امیدوارم های وب یه تغییری تو سرعتها هم بده حجم میده اما سرعت کمه / انگار فن آوا هم میخاسته از قافله عقب نیوفته اونم حجم را کرده 1 ترا روی 16 مگ . امیدواریم های وب هم دست به تغییر بزنه
امیدوارم های وب یه تغییری تو سرعتها هم بده حجم میده اما سرعت کمه / انگار فن آوا هم میخاسته از قافله عقب نیوفته اونم حجم را کرده 1 ترا روی 16 مگ . امیدواریم های وب هم دست به تغییر بزنه
پول سرویس رو چه جوری میشه پس گرفت حالا که هایوب کندی سرعتش رو برطرف نمیکنه؟
دوستان بخصوص کسانی که فن آوا دارن لطف میکنید یک مقدار از وضعیت و کیفیت خدمات این آی اس پی بگید های وب واسه من هر ده دقیقه دیسکانکت میشه اعصاب و روان نذاشته واسمون یعنی حتی از اینکه توضیح و شرح هم بدم خسته شدم سال به سال به ندرت پیش میومد شاید یک دوبار که به های وب بابت مشکلی زنگ بزنم اما لان باید هر روز تماس بگیری یک مشت خزعبلات و چرت و پرت رو بشنوی اگه مطمئن بشم فن آوا وضعیت و کیفیت خوب و با ثبات ارائه میده با این وضعیت از های وب تخلیه میکنم
داداش اینجا که تاپیک های وب هست تو فن اوا بپرسی فکر کنم بهتر جواب بگیری
در ضمن این قطعی که میگی لینک مودم هم میپره ؟ و چند ثانیه طول میکشه ؟
195 شکایت کن اگه درست نشد تجدید نظر رو بزن و بعد احتمال زیاد پول شما رو پس میدن.
گاهی اوقات کامل قطع میشه و دوباره شروع به اتصال میکنه گاهی اوقات هم نه به ظاهر کانکشن وصلِ اما هیچ دیتایی رد و بدل نمیشه و تایم اوت میده و باید خودم بصورت دستی اتصال رو قطع کنم و دوباره وصل بشم تماس هم گرفتم خودشون گفتن آره مشکل قطعی زیادی دارید اما شروع کرد به مزخرف گفتن من هم تماس رو قطع کردم نهایتا اگر این وضعیت ادامه داشت خط رو جمع میکنم، در مورد سوال از فن آوا هم چون برخی از دوستان در مورد پیشگامان و شاتل نظر داده بودن و صحبت کرده بودن گفتم شاید اینجا بشه کمکی گرفت اما همین کار رو میکنم اگه این قطع شدن ها اجازه بده میرم داخل تاپیک خود فن آوادر ضمن این قطعی که میگی لینک مودم هم میپره ؟ و چند ثانیه طول میکشه ؟
از چه شرکتی سرویس گرفتید؟
نوشتن که دوست من، شرکت شاتل!
واقعا خیلی آشغال شده خیلی.... مثلا با این سرویس جدید قرار بود نسبت اشتراک بهتر بشه باید گل گرفت در این شرکتو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سرعت من...تازه سرور داخلی هست...برا منم هر از گاهی با اینکه چراغ اینترنت سبز هست برا 20 ثانیه تا یک دقیقه دیتا رد و بدل نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)