تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1709 از 2605 اولاول ... 70912091609165916991705170617071708170917101711171217131719175918092209 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,081 به 17,090 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

آقایون داداشام ... به تازگی من مشکل پینگم با سرویس مخابرات برطرف شده ( بدون هیچ سرویس کاهش پینگ یا تبدیل اینترانت و فندق شکن و ... )

راه حل : همیشه پینگ برای من بالای 250 هست و با کلی تایم اوت که صبح ها تایم اوت از بین می ره و یکم پینگ میاد پایین ، اما در هر حال حدودا 10 بار ریست می دم تا TTL=52 می شه و پینگ به این حالت در میاد .. تا حالا چندین بار این کارو کردم و جواب داده ، آخه بعد از یه مدت خیلی کم ( حدودا 24 ساعت ) دوباره TTL عوض می شه و پینگ بالا و تایم اوت های شدید و ... انقدر ریست می دم تا TTL=52 بشه . عکس بالا مال ساعت 5 بعد از ظهر هست ، صبح ها پینگ به 100 هم می رسه ، منتهی مهم اینه که اصلا تایم اوت نداره ..

من متخصص نیستم ، اما تا جایی که مطالعه کردم می دونم که TTL مسیر ارسال و دریافت دیتا رو مشخص می کنه و عددش نمایانگر تعداد روترها بین مبدا ( مودم خودمون ) و مقصد هستش ، این مسیر برای من داره جواب می ده ، حالا ممکنه برای شما چیز دیگه ای باشه ...

پ.ن : فقط خواستم یه اطلاع رسانی بکنم ، اصلا نمی دونم که آیا برای شخص دیگری هم نتیجه بده یا نه ، نیت خیر بود ، امیدوارم برای شما هم نتیجه بده ( اگر داد اعلام کنید بقیه هم استفاده کنن ) ، من که دارم با این وضعیت بدون هیچ سرویسی با خود نت مخابرات LOL می زنم خیلی ریلکس

پ.ن 2 : سرعت تک کانکشن من هم با این وضعیت بهتره ...

2. 3 کاربر از mani V-A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

نکته ای که وجود داره شما بعد از ده بار ریست از رنجی ip میگیری که از کیفیت بالاتری برخوردار است در این حالت بعد از دانلود با حجم مشخصی ارتباط شما قظع و وصل و شما دوباره از همون رنجی که زیاد خوب نیست سرویس میگیری

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آخرین باری که مخابرات واسه من پینگش زیر 200 یا به عبارتی حدود 130 بود سه ماه پایانی 93 بود !
    الان با ip ایران پینگ با سرورهای بازی که انجام میدم پایینه حدود 130 هست اما به دلیل کمبود ip ممکنه مودم خود بخود ریست شه و دوباره ip خیلی بی کیفیت رومانی رو بگیره !
    اما مساله اینجاست که ip های ایران مشکل شدید کندی داره یا حداقل واسه من اینطوره الان با 20 k/s صفحه باز می کنه و اینکه مشل شدید UDP داره و به سرورهای بازی به صورت رندم join میشه !
    اکانت های اینترانت به نت هم که من از مشتری های اول بودم از 2 سال پیش استفاده می کنم ولی خوب نوسان زیاد داره اما از هیچی خیلی بهتره .

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    farahmanesh.ir

پيش فرض

دوستان الان بهترین دی ان اس برای نت مخابرات تهران و کرج چیه ؟
    بعضی سایتها کلا بالا نمیاد

آخر فروم باز worldclass's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام
    من با کارت دانشجویی 512 نامحدود گرفتم.
    الان میتونم درخواست 1 مگ نامحدود بدم؟
    اگر بله تعرفه چنده؟
    آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها یک dns خوب به ما معرفی کنید با قندشکن سرعتم خیلی اومده ، بدون قندشکن هم خیلی بدتر از مثلا 2 هفته پیش هست. مرسی

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من با کارت دانشجویی 512 نامحدود گرفتم.
    الان میتونم درخواست 1 مگ نامحدود بدم؟
    اگر بله تعرفه چنده؟

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بچه ها یک dns خوب به ما معرفی کنید با قندشکن سرعتم خیلی اومده ، بدون قندشکن هم خیلی بدتر از مثلا 2 هفته پیش هست. مرسی
    متسفانه سراسریه، از طرفی ربطی به تعویض دی ان اس نداره.... کلا

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_dre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران - آریاشهر

پيش فرض

4.2.2.5
    8.8.8.8
    اینم ماله خودشونه
    217.218.155.155 این داخلیه ولی شده پینگش تا 300 بره !!! همین زمان پینگ دی ان اس گوگل کمتر از این بود خخهه
    دی ان اس شاتل هم هست ولی ست کردم اما جواب نداد (پینگش زیر 30 بود )

پی نوشت : دیشب بعد از ماه ها اومدم خونه دیدم سایتا خوب باز میشه پینگ گوگلو گرفتم شده بود 170 !!! ساعت 10 شب بدون تایم آوت
    خیلی خوب بود 5 نفر به نت 1 مگ وصل بودیم کم نمیورد ولی خب فقط دیشب خوب بود امروز دوباره فاجعه
    Last edited by amir_dre; 05-02-2016 at 23:57.

داره خودمونی میشه victor021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

چرا اینجوری شده ایپی من رفته رو نوار غزه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •