تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 171 از 616 اولاول ... 71121161167168169170171172173174175181221271 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,701 به 1,710 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

اگه نباشه جاش خالی می مونه DaRyUsH AkRaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

سلام دوستان
    کردستان جز مناطق عملیاتی محسوب میشه؟
    یعنی 16 ماه خدمته؟

پروفشنال REGISTERED-USER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تنهایی مطلق

پيش فرض

خیر ! الان خوزستان هم جزو مناطق نیست !

اگه شخصی توی کردستان بوده باید اثبات بشه از کی تا کی توی جبهه اش بوده و یا فعالیت میکرده در ارتباط با جنگ تحمیلی !

الکی نیست طرف خونه اش مثلا شهر مرزی بوده و بیان براش حساب کنند ... باید بری دنبالش

الان هم سخت گیری بیشتر شده !

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام دوستان

چند سوال در باره خدمت داشتم
    از دوستان خواهش می کنم که اگه تو این مسایل آشنایی دارند منو راهنمایی کنن یه خواهش دیگه اینکه با حدس و گمان ویا شایعه جواب ندن چون من بر اساس پاسخ شما می خوام برنامه ریزی کنم
    اول کمی درباره شرایط خودم:
    من فارق التحصیل رشته علوم آزمایشگاهی در مقطع کاردانی از دانشگاه دولتی اهواز هستم که در 30 بهمن 88 فارغ التحصیل شدم. طبق ایین آیین آموزشی باید یک سال طرح بگذرونم اما حالا سوالات من:

1) طبق گفته اداره فارق التحصیلی دانشگاه من می تونم دوره طرحم رو همراه با سربازی بگذرونم با اینکار یک سال جلو می افتم و در دوران خدمت هم بعد از اموزشی در یکی از مراکز درمانی مشغول به کار می شم. البته یه کار دیگه هم می تونم بکنم اینکه دوره خدمتم رو عادی بگذرونم بعد طرحم رو حالا :
    *) به نظر شما کدوم بهتر، راحتتر و مفید تره؟ ( لطفا با دلیل جواب بدین )
    *) اگه بخوام دوره خدمت رو بدون طرح یعنی عادی بگذرونم چه وضعیتی در خدمت ممکنه دشته باشم یعنی از نظر درجه ، سختی ، کار،....

2) من چون 30 بهمن 88 فارغ التحصیل شدم و طبق قانون 6 ماه فرصت دارم خودم رو معرفی کنم و البته من هنوز این کار رو نکردم:
    * چون باید تا 30 مرداد دفتر چه بفرستم ایا باید کارهای فارغ التحصیلی رو انجام بدم و با دفترچه بفرستم یا اینکه می تونم دفترچه بفرستم و بعدا ( مهرماه) برم دنبال کارهای دانشگاه؟
    * بعد از ارسال دفترچه حدودا چه مدت بعد جواب اون می باد؟ ( لطفا حداقل و حداکثر رو بگین)

3)من حدوده 7 ماهه که تحت نظر دکتر هستم چون هر از چند گاهی دچار سر درد های وحشتناک میشم به طوری هوشیاریم رو از دست میدم و همونجا که هستم برای حدوده 20-30 ثانیه خوابم میبره ( هم برای من هم همه مریضا دعا کنین)
    * به نظرتون من مشمول معافیت پزشکی یا معافیت از رزم میشم؟
    * گرفتن معافیت پزشکی سخته ؟
    * اگه معافیت بگیرم تاثیری روی اینده داره مثلا تو پبدا کردن کار تو استخدام و...
    * در کل پیشنهادتون در این باره چیه ؟

مرسی که حوصله کردین و همه سوالات منو خوندین امیدوارم خوب راهنمایی کنین در کل لب مصلبی که می خوام بدونم اینه که بهترین شکل خدمت من با توجه به شرایطم چیه؟

تشکر از همه دوستای نازنین !!!

ج1 ) *) بهتره همراه با خدمت دوره ی طرحتو بگذرونی ( چون هم سابقه میشه هم تجربه )

*) با مدرک کاردانی اگه عادی بری خدمت درجه ی ( استوار یکم بود ) الان کم شده و کار خیلی سختی در پیش خواهی داشت....

ج2) *)تا فارغ التحصیل نشدی دانشگاه نامه نمیزنه به نظام وظیفه. وقتی فارغ التحصیلل شدی دانشگاه نامه میزنه و تو باید دفترچه رو بفرستی
    *) حدودا 4 تا 6 ماه . بستگی به سازمان داره... که میتونی تا 2 یا 4 ماه هم تمدید کنی

ج3 ) *) اگه اقدام کنی واسه معافیت باید پزشکان مخصوص نظام وظیفه معاینت کنن
    *) معافیت پزشکی رو خیلی سخت کار میدن و گیره الکی میدن بهش

*) اگه میتونی معافیت پزشکی نگیر

موفق باشی

4. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

خیر ! الان خوزستان هم جزو مناطق نیست !

اگه شخصی توی کردستان بوده باید اثبات بشه از کی تا کی توی جبهه اش بوده و یا فعالیت میکرده در ارتباط با جنگ تحمیلی !

الکی نیست طرف خونه اش مثلا شهر مرزی بوده و بیان براش حساب کنند ... باید بری دنبالش

الان هم سخت گیری بیشتر شده !
    عزیز منظورم جبهه پدر نبود
    منظورم اینه که طول خدمت کسایی که تو کردستان خدمت میکنن با اونایی که تهرانن متفاوته..
    حالا این تفاوت چقدره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه .:2M:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    زیر باران ...

پيش فرض

دوستان یه سوال داشتم ، چه امتیازاتی رو برا سربازهای متاهل قائل میشن ؟! آیا امتیازی داره اصلا ؟! و اینکه آیا تک فرزندها تو شهر خودشون خواهند بود ؟! و ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    این که میگن سربازان متاهل تو نزدیک تریم منطقه به محل زندگشیون خدمت میکنن حقیقت داره!؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

سلام
    این که میگن سربازان متاهل تو نزدیک تریم منطقه به محل زندگشیون خدمت میکنن حقیقت داره!؟
    بله درسته
    متاهلی خیلی امتیاز خوبیه تو سربازی

9. این کاربر از DaRyUsH AkRaMi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

یه سوال من شهریور میشه 20 سالم .. الانم ترم 2 دانشگاه هستم..
    ولی علاقه ندارم به رشته ام می تونم انصراف بدم و سال 89 کنکور بدم یا باید برم خدمت؟
    اگه انصراف بدین باید برین خدمت

دوستان یه سوال داشتم ، چه امتیازاتی رو برا سربازهای متاهل قائل میشن ؟! آیا امتیازی داره اصلا ؟! و اینکه آیا تک فرزندها تو شهر خودشون خواهند بود ؟! و ...
    تو آموزشی زیاد مرخصی میدن . و در کل یا تو شهرشون خدمت میکنن یا حداقل تو استان خودشون

11. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه .:2M:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    زیر باران ...

پيش فرض

تو آموزشی زیاد مرخصی میدن . و در کل یا تو شهرشون خدمت میکنن یا حداقل تو استان خودشون
    غیر این هیچ مزیت دیگه ای نداره ؟! مثلا میتونه تو طرحهای مثله امریه موثر باشه و یا خدمت در نهادهایی غیر پادگان و ... باشه ؟! آیا کسری خدمت نداره ؟! کلا آیین نامه برا متاهل ها چیه ؟!

پروفشنال REGISTERED-USER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تنهایی مطلق

پيش فرض

عزیز منظورم جبهه پدر نبود
    منظورم اینه که طول خدمت کسایی که تو کردستان خدمت میکنن با اونایی که تهرانن متفاوته..
    حالا این تفاوت چقدره؟
    بله بله ... 2 ماه کم میشه شرایط سخت

---------- Post added at 12:06 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------

غیر این هیچ مزیت دیگه ای نداره ؟! مثلا میتونه تو طرحهای مثله امریه موثر باشه و یا خدمت در نهادهایی غیر پادگان و ... باشه ؟! آیا کسری خدمت نداره ؟! کلا آیین نامه برا متاهل ها چیه ؟!
    نه نداره ... مرخصی آخر هفته ها رو همیشه دارند + استان خودشون میفتند

نه کسری داره و نه هیچ چیز دیگه ای ... هیچ آئین نامه ای هم نداره

حالا هم خدمتی من متاهل بود افتاد اهواز مرکز استان خودش ... ولی شهید درویش ... داشت گریه می کرد از بدبختی !

14. این کاربر از REGISTERED-USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •