من تاحالا 100 بار این بازی را تموم کردم
ولی هنوز نفهمیدم که این put.Lt.ssgt.sgt.cp1 یعنی چی؟
من تاحالا 100 بار این بازی را تموم کردم
ولی هنوز نفهمیدم که این put.Lt.ssgt.sgt.cp1 یعنی چی؟
خوب درجات نظامیشونه دیگه
سرجنت و الی آخر
خیلی وقت هست که دارم روی این جدول کار می کنم. ولی باید یه بار دیگه بازی کنم تا مخفف ها رو هم بنویسم. اگه کسی وقتش رو داره مخفف درجه ها رو در بیاره و بنویسه تا جدول زیر کامل بشه. ممنون
Last edited by Squall Leonhart; 08-08-2010 at 21:44.
سلام دوستان این مرحله تمرینی رو نمیشه حذف کرد؟
نه باید مثل یه مرحله معمولی انجامش بدی. اگه از پس این مرحله تمرین بر نیایی بهتره که کلا بیخیال بازی بشی!![]()
نه بابا برو کاری نداره که.
خوب من مجبور شدم که اینجا پست بدم
راستش من تو اون هلیکوپتری موندم که روی دوستم میوفته خودش الکی میوفته؟
یعنی هیچ کاری نکنم؟خودش میوفته؟
در مورد اون هلیکوپتری هم که موقع کشتن زاخا میاد اون بعد از کشتن اون هست و باید اونو بزنم با منفجر بشه چون میبنده منو به تیر
اگه میشه یه راهنمایی بفرمایید
اون هلی کوپتری که موقع کشتن روسه میاد ، ولش کنید.اون موقع شما دراز کشیدی،اسلحه ات رو زوم کردی رو روسه،بعد هم تیمیت میگه عجله نکن و حواست به باد هم باشه.بذار هلی کوپتره بیاد ،جلو دیدت رو میگیره،کاری بهش نداشته باشی دوباره میره.بعدش روسه رو بکش. اگه قبلش تونستی بکشیش،یه تیر هم بزن تو کله خلبانه.هلی کوپتره خودش میافته.
اون یکی هلی کوچتره هم که سر رفیقت خراب میشه فکر کنم عیب فنی پیدا میکنه و سقوط میکنه یا تیر میخوره. به هر حالش بخوای نخوای میافته رو رفیقت.جزئ از طراحی و داستان بازیه.آش خالست.
خیلی ممنون
راستی اون سگا رو چیکنم
همچین میدون که نمیتونم باتیر بزنمشون
وقتی هم که منو میگیرن با وی یکیشونو میکوشم ولی اون یکی رو نمیتونم
راهی ترفندی چیزی نداره
اون 2 تا که نزدیک همون 2 تا درها که گفتم حمله میکنن؟ یه راهش اینه که از در دومیه یه ذره اندازه 2 قدم بری تو، که اون تیکه بازی فعال بشه و بیان سمتت، بعد دوباره برگردی عقب سمت همونجایی که گفتم هم تیمیت رو بذار زمین.اینطوری 2 تا سگها میان سمت این یکی اتاقه.یکیش به تو حمله میکنه ،اون یکیش رو همتیمیت میکشه.
(تازه اگه با side arm زود بهشون شلیک کنی که میمیرن.یکم سرعت عمل میخواد.با هر اسلجه ای که دستته به جهتشون شلیک کن،خشاب رو اصلا تا ته خالی کن.بالاخره 2تا تیر میخوره بهشون؟)
دیگه پیشنهادی واسه این تیکه ندارم.
یه چیزی به نظرم اومد.فکر کنم این قسمت بازی رو از 2 طرف میتونی بری.یعنی این چندتا اتاقها 2تا راه ورودی دارن.یکیش که تاریکه و میشه از سمت این 2 تا درها بری.یکیش هم فضا روشنه و سمت چپت مثل بالکن میمونه. یه ذره راهت رو عوض کن شاید از اون یکی راه ورودی راحت تر باشه.(اگه بازی رو داشتم نصب میکردم و دقیق میگفتم.در همین حد یادم میاد که یکم خوب قروقاطیه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)