دیگه جا نرفت خواستم درستش کنم در کیس و رو باز کردم و سی دی رام رو یکم کشیدم بیرون اخه سیم های پاور که جدا نمیشد.(با ر اولم بود) همینطوری که بود درش رو باز کردم ولی چیزی ازش سر در نیاوردم اخه فکر میکردم جائیش شکسته باشه. بعد که کابلا رو به مادربرد وصل کردم دیگه کامپیوتر روشن نشد . (یه خرابکاری که کردم جارو برقی رو گرفتم توی کیس البته روی قدرت کم بود) . وقتی بار اول که دکمه کیس رو زدم اون چراغ جلوی کیس روشن شد ولی برای دفعات بعد دیگه روشن نمیشد یه بار هم cmos رو دراوردم دوباره چراغ روشن شد ولی دیگه نه!!
    به نظر شما مشکل از کجاست .
    ممنون میشم هرچه زودتر جواب بدید.

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سیم های مشکی و سبز رو هم اتصال کوتاه دادم مثل دفعات قبل برای بار اول led جلو کیس روشن شد و فن روی Cpu یه تکون کوچیک خورد ولی ئفعه دوم که تکرار کردم هیچ اتفاقی نیافتاد!!!
    مشکل از کجاست؟

پروفشنال Alijo0on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران کثیفـــ

پيش فرض

با سلام
    دو روز پیش سی دی رام من گیر کرد و دیگه جا نرفت خواستم درستش کنم در کیس و رو باز کردم و سی دی رام رو یکم کشیدم بیرون اخه سیم های پاور که جدا نمیشد.(با ر اولم بود) همینطوری که بود درش رو باز کردم ولی چیزی ازش سر در نیاوردم اخه فکر میکردم جائیش شکسته باشه. بعد که کابلا رو به مادربرد وصل کردم دیگه کامپیوتر روشن نشد . (یه خرابکاری که کردم جارو برقی رو گرفتم توی کیس البته روی قدرت کم بود) . وقتی بار اول که دکمه کیس رو زدم اون چراغ جلوی کیس روشن شد ولی برای دفعات بعد دیگه روشن نمیشد یه بار هم cmos رو دراوردم دوباره چراغ روشن شد ولی دیگه نه!!
    به نظر شما مشکل از کجاست .
    ممنون میشم هرچه زودتر جواب بدید.

بنظرم ممکن وقتی داشتی با جارو داخل کیس رو تمیز میکردی دستت به سیم اتصال های led و کلید های خاموش / روشن و ریست کیس گیر کرده و از محلشون خارج شده !!
    چون که میگی هیچ عکس العملی نشون نمیده ، ممکن علت این باشه !
    چندتا راه حل دیگه ام ممکنه باشه ، اما قبل از همه اینا توصیه میکنم دفترچه مادر بوردتو نگاه کنی و نقشه قرار گیری سیم های درگاه جلویی کلید روشن و خاموش اینا چک کنی و همینطور از داخل مادربوردو . بعد نتیجه رو بگو
    و یادت باشه همیشه با دستگاهی که باد رو به بیرون میده دستگاتو تمیز کنه نه دستگاه های مکنده !!

---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:16 PM ----------

سیم های مشکی و سبز رو هم اتصال کوتاه دادم مثل دفعات قبل برای بار اول led جلو کیس روشن شد و فن روی Cpu یه تکون کوچیک خورد ولی ئفعه دوم که تکرار کردم هیچ اتفاقی نیافتاد!!!
    مشکل از کجاست؟
    با این حال سیم اصلی پاور (منبع تغذیه برق) رو که میره به مادر بورد و چک کن ، ترجیحا دربیار و دوباره جا بزن !!

8. این کاربر از Alijo0on بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

جامپری که مربوط به clear cmos هست رو برداشتم رو دو تا پین کناریش گذاشتم و دوباره به حالت اول برگردوندم درست شد.

---------- Post added at 01:46 PM ---------- Previous post was at 01:42 PM ----------

ولی چی کار کنم که در سی دی رام بیرونه و هنوز جا نرفته؟!

---------- Post added at 01:46 PM ---------- Previous post was at 01:46 PM ----------
    Last edited by ninjavb; 09-01-2011 at 12:50.

پروفشنال elvin_1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran_takhttavos

پيش فرض

سلام دوستان من یک نت بوک Asus Eee 4GB گرفتم کار کرده.الا 2 ساعت هست زدم شارژ اما این چراغ باطری رو نارنجی هست میگم از شارژ در ارمش یا باید به رنگ سبز بشه؟ممنون میشم راهنمایی کینید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

با سلام. کسی می تونه کمکم کنه؟
    سیستممو که روشن می کنم این error میده : OC Fail setting. بعد F1 می زنم تا رد بشه. ولی بعدش جاهی مختلف هنگ می کنه. بعضی مواقع قبل از Windows Starting. بعضی وفتا بعد از Windows Starting. بعضی وقتا ویندوز بالا میاد و ریست میشه. بعضی وقتا هم بعد از یه مدت کارکردن ریست میشه. بعضی اوقات هم همون اول که سیستم روشن میشه هنگ میکنه !
    تاپیکهای این انجمنو (
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ) خوندم و عمل کردم. یکی دو بار error نداد ولی دوباره همونطور شد.
    خلاصه دارم دیوونه میشم. لطفا کمکم کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    چند وقت پیش وقتی یه فیلم رو میذاشتم پخش شه چند دقیقه اش پخش می شد اما وسط فیلم یهو یه خط ها و شکل های عجیبی کل مانیتور رو میگرفت. کیس روشن بود حتی چراغ کول دیسک هم روشنه اما مانیتور یه همچین شکلهایی رو با فاصله 5-10 ثانیه پشت سر هم نشون میداد اما الان حتی وقتی یه پوشه که توش یه دونه فایل فیلم هست رو باز می کنم اینجوری میشه مانیتور رو عوض کردم هیچ تاثیری نداشت
    علاجشم فقط ریسته
    windows xp sp2
    cpu intel 2.4g
    ram 256
    hdd 40g
    ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •