از لحاظ قیمت کدوم اینا به صرفه تر هست
دو تا هارد 500 گیگ یا یه دونه 1 ترابایت؟
ممنون میشم بگید چه مارکی بخرم توی شهرستان ما بیشتر مکسول میارن اما فکر کنم اینجا همه بگن هیتاچی حالا نمیدونم کدوم رو بخرم
قیمت دقیق هم بدید
با تشکر
از لحاظ قیمت کدوم اینا به صرفه تر هست
دو تا هارد 500 گیگ یا یه دونه 1 ترابایت؟
ممنون میشم بگید چه مارکی بخرم توی شهرستان ما بیشتر مکسول میارن اما فکر کنم اینجا همه بگن هیتاچی حالا نمیدونم کدوم رو بخرم
قیمت دقیق هم بدید
با تشکر
شما هارد اکسترنال میخوای یا اینترنال؟ از اونجایی که فکر می کنم هارد اینترنال میخوای میگم : قیمت 500 گیگ هیتاچی 80 تومنه . از لحاظ قیمت زیاد فرقی ندارن . به نظرم 1000 گیگ بخری بهتره.
قیمتش 10 تومنه . ارزونه بابا. یه 1 گیگ بخر که با باس 667 ، 20 تومن و با باس 800 ؛ 25 تومن هست.
سلام بچه ها.من اول میخواستم هارد 160 گیگ بگیرم و دیدم که اختلافش با 250 گیگ 8 تومنه.خوب گفتم که 250 گیگ رو میگیرم. ولی حالا دیدم اختلاف 250 گیگ با 320 گیگ هم 8-9 تومنه.به نظرتون طمع کنم و 320 رو بگیرم؟چون 160 هم واسم زیاده! آیا حجم بالا خوبه یا نه چون یکی از بچه ها میگفت هرچقدر حجم بره بالا امنیت میاد پایین.
اینا هیتسینک هم دارن؟
آخه عکس هاش که تو سایت هاست بهمراه هیتسینک .
آقا من تو رنج 500 گیگ موندم چی بگیرم
westen بافرش 16 مگ هست که اگه 32 بود همینو میگرفتم ....
samsung f1 که من تو وب ها هم فقط750گیگ رو دیدم و 32 مگ بافر که تو خیلی گزینه ها از western بهتر بود
seagate barracuda 7200.11 که 500 گیگ و 32 مگ بافر بود و زیاد هم از وسترن سر تر نیست
وسترن تو نویز و اشغال cpu و مصرف انرژی از اون دوتا کمتر بود...
اینم مقایسه این 3تا :
کلا عمر هاردهای اینترنال بیشتره یا اکسترنالکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چون اگه هاردم بسوزه بیچاره میشم ... میخوام یه چیز اطمینانی بگیرم که خیالم راحت باشه
دوستان حرفه ایی لطفا راهنمایی کنن
Last edited by Mentally Art; 15-08-2008 at 21:19.
اگه 160 واست زاده چرا طمع کنی ؟ اگه می بینی یه خورده شک داری 250 بخر و سراغ 360 نرو. این که کدوم رو میخوای بستگی به خودت داره. نکنه دوباره طمع کنی بری سراغ 500 گیگ!![]()
گفتن مارک ممنوعه . نظر شخصی: هیتاچی بگیر 80 تومن.
بله. همشون شبیه همون عکسهایی هستند که دیدید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)