تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 171 از 358 اولاول ... 71121161167168169170171172173174175181221271 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,701 به 1,710 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من در نوشته های گذشته ام به نقل از شاهدین گفتم که یوفوها انواع بسیار گوناگونی دارند و اون دسته از یوفوهایی که در شبها ظاهر می شوند و رنگ به رنگ می شوند و با سرعت زیاد ظاهر می شوند و ناپدید می شوند وسایلی هستند که توسط انسانهای ناشناخته از راه دور ارسال می شوند و سفینه های سرنشین دار نیستند . البته از نحوه عملکرد اونها اطلاعی ندارم .

در متون مربوط به یوفوها مطلبی رو پیدا کردم که برام جالب بود و اینجا ذکر می کنم :

شخصی به نام فیلیپ جی کلاس مهندس الکترونیک و سردبیر مجله هفتگی هوانوردی و تکنولوژی فضایی دهها سال قبل نظریه ای رو داد که از بسیاری جهات جالب بود . در طبیعت پدیده ای به نام نورهای کروی وجود دارد . این پدیده شکل تخم مرغی دارد و رنگ آن سرخ است و صدایی مانند زنبور از خود خارج می کند ، به هر طرف پرواز می کند و گاهی اوقات بی حرکت به نظر می رسد . گاهی هم با سرعت زیاد پرواز می کند و به ناگاه تغییر جهت می دهد . این پدیده معمولا بعد از رعد و برق پیدا می شود .
    نور کروی یکی از پدیده های " پلاسما " ست . یعنی منطقه ای از گاز یا هوا یونیزه می شود و این یونیزاسیون بر اثر شارژ الکتریکی شدید اتفاق می افتد .
    پلاسما متفاوت با گازهای معمولی عمل می کند و به عنوان حالت چهارم ماده شناخته شده است .مطالعه این پدیده یکی از شاخه های فیزیک است . از ان در کنترل واکنشهای هسته ای-حرارتی و به عنوان انرژی برای سفرهای بین سیاره ای استفاده می کنند .
    آتش سنت المو - نور قرمزی که سر نوک دکل کشتیها و لبه بال هواپیماها دیده می شود- همین پلاسماست که موقع رعد و برق ایجاد می شود اما فقط الکتریسیته ساکن باعث پیدایش پلاسما نمی شود . خطوط انتقال نیروی فشار قوی نوع دیگری از پلاسما را ایجاد می کنند .
    پلاسما می تواند امواج رادیویی را مختل کند و موتور اتومبیلها را از حرکت بیندازد . علاوه بر این از خود امواج رادیویی منتشر می کند .
    در بعضی از موارد مشاهده یوفوها نیز تجهیزات الکترونیکی و مکانیکی خودروها و هواپیماها از کار می افتند .

به نظرم مخالفین یوفوهای هوشمند در مجامع علمی حداقل می تونستند این موضوع رو هم مطرح کنند و همه مشاهدات رو به شهابسنگ و سیاره زهره و بالن هواشناسی و ... ربط ندهند .

حالا چرا من که مدافع یوفوهای هوشمند هستم این نظر رو مطرح می کنم ؟ چون به نظرم پلاسما یک مقدار زیادی مرموزه ، ما کمتر با اون آشنایی داریم ، شاید موتورهای پلاسمایی با یوفوها در ارتباط باشه چون خیلی از مشاهدات یوفوها هم با پلاسمای طبیعی قابل توجیه نیستند ، مثل تغییر رنگ و بعضی از حرکات گروهی و منظم ، ظاهر شدن در فضای آرام و بدون رعد و برق و خیلی موارد دیگه ....
    فکر می کنم اگه کسی اطلاعات بیشتری درباره موتورهای پلاسمایی داشته باشه به این بحث مربوط بشه ...

2. این کاربر از DATAGOSTAR352 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

1.من در نوشته های گذشته ام به نقل از شاهدین گفتم که یوفوها انواع بسیار گوناگونی دارند و اون دسته از یوفوهایی که در شبها ظاهر می شوند و رنگ به رنگ می شوند و با سرعت زیاد ظاهر می شوند و ناپدید می شوند وسایلی هستند که توسط انسانهای ناشناخته از راه دور ارسال می شوند و سفینه های سرنشین دار نیستند . البته از نحوه عملکرد اونها اطلاعی ندارم .

در متون مربوط به یوفوها مطلبی رو پیدا کردم که برام جالب بود و اینجا ذکر می کنم :

2.شخصی به نام فیلیپ جی کلاس مهندس الکترونیک و سردبیر مجله هفتگی هوانوردی و تکنولوژی فضایی دهها سال قبل نظریه ای رو داد که از بسیاری جهات جالب بود . در طبیعت پدیده ای به نام نورهای کروی وجود دارد . این پدیده شکل تخم مرغی دارد و رنگ آن سرخ است و صدایی مانند زنبور از خود خارج می کند ، به هر طرف پرواز می کند و گاهی اوقات بی حرکت به نظر می رسد . گاهی هم با سرعت زیاد پرواز می کند و به ناگاه تغییر جهت می دهد . این پدیده معمولا بعد از رعد و برق پیدا می شود .
    نور کروی یکی از پدیده های " پلاسما " ست . یعنی منطقه ای از گاز یا هوا یونیزه می شود و این یونیزاسیون بر اثر شارژ الکتریکی شدید اتفاق می افتد .
    پلاسما متفاوت با گازهای معمولی عمل می کند و به عنوان حالت چهارم ماده شناخته شده است .مطالعه این پدیده یکی از شاخه های فیزیک است . از ان در کنترل واکنشهای هسته ای-حرارتی و به عنوان انرژی برای سفرهای بین سیاره ای استفاده می کنند .
    آتش سنت المو - نور قرمزی که سر نوک دکل کشتیها و لبه بال هواپیماها دیده می شود- همین پلاسماست که موقع رعد و برق ایجاد می شود اما فقط الکتریسیته ساکن باعث پیدایش پلاسما نمی شود . خطوط انتقال نیروی فشار قوی نوع دیگری از پلاسما را ایجاد می کنند .
    پلاسما می تواند امواج رادیویی را مختل کند و موتور اتومبیلها را از حرکت بیندازد . علاوه بر این از خود امواج رادیویی منتشر می کند .
    در بعضی از موارد مشاهده یوفوها نیز تجهیزات الکترونیکی و مکانیکی خودروها و هواپیماها از کار می افتند .

به نظرم مخالفین یوفوهای هوشمند در مجامع علمی حداقل می تونستند این موضوع رو هم مطرح کنند و همه مشاهدات رو به شهابسنگ و سیاره زهره و بالن هواشناسی و ... ربط ندهند .

3.حالا چرا من که مدافع یوفوهای هوشمند هستم این نظر رو مطرح می کنم ؟ چون به نظرم پلاسما یک مقدار زیادی مرموزه ، ما کمتر با اون آشنایی داریم ، شاید موتورهای پلاسمایی با یوفوها در ارتباط باشه چون خیلی از مشاهدات یوفوها هم با پلاسمای طبیعی قابل توجیه نیستند ، مثل تغییر رنگ و بعضی از حرکات گروهی و منظم ، ظاهر شدن در فضای آرام و بدون رعد و برق و خیلی موارد دیگه ....
    فکر می کنم اگه کسی اطلاعات بیشتری درباره موتورهای پلاسمایی داشته باشه به این بحث مربوط بشه ...
    1.دوست عزیز هیچ انسان ناشناخته ای وجود نداره
    این نظریه هم توو اول همین تاپیک مطرح شده بود
    به نظر من شما هی فرار میکنین و نظریه تون که رد میشه رو ول و یک نظریه جدید میدین
    2.پلاسما حالت چهرام ماده هست و ساده ترین مثال اون زبانه آتش هست
    در مورد یونیزه شده باید بگم چیز جدیدی نیست که!
    حتی در اطراف کابل های فشار قوی این یونیزه شده اتفاق می افته
    فناوری جدیدی نیست و انسان اون رو در اختیار داره و البته طرفداران وجود یوفو این مورد و چند مورد دیگه رو به عنوان ساختار احتمالی یوفو ها در نظر میگیرن ولی من به شما میگم همنطور که خورتون گفتید اول با مدرک فرضیه تون رو ثابت کنید و بعد دوباره شبه افکنی کنید
    شما فقط هر روز سوال و سوال ایجاد میکنید
    فرضیتون رو با شواهد علمی که گفتید ثابت کنید
    3.جالب هست بدونید یکی از طرح های سازمان فضایی اروپا برای رسیدن به مریخ استفاده از سفینه های پلاسمایی هست
    فناوری هست که کاملآ انسان در اختیار داره و چیز جدیدی نیست!

