تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 171 از 312 اولاول ... 71121161167168169170171172173174175181221271 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,701 به 1,710 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

سلام به shahram 02 من نزدیک 5ماه که ماهیت چاکراها برام روشن شده و از اون به بعد سعی در باز کردنشون دارم
    شما گفتید همه چاکراهاتون 2تا 7 بازه!!!!!!!!!!
    این برای من خیلی جالبه که شما فقط با استاد تونستید اونا رو باز کنید.!!!!!!!!
    آیا تقوا هیچ نقشی نداشت؟
    من چند تا از اون تکنیکا رو از اینترنت گیر آوردم
    مثلاً استفاده از سنگهای مخصوص و رنگها و عطر و مناظر چشم انگیز
    ولی به گفته ی استاد خودم
    این تکنیکها فقط میتونه تامرز اون چاکراه بره
    و فقط انرزی رو کامل میکنه
    و بعد از اون فقط باتقوا میشه به انرزپی های ماورار طبیعه دست پیدا کرد.
    حالا شما که میگید چاکراهاتون بازه مثلاً
    6 یا چشم سوم آیا چشم برزخی شما فعال شده؟
    یا 7 تونستید به کشف مطالبی بپردازید که تاحالا از اونآگاهی نداشته باشید؟
    یا 5
    تونستید فکر مردم رو بخونید؟

ممنون از شما خدانگهدار

الله : آنگونه مرا عبادت کن که تو را همچون خود قرار دهم پس بگو باش تا باشد.

داره خودمونی میشه shahram02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام به shahram 02 من نزدیک 5ماه که ماهیت چاکراها برام روشن شده و از اون به بعد سعی در باز کردنشون دارم
    شما گفتید همه چاکراهاتون 2تا 7 بازه!!!!!!!!!!
    این برای من خیلی جالبه که شما فقط با استاد تونستید اونا رو باز کنید.!!!!!!!!
    آیا تقوا هیچ نقشی نداشت؟
    من چند تا از اون تکنیکا رو از اینترنت گیر آوردم
    مثلاً استفاده از سنگهای مخصوص و رنگها و عطر و مناظر چشم انگیز
    ولی به گفته ی استاد خودم
    این تکنیکها فقط میتونه تامرز اون چاکراه بره
    و فقط انرزی رو کامل میکنه
    و بعد از اون فقط باتقوا میشه به انرزپی های ماورار طبیعه دست پیدا کرد.
    حالا شما که میگید چاکراهاتون بازه مثلاً
    6 یا چشم سوم آیا چشم برزخی شما فعال شده؟
    یا 7 تونستید به کشف مطالبی بپردازید که تاحالا از اونآگاهی نداشته باشید؟
    یا 5
    تونستید فکر مردم رو بخونید؟

ممنون از شما خدانگهدار

الله : آنگونه مرا عبادت کن که تو را همچون خود قرار دهم پس بگو باش تا باشد.
    سلام رامین جان ....خیلی خوشحالم که داری رو خودت کار میکنی .
    البته این استاد که میگم یک شخص ویتنامیه .
    ایشون به بسیاری از اسرار خلقت دست پیدا کردن و کلاسهایی رو دایر کردن و توسط انرژی جهانی اونارو به شاگردان خودشون اموزش دادن که الان ایشون بیش از یک میلیون دانش اموز در شصت و پنج کشور دنیا دارن .
    نه در ابتدا تقوا نقشی نداشت . چون شما اول باید پاکسازی بشید . اول کارما ها پاک بشه ، چاکرا فعال شه و وقتی که انرژی استاد رو دریافت کردید شما پاک پاک هستید و اماده برای قدم گذاشتن در مسیر معنویت ، به شرطی که تشنه باشی .اینجا استاد کار ما رو اسون کرده و گر نه بدون استاد اره باید با تقوا باشی و خیلی خیلی رو جسمت کار کنی .
    در مورد چشم سوم هم بگم که بلافاصله با باز شدن چاکرای ششم نمیتونی فکر کسی رو بخونی . هر کی میگه چشم سوم باز بشه نمیدونم فلان کار رو میتونی بکنی اشتباه میکنه ، اینها فقط و فقط با کار کردن و تمرینهای مربوطه امکان پذیره . البته متعالی بودن هدف هم شرطه .
    شما هر چقدر با تقوا تر باشید مسلما پیشرفتتون چشم گیره اگر هم نباشید کند تر حرکت میکنید . من هم الان در لول هفتم هستم ، تا لول بیست خیلی راه مونده . در این مقطع فعلا از چاکرای ششم برای انتقال انرژی و تلپاتی و ارتباط با استاد استفاده میکنیم ، در اینده انشالا بیشتر خواهیم اموخت .
    راستی چرا استادت چاکراهاتو فعال نمیکنه؟
    البته من میتونم 60% چاکراهاتو باز کنم اما استاد هنوز اجازه این کار رو به ما نداده .. انشالا در لولهای بالاتر استاد اجازه خواهند داد . منظورم روح استاده ، چون ایشون فوت کردن .
    دوستتون دارم بابای .
    Last edited by shahram02; 20-12-2007 at 21:22. دليل: following

اگه نباشه جاش خالی می مونه zolgharnein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض توجه توجه توجه

سلام به دوستای عزیز
    قابل توجه اصفهانی ها : یه همایش متافیزیک 9/10/86 که می شه یک شنبه هفته آینده ساعت 4 بعد از ظهر چهار راه طالقانی خیابان شمس آبادی چهار راه قصر روبروی هنرستان امیرکبیر جنب کالای پزشکی آرام ساختمان اسپادامهر طبقه دوم واحد 10 موسسه بین المللی متافیزیک برگزار می شه البته علاقه مندان باید اسم بنویسند که جا کم نیاد چون محل همایش زیاد بزرگ نیست و نمی شه جمعیت زیاد باشه شلوغ می شه.

البته امیدوارم کسی ایسن را به حساب تبلیغ نذاره اخه این موسسات که کف خیابون نریخته حالا بعد چند وقت یه همایش می ذارند اگه اینم کسی به بقیه خبر نده که هیچی.
    Last edited by zolgharnein; 24-12-2007 at 10:02. دليل: تغییر تاریخ

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

خود استادم نمیدونم یا میشه گفت که ازش این درخواست رو نکردم چون ایشون تمام چاکراهاشون رو با تقوا باز کردن خودشم به ما میگه که فقط تقوا رو جلوی چشماتتون ببینید.
    این شخص چنان جذاب هستند که با یک نگاه عاشقش می شین
    من که خیلی دوستش دارم
    و اینکه شما با استفاده از چاکرای 6 نمیتونید شکل برزخی آدمها رو ببینید برمیگرده به همون حرف من
    که با این تکنیکها فقط میشه اون انرزی رو فول کرد و برای دست یافتن به کارهای ماورا طبیعه فقط با تقوا
    البته من کوچک تر از این جمع هستم که بخوام نظر بدم
    این فقط با استفاده از شنیده ها دیده ها و منطق من میباشه

داره خودمونی میشه shahram02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    tehran

12

خود استادم نمیدونم یا میشه گفت که ازش این درخواست رو نکردم چون ایشون تمام چاکراهاشون رو با تقوا باز کردن خودشم به ما میگه که فقط تقوا رو جلوی چشماتتون ببینید.
    این شخص چنان جذاب هستند که با یک نگاه عاشقش می شین
    من که خیلی دوستش دارم
    و اینکه شما با استفاده از چاکرای 6 نمیتونید شکل برزخی آدمها رو ببینید برمیگرده به همون حرف من
    که با این تکنیکها فقط میشه اون انرزی رو فول کرد و برای دست یافتن به کارهای ماورا طبیعه فقط با تقوا
    البته من کوچک تر از این جمع هستم که بخوام نظر بدم
    این فقط با استفاده از شنیده ها دیده ها و منطق من میباشه

رسیدن به هر درجه ای احتیاج به تمرین و ممارست زیاد داره .تو هر کاری باید زحمت بکشی تا موفق بشی . . علوم متافیزیک هم رسیدن به اگاهی اخلاقی و معرفت رو برای ما تسریع میکنه و گر نه هدف هممون یکیه ...ما با تقوا نمیخایم به قدرتمون دست پیدا کنیم ، ما میخوایم با قدرتمون با تقوا بشیم و به خدا برسیم .
    Last edited by shahram02; 21-12-2007 at 10:42.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

قابل توجه اصفهانی ها : یه همایش متافیزیک 4/10/86 که می شه سه شنبه هفته آینده ساعت 4 بعد از ظهر چهار راه طالقانی خیابان شمس آبادی چهار راه قصر روبروی هنرستان امیرکبیر جنب کالای پزشکی آرام ساختمان اسپادامهر طبقه دوم واحد 10 موسسه بین المللی متافیزیک برگزار می شه البته علاقه مندان باید اسم بنویسند که جا کم نیاد چون محل همایش زیاد بزرگ نیست و نمی شه جمعیت زیاد باشه شلوغ می شه.

البته امیدوارم کسی ایسن را به حساب تبلیغ نذاره اخه این موسسات که کف خیابون نریخته حالا بعد چند وقت یه همایش می ذارند اگه اینم کسی به بقیه خبر نده که هیچی.
    کاملا حق با شماست...
    در ایران چون به متافیزیک توجهی نمی شه این وظیفه ماست که با معرفی کنفرانس ها، همایش ها و سخنرانی های مرتبط با متافیزیک سایرین رو از اونها مطلع کنیم
    متاسفانه من بیرجند هستم و نمی تونم خودم رو به همایش برسونم وگرنه حتما می رفتم. همون طور که گفته شد از این موسسات و همایش ها هرجا هرجایی گیر نمی یاد، امیدوارم سایر دوستان هم با همکاری خودشون مارو خوشحال کنن

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

shahram جان ممنون

داره خودمونی میشه m_s20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام به دوستای عزیز
    قابل توجه اصفهانی ها : یه همایش متافیزیک 4/10/86 که می شه سه شنبه هفته آینده ساعت 4 بعد از ظهر چهار راه طالقانی خیابان شمس آبادی چهار راه قصر روبروی هنرستان امیرکبیر جنب کالای پزشکی آرام ساختمان اسپادامهر طبقه دوم واحد 10 موسسه بین المللی متافیزیک برگزار می شه البته علاقه مندان باید اسم بنویسند که جا کم نیاد چون محل همایش زیاد بزرگ نیست و نمی شه جمعیت زیاد باشه شلوغ می شه.

مرسی ذوالقرنین جون
    من که حتما میام
    امیدوارم همه شهرهای ایران از این همایش ها برگزار بشه که بقیه دوستان هم استفاده کنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه deer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان کسی هست تمرین اشراق را انجام بدهد یا نه ؟
    اگر انجام دادید می شه بگید ایا این تمرین ممکن باعث بیماری های از جمله قلب درد یا سردر شود یا نه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه deer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

مرسی ذوالقرنین جون
    من که حتما میام
    امیدوارم همه شهرهای ایران از این همایش ها برگزار بشه که بقیه دوستان هم استفاده کنن
    شما دوست عزیز اگر شرکت کردید مطالب اموزنده اش را به ما هم بگوید که ما هم استفاده کنیم

یاحق

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •