منظورم این بود که عکسها رو با پیغام خصوصی برای افرادی که تشریف برده بودن فرستادن....
و اونجا ذکر شده که در تاپیک های فروم گذاشته نشه .....
منظورم این بود که عکسها رو با پیغام خصوصی برای افرادی که تشریف برده بودن فرستادن....
خب ميدونيند كه مسايل امنيتي ديگه...........چهره بچه ها خوفناكه......منظورم این بود که عکسها رو با پیغام خصوصی برای افرادی که تشریف برده بودن فرستادن....
منم هر وقت كه مي رم تو پيغام خصوصيم ! چند تا پيغام دارم كه عكس مي خوان مخصوصا چهره بابك جان خيلي مورد توجه يه تاپيك داريم چهره نگاري بريد اونجا به زودي چهره بابك در مي آد توش !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
جاوید جان برای اینکه راخت بشی با بابک مشورت کن و بزار برای فروش
توجه توجه
قیمت پایه برای فروش عکس بابک 2 میلیون تومان می باشد
نصف جاوید نصف بابک
تجارت خوبی است![]()
البته ظاهرا دوستان حاضر در قرار خیلی به این عهد پایبند نبودن.!من میشنوم که عکسها درز رفته از جایی
اونی که داده کار درستی نکرده
مخلصیم
جدي مي گي ! من به الفين و بابك خيلي مشكوكم در لو دادن عكس ها !!!!!!!!!!!!! ولي واقعا اگه عكس ها لو رفته كار خوبي نكردين من تو همه پيغام خصوصي ها تاكيد كردم كه لطفا از دادن عكس ها به ديگران خود داري كنيد !البته ظاهرا دوستان حاضر در قرار خیلی به این عهد پایبند نبودن.!من میشنوم که عکسها درز رفته از جایی
اونی که داده کار درستی نکرده
مخلصیم
موفق و پيروز باشيد
جاويد
من هم چند تا پ خ داشتم براي گرفتن عكس ها
از من درز نرفته![]()
خوب بروبچ هايي كه انقدر دوست دارن چهره كاربر هاي ديگه ي سايت رو ببينن چرا نميان توي قرار ها![]()
ها ها ها ها !؟!؟!؟!؟!
Wisdom جان کسی بنزین نداره وگرنه اگر بنزین بود باید استادیوم آزادی رو اجاره میکردیم![]()
و خداوند اتوبوس ( خط 11 ) ؛ مترو ؛ تاكسي و بينهايت پيك موتوري و ...
و انسان را دو پا آفريد براي اينكه بتونه پياده راه بره![]()
جوابيه از دكتر محمود خودمون بود ؛ من نگفتم !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)