دوستان سرعت بازکردن صفحات وب و دانلود در حالت عادی پایینه اما با فعال کردن هات اسپات خیلی خوب میشه حتی با مابقی فیلت ر شکن های پولی هم اینقدر سرعت نمیگیرم که با هات اسپات میگیرم چه با سرور داخلی چه خارجی ، مشکل از کجاس ؟
دوستان سرعت بازکردن صفحات وب و دانلود در حالت عادی پایینه اما با فعال کردن هات اسپات خیلی خوب میشه حتی با مابقی فیلت ر شکن های پولی هم اینقدر سرعت نمیگیرم که با هات اسپات میگیرم چه با سرور داخلی چه خارجی ، مشکل از کجاس ؟
تست سرعت با 4g ایرانسل هست هروز داره پهنای باند کمتر میشه
![]()
سرعت روی 3G افتضاح شده. سرعت معمولا روی 20 تا 30 کیلوبایت میچرخه... یهو میشه130 باز میشه 0 ! باز همین داستان....
کنتور که نمیندازه..یه دفعه میگفت 100 گیگ 10 هزار تومن.
اخه همون روش قبلی هم چمئ نفر تو کل ایران می تونستند توی 4 ساعت 10 گیگ دانلود کنند؟
ایرانسل فقط داره جمله میفروشه.سرویس نمی فروشه.
اگر راست میگند ک حجم میفروشند محدودیت یک روزه رو بردارند !!
و به جاش دانلود 20 گیگ در یک ماه رو 2 هزار تومن قرار بدند.
دوستان من سیمکارت جدید گرفتم از روزی که گرفتم احساس میکنم هر روز یه چیزی از اعتبارم کم میشه حدود 200-300 تومن. کمکم کنید کسی تا حالا چنین مشکلی نداشته؟؟
هیچ بسته ای فعال نکردم به هیچ پیامکی پاسخ ندادم ولی مفتی مفتی 3-4 تومن تا حالا رفته 2 تومن هم انتقال دادم به شماره دیگه تا اونم نخوردن.
از ویترین ایرانسل هم چک کردم هیچ بسته ای فعال نیست.
قبل از اینکه بخام به 700 زنگ بزنم میخام علتش رو حتما بدونم تا یه جوابی بهشون بدم گوه خورا از این غلطای اضافی نکنن
الآن گزارش کارکرد گرفتم دیدم به صورت نامنظم 350 تومن 350 تومن ازم به خاطر سرویس ارزش افزوده کم کرده. قضیش چیه؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by android500; 03-12-2015 at 01:09.
شما اول پیام های تبلیغاتی رو غیر فعال کنید یه اس ام اس خالی بدید به 5005 بعد اگه دیدید بعد 24 ساعت بازم از شارژ پولی کم میشه با اپراتور درمیان بزارید مشکل رو تا براتون حل کنن.همینطوری که اس ام اس نمیاد شاید شما سرویسی فعال کرده باشید یا دستتون خورده.
دکل که محدود نمیشه بستگی به مکان داره تعداد یوزر ها هم مهم هستن.من چند کیلومتر از منطقمون دور شدم دیدم سرعت دانلودم به 350 هم میرسه تو منطقه ما از 80 بالاتر نمیرفت.بعدش آخر شب سرعت بهتره چون تعداد کاربرا کم میشه.اول صبحم دیگه عالیه راحت 4 مگابایت بر ثانیه سرعت میده
از اینجا می تونی بخری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اینجا می تونی بخری[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما از همین لینکی که گذاشتی کدوم رو برای تقویت 4g پیشنهاد میکنی ؟ داخل ساختمون باشه بهتره یا خارج روی میله آنتن آدم سیم بکشه داخل ؟
با تشکر از لینک مفید شما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)