4. 4 کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

شما به تناسخ اعتقاد دارین ؟
    تا اونجایی که من میدونم مساله ای رد شده توسط ادیان هست
    در ضمن DATAGOSTAR352 جان شما به اندازه ی تعداد پست هات سند و مدرک بدهکاری به این تاپیک
    نه من به تناسخ اعتقادی ندارم . منظورم تکامل در دنیاهایی هست که یکی پس از دیگری وارد اونها میشیم و به جلو میریم نه رفتن و برگشت دوباره به زمین در کالبدی دیگه که تناسخ نامیده میشه . ما در تمام دنیاها خودمون هستیم اما بر حسب اعمالی که انجام میدیم وضعیت ژنهامون رو در دنیای دیگه مشخص می کنیم .
    البته چون به موضوع تاپیک مربوط نیست و به متافیزیک مربوط میشه ، بیشتر از این ادامه نمیدم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

1.دوست عزیز هیچ انسان ناشناخته ای وجود نداره
    این نظریه هم توو اول همین تاپیک مطرح شده بود
    به نظر من شما هی فرار میکنین و نظریه تون که رد میشه رو ول و یک نظریه جدید میدین
    2.پلاسما حالت چهرام ماده هست و ساده ترین مثال اون زبانه آتش هست
    در مورد یونیزه شده باید بگم چیز جدیدی نیست که!
    حتی در اطراف کابل های فشار قوی این یونیزه شده اتفاق می افته
    فناوری جدیدی نیست و انسان اون رو در اختیار داره و البته طرفداران وجود یوفو این مورد و چند مورد دیگه رو به عنوان ساختار احتمالی یوفو ها در نظر میگیرن ولی من به شما میگم همنطور که خورتون گفتید اول با مدرک فرضیه تون رو ثابت کنید و بعد دوباره شبه افکنی کنید
    شما فقط هر روز سوال و سوال ایجاد میکنید
    فرضیتون رو با شواهد علمی که گفتید ثابت کنید
    3.جالب هست بدونید یکی از طرح های سازمان فضایی اروپا برای رسیدن به مریخ استفاده از سفینه های پلاسمایی هست
    فناوری هست که کاملآ انسان در اختیار داره و چیز جدیدی نیست!
    من هرچیزی رو که قبلا درباره انسانهای ناشناخته گفتم الانم میگم و جوابهایی که در ردش به من داده شد اصلا درست نبودند و نیستند .
    جواب دادن که کار مشکلی نیست ، جواب درست دادن مهمه .
    من اون حرفام رو ول نكردم و حرفای جدیدی نزدم .
    ضمنا من درباره پلاسما اطلاعاتی به مخاطبین این تاپیک دادم و نگفتم که کشف جدید منه ، گفتم جای توجه بیشتری داره و نمیدونم که انسانهای ناشناخته از این روش استفاده می کنن یا از روشی دیگه ...
    Last edited by DATAGOSTAR352; 30-04-2010 at 16:14.

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

قول میدم بعضی از دوستان دو کلمه بیشتر راجع به این جهانهای موزای نمیدونن...
    اول بریم یه کم تحقیق کنیم ببینیم چی هستن بعد ببینیم اصولا یه موجود ماکروسکپی مثل هیکل یه انسان اصلا قادر خواهد بود بین جهانها حرکت کنه یعنی اساسا ممکنه؟

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

اگرچه من واقعا نمی تونم بدون دلیل بپذیرم که چنین هیولایی واقعا نمی تونه اونجا وجود نداشته باشه 

دوست من شما همه چیز رو برعکس اون چیزی که هست دارید اسندلال میکنید ... اگه این اسندلال شما رو مثلا قاضی ها داشته باشن ، الان باید همه ی ما تو زندان باشیم مگر اینکه بیگناهیمون ثابت بشه  . خودتون این استدلال هایی که میکنید رو روش فکر کردید ؟؟ احساس میکنم کمی با عجله پاسخهاتون رو می دید .

بله دقیقا درسته . ادعاهای بزرگ مدارک بزرگ می خوان. شما که می دونید از رنسانس علمی در غرب مدت زیادی نمی گذره و البته قبل از رنسانس در طول هزاران سال مردم به بیگانه ها ( موجودات عجیب و غریب ، جنها و موجواتی از آسمان و هیولاها ،موجوداتی که از کرات دیگر آمدند و ...) باور داشتند و مشاهداتشون رو در متون کهن به یادگار گذاشتند .

بیخودی قضیه پیشینیان رو بزرگش نکنید ... بسیاری از این هایی که میگید فقط برداشت های نادرست از متون قدیمی هست . مثلا تا تو یه کتاب قدیمی گفته میشه فلان جسم در آسمان سریع میگن دیدید ف داشتن به یوفو اشاره میکردن . یا تو نقاشی های غارها می بینیم عکس یکی رو کشیدن که بنده خدا یکم اضافه وزن داره و چاقه ، سریع میگن دیدید چقدر لباسش شبیه فضانوردا بود 

به نظر من افرادی مثل اینشتین و هاوکینگ جدای از اینکه فیزیکدان و ریاضیدان برجسته هستند تجربیات درونی عمیقی هم از زندگی و اسرار ناگفته دارند . به عنوان مثال اینشتین چنانکه خودش ادعا کرده در ابتدا یهودی بود اما پس از مدتی از اون جدا شد ولی در اوج زندگی خودش به هدفدار بودن عالم پی برد و پیوسته در تلاش برای ادغام تئوری نسبیت با فیزیک کوانتوم بود .او نمی تونست بپذیره که خدا با جهان تاس بازی می کنه .( این دقیقا گفته خود اینشتینه ). در مقاله ای که خیلی وقت پیش از پروفسور هشترودی درباره اینشتین خونده بودم به این موضوع اشاره شده بود که اینشتین تئوری نسبیت خود را با تفکر درباره داستان اخنوخ در تورات به دست آورده بود . در تورات
    داستانی وجود داره به این شکل که یکی از دو برادر که به سفر آسمانی میره پس از برگشتن از سفر فضایی از برادر خودش بسیار جوانتر بود ! یعنی گذشت زمان بر او خیلی کمتر تاثیر گذاشته بود . ما در تئوری نسبیت دقیقا این موضوع رو می بینیم که درسفرهای نزدیک به سرعت نور ، زمان و فضا دیگه با محاسبات معمولی مطابقت نداره . خود اینشتین هم البته معتقد بود که بشقابهای پرنده در واقع سفینه انسانهایی هستند که 20000 سال پیش به سفر رفته اند و الان برگشته اند . یعنی آنها افرادی بودند که به سفر فضایی رفتند و اگرچه برای آنها زمان کوتاهی طی شده ولی بر روی زمین 20000 سال گذشته و اکنون که برگشته اند همه چیز را متفاوت می بینند .
    در مورد استیون هاوکینگ هم به سه موضوع توجه کنین . اول بیماری دشواریه که داره و علم پزشکی با همه امکاناتش نتونسته سلامتی کامل رو بهش برگردونه و دوم اینکه او سوء ظن زیادی به موجودات فضایی داره و سوم اینکه فضاییها رو برتر از ما می دونه .
    من بر این باور هستم که ریشه عقاید هاوکینگ رو باید در محتوای ضمیرناخودآگاهش و در گذشته های دور جستجو کرد. چون من بر این باور هستم که هیچ چیزی در دنیا تصادفی نیست و تک تک ژنهای ما بر اساس تکاملی تدریجی اما هوشمندانه و در طول هزاران زندگی در هزاران جهان به دست اومده و اون چیزی که ما رو تشکیل میده همون چیزیه که خودمون از خودمون ساختیم . در واقع اعمال ما درهر دنیا به ژنهامون منتقل میشه و این انتقال باعث میشه در جهان دیگه به وضعیت تکاملی دیگه ایه برسیم .
    حالا عقیده من چیه ؟ خیلی از چیزهایی که ما میدونیم مربوط به خاطرات زندگیهای گذشته است . من معتقدم که هاوکینگ در زندگیهای گذشته اش با این موجودات مبارزه کرده ! (جدی میگم ) . وضعیت فعلی و رنجی که از این بیماری می بره ارتباط مستقیم با گذشته اش داره . استیون هاوکینگ دقیقا می دونه موجودات دیگه چقدر قدرتمندند چون اون رو با تمام وجودش احساس می کنه ...
    بهر حال شاید نظر من خیلی مسخره به نظر بیاد .( من هم چون حق نظر دارم نظرم رو دادم ) .

دیگه واقعا ته استدلال بود . شما دیگه دارید تاریخ رو هم عوض می کنید ... جناب هاوکینگ مرضی مادرزادی دارن و ایشون رو طی چندین سال یواش یواش ناتوان کرد . خیلی مسخرست که بگید پزشکا با این همه پیشرفت نتونستن درمانش کنن . انگار ایشون تنها ادمیه که بخاطر بیماری لاعلاج درمان نشدن .خیلی بیماری های ساده تر از این هم درمان ندارن .
    در مورد جنگ و درگیری های احتمالی ایشون با یوفو ها، واقعا من نمیدونم چی بگم ... فقط می دونم شما اینقدر چیزها رو تخلیلی تعریف یا استدلال میکنید که آدم هیچ راهی برای قانع کردن شما نداره. خود هاوکینگ صدهزار مرتبه گفته که یه آدم عادی مثل منو شماست . فک میکنید خودش اگه با یوفو ها رابطه داشت بدش میومد مثل دانیکن چهارتا کتاب بنویسه پول پارو کنه . در حالی که مدتها از نظر مالی تحت فشار بود . 

چون به نظر میرسه همه دوستان (از جمله خودم) به جناب هاوکینگ علاقه دارند میخوام قبل از هر چیز بگم که حتی در مورد ایشون هم قرار نیست هر نظری رو بدون فکر قبول کنیم...
    یعنی اگر بخش علمی صحبت های هاوکینگ رو جدا کنیم، قسمت باقی مانده نظر شخصی این دانشمند هست و جای بحث داره.
    مثل اینکه گفته: "تلاش براي برقراري ارتباط با آنها بشدت خطرناك خواهد بود"
    "دليل ندارد فكر كنيم، رفتار اين تمدن پيشرفته‌تر با ما بهتر از رفتاري است كه ما با بوميان آمريكا كرديم."
    --- من با این نظرات مخالفم و به نظرم بسیار بدبینانه است.

به نظر من حرف هاوکینگ همچین بی راه هم نیست ... بالاخره مثل بقیه نبوده که فقط پیغام میفرستن اینور و اونور جهان و نمی دونن بعدش باید چیکار کنن. واقعا چه اعتباری وجود داره که اونا با ما مثل خودمون رفتار نکنن {رفتار خشونت آمیز و نژاد پرستانه ما منطوره}.

9. 5 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

من هرچیزی رو که قبلا درباره انسانهای ناشناخته گفتم الانم میگم و جوابهایی که در ردش به من داده شد اصلا درست نبودند و نیستند .
    جواب دادن که کار مشکلی نیست ، جواب درست دادن مهمه .
    ضمنا من درباره پلاسما اطلاعاتی به مخاطبین این تاپیک دادم و نگفتم که کشف جدید منه ، گفتم جای توجه بیشتری داره .
    فرض میکنیم جواب دوستان کاملآ قلط بوده و اصلآ جواب ندادن و...
    من با این موضوع کاری ندارم
    من میگم شما اول فرضیه اولتون رو همنطور که خودتون گفتید با مدارک علمی ثابت کنید و بعد نظریات جدید بزارید که بررسی بشن
    راستی اگر در مورد سیاستهای امریکا و اروپا اطلاع داشته باشین باید بدنین که اونها فقط مطالبی رو به عموم و دیگر کشورها ارائه میکنن که به روز بودن خودش رو از دست داده باشه یا به اصطلاح سوخته باشه
    مطمئن باشید اگر اتحادیه اروپا در مورد موتور یونی ای پلاسمایی صحبت میکنه چند نسل از اون و مدهای جدیدش رو ساخته و چه بسا در یوفوهایی که میسازن به کار بسته باشه

11. 2 کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض جهان های موازی اثبات شد

قول میدم بعضی از دوستان دو کلمه بیشتر راجع به این جهانهای موزای نمیدونن...
    اول بریم یه کم تحقیق کنیم ببینیم چی هستن بعد ببینیم اصولا یه موجود ماکروسکپی مثل هیکل یه انسان اصلا قادر خواهد بود بین جهانها حرکت کنه یعنی اساسا ممکنه؟
    فیزیکدانان کوانتمی دانشگاه کالیفرنیا کشف عجیبی کرده اند که به گونه ای نشان می دهد جسمی که در مقابل یک فرد قرار گرفته و دیده می شود می تواند به صورت همزمان در جهانی موازی نیز وجود داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر، این کشف به واسطه ذره ای کوچک و فلزی انجام گرفته است؛ براده ای به قطر یک تار مو، جسمی که بسیار ریز است اما در عین حال می توان آن را با چشم غیر مسلح نیز مشاهده کرد.
    دانشمندان این ذره را در کاسه ای مخروطی و تاریک سرد کرده و تمامی هوای اطراف آن را به منظور حذف ارتعاش خارج کردند. سپس محققان ذره را مانند یک دیاپازون حرکت داده و مشاهده کردند ذره در زمانی واحد حرکت کرده و متوقف می شود.
    چگونه این پدیده را درک کنیم؟
    برای درک این پدیده که کاملا غیر ممکن به نظر می رسد، باید بسیار بسیار کوچک اندیشید، حتی کوچکتر از اتمها، الکترونهایی که به دور هسته اتم در گردشند، در آن واحد در حالتهای چند گانه حرکت می کنند که ثابت کردن آنها تقریبا غیر ممکن است. به بیان ساده تر می توان گفت زمانی که فردی در شهر اکلاهاما به دیدن مادر خود می رود در جهان موازی که ذرات اتمی وی در آن حضور دارند همان فرد در خانه مشغول تماشای تلویزیون است.
    به گفته دانشمندان شاید این پدیده کاملا غیر واقعی به نظر آید اما بر پایه علم حقیقی رخ می دهد. بر اساس یکی از نظریه های فیزیکی زمانی که پدیده ای در یک حالت مشاهده می شود این پدیده جهان را به دو بخش تقسیم می کند. نظریه چند حالتی بر این پایه استوار است که جهان فعلی طی مشاهده انسان متوقف شده و انسان تنها یکی از واقعیات در حال وقوع را مشاهده می کند. برای مثال می تواند توپ فوتبال را ببیند که در هوا در پرواز است، اما شاید در جهان موازی این توپ در همان لحظه سقوط کرده باشد و یا شاید اصلا فردی در آن لحظه مشغول بازی فوتبال نباشد.
    بسیاری از فیزیکدانان بزرگ پایه های علمی جهان چند حالتی را حتی اگر نتوان آن را به اثبات رساند قبول دارند. “شان کرول” از موسسه تکنولوژی کالیفرنیا یکی از این فیزیکدانان بوده و معتقد است تا زمانی که نتوان تمدنهای فوق پیشرفته بیگانه را تصور کرد که پی به واقعیت این نظریه برده اند، انسانها تحت تاثیر امکان وجود جهانهای دیگر قرار نخواهند گرفت. وی در عین حال معتقد است هرگز فردی قادر به ابداع دستگاهی نخواهد بود که با استفاده از آن بتوان میان این جهانها ارتباط برقرار کرد.
    درک واقعیت جهان موازی بستگی شدیدی به درک انسان از زمان دارد. به گفته “کرول” ما زمان را به صورت واقعی احساس نمی کنیم، تنها شاهد گذشت آن هستیم. برای مثال گذشت زمان در هنگام یک مسابقه هیجان انگیز بسیار سریع و در سر کلاس یک درس کسل کننده کاملا کند است. یا هنگامی که فردی تلاش دارد با تاخیر در دفتر کارش حاضر نشود، دقایق برای وی با سرعتی باور نکردنی می گذرند اما چند دقیقه باقی مانده از ساعت کار به راحتی با چندین ساعت برابری می کنند.
    بازگشت به آینده
    “فرد آلن ولف” از دانشمندان فیزیک کوانتم نیز معتقد است زمان به شکل یک خیابان یک طرفه به نظر می آید که از گذشته به سوی حال در حرکت است، اما با در نظر گرفتن نظریه های قابل ملاحظه ای که در سطح کوانتمی ارائه شده اند، ذرات در آن واحد به سمت عقب و جلو در حرکتند. در صورتی که بتوانیم از بخش “جلو و عقب رفتن در آن واحد” صرف نظر کنیم، شانس درک بخشی از فیزیک را از خود گرفته ایم.
    به گفته “ولف” زمان در ماشینهای کوانتمی به صورت مستقیم حرکت نمی کند بلکه حرکتی زیگزاگ داشته و به همین دلیل وی معتقد است امکان ساختن ماشینی که بتواند زمان را منحرف کند، وجود دارد.
    به گفته “ریچارد گات” فیزیکدان دانشگاه پرینستون “سرگئی کریکالو” فضانورد روسی که در 6 ماموریت فضایی حضور داشته است نسبت به بقیه انسانهای روی زمین 48/1 ثانیه جوانتر است زیرا وی در سرعتی بسیار بالا در مدار حرکت کرده است و کم سن تر بودن نسبت به بقیه به معنی جهش به آینده و تجربه نکردن زمان حال مشابه با دیگران است. به گفته وی از جهتی می توان گفت این فضانورد به سوی آینده سفر کرده و دوباره بازگشته است!
    “گات” می گوید نیوتن باور داشت زمان پدیده ای جهانی است و تمامی ساعتهای جهان به صورت یکسان حرکت می کنند. اکنون با توجه به نظریه نسبیت خصوصی اینشتین می توان گفت سفر به آینده امکان پذیر است. با در نظر گرفتن نظریه گرانش اینشتین، قوانین فیزیک از منظری که امروز آنها را درک می کنیم نشان می دهند حتی سفر در زمان به سوی گذشته نیز امکانپذیر است اما برای مشاهده امکان این سفر باید قوانین جدید فیزیکی در سطح کوانتمی فراگرفته شوند.
    درک این قوانین نیز با استفاده از ذره ای فلزی و بسیار کوچک و کاسه ای مخروطی شکل آغاز شده است. در واقع فیزیکدانان دانشگاه کالیفرنیا با ابداع خود مقیاس ماشینهای کوانتمی را به ابعاد بزرگتری تغییر دادند.
    بر اساس گزارش فاکس نیوز، مسئله بعدی فراگرفتن چگونگی کنترل ماشینهای کوانتمی و استفاده از آنها برای اجسام بزرگتر است. در این صورت شاید بتوان با دستکاری تنها چند الکترون کوچک به جهان موازی دست پیدا کرد.

13. 5 کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

من در نوشته های گذشته ام به نقل از شاهدین گفتم که یوفوها انواع بسیار گوناگونی دارند و اون دسته از یوفوهایی که در شبها ظاهر می شوند و رنگ به رنگ می شوند و با سرعت زیاد ظاهر می شوند و ناپدید می شوند وسایلی هستند که توسط انسانهای ناشناخته از راه دور ارسال می شوند و سفینه های سرنشین دار نیستند . البته از نحوه عملکرد اونها اطلاعی ندارم .

شخصی به نام فیلیپ جی کلاس مهندس الکترونیک و سردبیر مجله هفتگی هوانوردی و تکنولوژی فضایی دهها سال قبل نظریه ای رو داد که از بسیاری جهات جالب بود . در طبیعت پدیده ای به نام نورهای کروی وجود دارد . این پدیده شکل تخم مرغی دارد و رنگ آن سرخ است و صدایی مانند زنبور از خود خارج می کند ، به هر طرف پرواز می کند و گاهی اوقات بی حرکت به نظر می رسد . گاهی هم با سرعت زیاد پرواز می کند و به ناگاه تغییر جهت می دهد . این پدیده معمولا بعد از رعد و برق پیدا می شود .

حالا چرا من که مدافع یوفوهای هوشمند هستم این نظر رو مطرح می کنم ؟ چون به نظرم پلاسما یک مقدار زیادی مرموزه ، ما کمتر با اون آشنایی داریم ، شاید موتورهای پلاسمایی با یوفوها در ارتباط باشه چون خیلی از مشاهدات یوفوها هم با پلاسمای طبیعی قابل توجیه نیستند ، مثل تغییر رنگ و بعضی از حرکات گروهی و منظم ، ظاهر شدن در فضای آرام و بدون رعد و برق و خیلی موارد دیگه ....
    راستش من چیز عجیبی در موتورهای پلاسمائی ندیدم که بشه ربطی با اون بین این ماجرا ها دید ... این موتورها از نظر نوع عملکرد هیچ تفاوتی با موتورهای سوخت جامد/مایع ندارن .یعنی هر دو این نوع موتورها با استفاده از قانون سوم نیوتون کار میکنن ... سوخت رو با فشار از انتهای موشک خارج میکنن تا موشک به راه بیافته . اما تفاوتشون در اینه که سوخت موشک های معمولی از یه نوع سوخت + اکسید کننده تشکیل میشه که با هم مخلوط میشن و طی واکس با فشار از انتها خارج میشن . اما سوخت پلاسمایی بجای آتش زدن سوخت از اتم های یونیزه شده (پلاسما) استفاده میکنن. چون این اتمها در یک میدان مغناطیسی و یا الکتریکی بهشون نیرو وارد میشه اینها رو قرار میدن در یه محفظه ای و بعد بطور مداوم خارج میکنن ، سپس اونا رو تحت ولتاژ بالا (حدود 1500 ولت) بهشون نیرو وارد میکنن و این ذرات از انتهای موشک خارج میشن و نیروی زیادی وارد میکنن. 

این سوخت پلاسما هیچ چیز خاص یا یه تکنولوژی عجیب غریب نیست ... یه چیز خیلی ساده هست . نمی دونم خوب توضیح دادم یا نه ... ولی اگه بیشتر مطالعه کنید می بینید که تنها تفاوتش در همین نوع ایجاد نیرو هست . 

البته از بازده ی بسیار بالاتر این نوع موتورها نباید گذشت . این موتورها می تونن تا ماهها سوخت رسانی کنن. اتم هایی که برای یونیزه کردن اتفاده میشن اتم های سنگین زنون (XE) . مثلا 1 کیلوگرم زنون میتونه 4 روز سوخت رسانی کنه . چون سرعت خروج این مواد از موشک 10 برابر سرعت سوخت های پیشین هست بخاطر همین بازده بالاتری پیدا کردن. 

راستی اگر در مورد سیاستهای امریکا و اروپا اطلاع داشته باشین باید بدنین که اونها فقط مطالبی رو به عموم و دیگر کشورها ارائه میکنن که به روز بودن خودش رو از دست داده باشه یا به اصطلاح سوخته باشه
    مطمئن باشید اگر اتحادیه اروپا در مورد موتور یونی ای پلاسمایی صحبت میکنه چند نسل از اون و مدهای جدیدش رو ساخته و چه بسا در یوفوهایی که میسازن به کار بسته باشه

این جور حرفها همچین صحت هم نداره ... به نظر من بعضی ها زیادی گنده کردن این قضه ها رو ... 
    Last edited by Mohammad Hosseyn; 30-04-2010 at 15:13.

15. 3 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

... اگر بخش علمی صحبت های هاوکینگ رو جدا کنیم، قسمت باقی مانده نظر شخصی این دانشمند هست...
    آقای عزیز ;
    مثل این میمونه که بیایی تکه " نماز نخوانید " رو از این جمله موجود در کتاب مقدس " در حالت مستی نماز نخوانید " برداری و بگی درست گفته.
    شما با سلیقه خودت نمیتونی مطالب ایشون رو به دلخواه خودت تقسیم کنی و بگی این ها شخصیه و اون ها عمومی و اون یکی خصوصی...!!! و...
    یک شبکه کاملا علمی از یک چهره کاملا علمی سوال پرسیده و جواب گرفته.
    از "رهگذر کنار خیابون " نپرسیده که بگید نظر شخصی(!) بوده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •