تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1709 از 1805 اولاول ... 709120916091659169917051706170717081709171017111712171317191759 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,081 به 17,090 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه XXS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این طرح 2020 رو یه هفتس گرفتم از ساعت 4 تا 9 دقیقا دو گیگ میگیره که از هیچی بهتره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بچه ها دم مخابرات خودمون گرم
    الان خیلی خوب شده از زمانی که آقای دوستخواه اومده
    الان برید ببینید آسیاتک دست به چه کارهایی نمی زنه
    برای اینکه مصرف مشتریاش بیشتر بشه و سر کیسه کنه مشتریانش رو به مشتریاش میگه ویدئو ببینید و جایزه بگیرید !!!!!
    این دیگه خیلی پور رویی میخواد
    بله فوق العاده شده!!!!!

من الان 4 شبه که از ساعت 12 به بعد اصلا اینترنت ندارم و دارم از اینترنت ایرانسل استفاده میکنم.

دانلود از آپارات که سرور داخلیه هم به همین صورت هست، اون سرعتش 7 کیلوبایت در ثانیه

- - - - - - - - - -

شکایتی که درباره «غیر پایدار بودن وضعیت اینترنت، Latency بالا و پکت لاس های زیاد» کرده بودم هم بعد از یک ماه چندبار از سازمان تنظیم مقررات تماس گرفتن و چندبارم مخابرات تماس گرفت و در نهایت یکی از کارشناسای فنی مخابرات که پیگیر بود گفت تعداد کافوهایی که توی این منطقه و مرکز مخابراتی دارن به نسبت تعداد پورت هایی که اینترنت بهشون واگذار کردن خیلی کمتر هست و گفت که درخواست رو ارسال میکنه تا تعداد کافو ها بیشتر شه اما قطعا خیلی طول خواهد کشید و وقتی این نکته رو به کارشناسی که از سازمان تنظیم مقررات پیگیری میکرد گفتم، گفت کار خاصی نمیتونه بکنه و حالا باز باهاشون تماس میگیره!!!!!!!!!!!! (یه جورایی برداشت من اینه که سازمان تنظیم و وزارت زورشون به مخابرات تحت مالکیت س.پ. نمیرسه)

دقیقا هم بعد از این پیگیری های چند روزه این شکایت وضعیت اینترنتم اینطوری شده، یعنی فکر کنم عمدا توی سیستم IBSng شون سرعت منو محدود کردن، چندبار هم پورتم رو روی 3 مگابیت و الان روی 6 مگابیت محدود کردن و رسما طرحی که اسمش 10 مگابیت هست رو برام محدود کردن (Data Rate: Downstream 6142 kbps - Upstream 640 kbps) که بار اول که روی 3 مگابیت محدود کردن بهشون گوشزد کردم و درستش کردن و باز دیروز عصر روی 6 مکابیت محدود کردن. در سایتی که شکایت ثبت کردم هم همه موضوع شکایت رو کاملا نادیده گرفتن که در مورد «غیر پایدار بودن وضعیت اینترنت، Latency بالا و پکت لاس های زیاد» بوده و فقط این جواب احمقانه رو دادن:

«طي بررسي بعمل امده به لحاظ محدويت تجهيزات سخت افزاري در حال حاظر پهناي باند m10 در كافو مورد نظر قابل عرضه نمي باشد لذا مشترك ميتواند جهت هماهنگي تعويض سرويس با پشتيباني تماس حاصل نمايند»

متن شکایتم رو هم اینجا میزارم که حرفی توش نباشه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دقیقا دو سوم متن که در مورد موضوع اصلی هست رو رها کرن و به یک سوم آخرش یک جواب احمقانه دادند.

- - - - - - - - - -

من این موضوع رو بازم پیگیری میکنم ولی دیگه واقعا از این ***** ***** خسته شدم.

3. 3 کاربر از Night2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه abdolahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Helm's Deep

پيش فرض

سلام
    طرح که شبانه داشته باشه چی ا هست ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه alyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه ها دم مخابرات خودمون گرم
    الان خیلی خوب شده از زمانی که آقای دوستخواه اومده
    الان برید ببینید آسیاتک دست به چه کارهایی نمی زنه
    برای اینکه مصرف مشتریاش بیشتر بشه و سر کیسه کنه مشتریانش رو به مشتریاش میگه ویدئو ببینید و جایزه بگیرید !!!!!
    این دیگه خیلی پور رویی میخواد
    اره دمشون گرم ولی من میگم خاک تو سرشون همهشون از دم دزدن چه دوستخواه چه اون ریس جدید مخابرات.کلا مخابرات داره ورشکست میشه و برای تامین هزینه هاش مجبوره از منو تو بدزده و با همکاری چن تا زیر دست مث دوستخواه اینقد پورت فعال میکنن و میفروشن میدن دست ملت که یه پولی از تو بره جیبشون و به اینکه پای حرفشون باشن و نسبت به هزینه ای که میکنی بهت خدمات بدن نیستن و انگار رایگان بهمون سرویس دادن که اینهمه قطع و وصلی داره.مدام باید مودمو خاموش روشن کنم تا بهم ای پی بده استفاده کنم کافیه نیم ساعت استفاده نکنم اینترنت قطع میشه مخابراتم همچین بهونه ای برات چیده عزیزه من میگه استفاده کن تا قطع نشی.یا من دیشب اینترنتم قطع شده اومدم زنگ بزنم پشتیبانی میبینم پشتیبانیو از دسترس خارج کردن حتی نمیشه با بیست بیست تماس گرفت.ایا بقیه سرویس دهنده ها همچین کارایی میکنن؟
    اینقدر افتضاحه کیفیت و پشتیبانیشون که خودت قبول میکنی پولی که دادی ریختی دور.
    من حدود یه ماهه هر روز تست میگیرم و از همه تستها فیلم گرفتم ایشالا اگه شانسی یه وقتی سرعت خوب شد همشو تو یه وبلاگ اپلود میکنم ببنید افتخار کنید به بقیه سرویس دهنده ها.
    اینم تست همین الان که من از سرور داخلی یعنی همون سایت پرتاک که از خوده مخابراته گرفتم.ببین پینگ سرور خوده مخابرات چنده بعد اگه زرنگ باشی میفهمی سرور خارجی چه افتضاحی هست.

خودت ببین روشن شی.بینگ از پنل مخابرات 500 هستش این میدونی یعنی چی؟ امید وارم بدونی

6. این کاربر از alyy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوستان یه سوال : ساعت مخابرات مشکل داره ؟
    من ساعت 4:30 دیشب مودم رو ریست کردم و دانلود کردم تا ساعت 8:30 صبح و بعد هم دوباره مودم رو ریست کردم . ولی تو سامانه مخابرات میزنه از ساعت 3:47 دقیقه تا ساعت 8:48 دقیقه . کانکشن قبلی رو هم زمان پایانش رو میزنه 3:47 دقیقه در حالی که ساعت 4:30 من مودم رو خاموش روشن کردم .
    همیشه همینطوره . کلا هر وقت تو بازه زمانی رایگان بزارم واسه دانلود ساعتش رو همین میزنه . بدون ذره ای تغییر . چجوریاست . اون 10 دقیقه رو میزارن واسه اینکه یه وقت شاید خواستن دزدی کنن ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه alyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من ساعت 4:30 دیشب مودم رو ریست کردم و دانلود کردم تا ساعت 8:30 صبح و بعد هم دوباره مودم رو ریست کردم . ولی تو سامانه مخابرات میزنه از ساعت 3:47 دقیقه تا ساعت 8:48 دقیقه . کانکشن قبلی رو هم زمان پایانش رو میزنه 3:47 دقیقه در حالی که ساعت 4:30 من مودم رو خاموش روشن کردم .
    همیشه همینطوره . کلا هر وقت تو بازه زمانی رایگان بزارم واسه دانلود ساعتش رو همین میزنه . بدون ذره ای تغییر . چجوریاست . اون 10 دقیقه رو میزارن واسه اینکه یه وقت شاید خواستن دزدی کنن ؟
    مخابرات همیشه مشکل داره .جواب سوالتم خودت دادی دیگه.سوال کردن نداره دیگه!

9. این کاربر از alyy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

مخابرات همیشه مشکل داره .جواب سوالتم خودت دادی دیگه.سوال کردن نداره دیگه!
    یعنی الان مال شما هم همینطوره ؟

11. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام من طرحکار 20 را گرفتم سرعت روزا خیلی خوبهولی در تایم دانلود رایگان سرعت روی 130 قفل میشه نمیشه کاری کرد؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad azad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

من قبلا پرسیدم گفتن باید حداقل مودم نیم ساعت از شبکه جدا باشه

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بله فوق العاده شده!!!!!

من الان 4 شبه که از ساعت 12 به بعد اصلا اینترنت ندارم و دارم از اینترنت ایرانسل استفاده میکنم.

...

متن شکایتم رو هم اینجا میزارم که حرفی توش نباشه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دقیقا دو سوم متن که در مورد موضوع اصلی هست رو رها کرن و به یک سوم آخرش یک جواب احمقانه دادند.

- - - - - - - - - -

من این موضوع رو بازم پیگیری میکنم ولی دیگه واقعا از این ***** ***** خسته شدم.
    دوست عزیز این مورد در سیستم قضایی و شکایت و ... همیشه هست
    شما برای هر موضوعی هر چند کوچیک باید شکایت جداگانه تنظیم کنید و جداگانه پیگیری کنید
    اگه بیاین و تجمیع کنید مطمئنا یه سری مسائل سرسری گرفته میشه

دوستان این طرح سالیانه من داره تموم میشه و از یکی دو هفته دیگه باید منتظر تماسها باشم
    دوستانی که طرح 2020 رو گرفتن هر مشکلی که این طرح داره (عدم ارائه سرعت تضمین شده، قطعی، تغییر ip و ...) لطفا بگین
    ببینم این دفعه مشه قبل از اینکه پول رو بدم یه قرارداد به درد بخور بنویسم
    پیشنهادی هم دارید ممنون میشم بگین

15. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •