تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1709 از 4105 اولاول ... 709120916091659169917051706170717081709171017111712171317191759180922092709 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,081 به 17,090 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام دوستان عزیز،
    یک مورد اینکه برگ سفید برای اعزام 6/1 توی سیستم پلیس+10 باز شده، میتونید از اونجا پیگیری کنید.
    مورد بعد اینکه، 6/1 چون جمعه هست، اعزام به 7صبح روز 6/2 افتاده! (من برگ سفیدم رو از پلیس+10 گرفتم و طبق اون میگم.)
    گفتم این موارد رو خبر بدهم، شاید هنوز کسی خبر نداشته باشه.
    چند تا سوال هم داشتم، ممنون میشم اساتید و دوستان محترم جواب بدهند.
    من اعزام 6/2 هستم، سپاه-مرکز آموزش شهید هاشمی نژاد نیشابور، لیسانس نرم افزار، متأهل، ساکن مشهد.
    1.اگر کسی از وضع مرکز آموزش شهید هاشمی نژاد نیشابور خبر داره یا از دوره های اعزامی قبل هست، هر نکته‏ایی که فکر میکنه مفیده (این که کلاً چه جور جایی هست و چه جوری برخورد میکنند و سریعترین و بهترین راه رفت و برگشت به مشهد و .... )، لطف کنه بگه، ممنون میشم. (کسی دیگه ایی هم هست اونجا باهم باشیم؟!)
    2.تو برگ سفید نوشته " نیرو به کار گیرنده : ستاد فرماندهی کل سپاه" ، حالا این یعنی چی؟ خوبه یا بده؟
    3.بعد میخواستم ببینم که پنچشنبه جمعه رو مرخصی میدن بریم مشهد و برگردیم؟ (چقدر احتمالش هست؟)
    4.سوال دیگه ام این بود میشه یک حلقه ساده نامزدی برد یا گیر میدن؟! ( چون که روی برگ سفیدم قید شده که زیورآلات همراهمون نباشه، حالا اینم شامل میشه یا کاری ندارن)
    5.سوال آخر، من سرمو 4-3 روزی هست تیغ زدم، (الان اینجوریم : ) شنیدم به اینم گیر میدن، درسته آیا ؟ (کمتر از نمره 4 باشه اذیت میکنن؟)
    ببخشید که یک کم زیاد و طولانی شد، سعی کردم سوال هامو گوله کنم یکجا بپرسم، کمتر اذیت کنم.
    متشکر از زحات همه دوستان، به خصوص اونهایی که جواب میدن.
    عیدتون پیشاپیش مبارک و نماز و طاعاتتون قبول درگاه حق.
    من از 4/1 تا 4/6 توی همین هاشمی نژاد بودم و هنوز هستم ! هر سوالی داری بپرس تا کمکت کنم هر چی بخوای در موردش بدونی! اکانت اسکایپم و یاهوم mahde1818 هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام دوستان عزیز،
    یک مورد اینکه برگ سفید برای اعزام 6/1 توی سیستم پلیس+10 باز شده، میتونید از اونجا پیگیری کنید.
    مورد بعد اینکه، 6/1 چون جمعه هست، اعزام به 7صبح روز 6/2 افتاده! (من برگ سفیدم رو از پلیس+10 گرفتم و طبق اون میگم.)
    گفتم این موارد رو خبر بدهم، شاید هنوز کسی خبر نداشته باشه.
    چند تا سوال هم داشتم، ممنون میشم اساتید و دوستان محترم جواب بدهند.
    من اعزام 6/2 هستم، سپاه-مرکز آموزش شهید هاشمی نژاد نیشابور، لیسانس نرم افزار، متأهل، ساکن مشهد.
    1.اگر کسی از وضع مرکز آموزش شهید هاشمی نژاد نیشابور خبر داره یا از دوره های اعزامی قبل هست، هر نکته‏ایی که فکر میکنه مفیده (این که کلاً چه جور جایی هست و چه جوری برخورد میکنند و سریعترین و بهترین راه رفت و برگشت به مشهد و .... )، لطف کنه بگه، ممنون میشم. (کسی دیگه ایی هم هست اونجا باهم باشیم؟!)
    2.تو برگ سفید نوشته " نیرو به کار گیرنده : ستاد فرماندهی کل سپاه" ، حالا این یعنی چی؟ خوبه یا بده؟
    3.بعد میخواستم ببینم که پنچشنبه جمعه رو مرخصی میدن بریم مشهد و برگردیم؟ (چقدر احتمالش هست؟)
    4.سوال دیگه ام این بود میشه یک حلقه ساده نامزدی برد یا گیر میدن؟! ( چون که روی برگ سفیدم قید شده که زیورآلات همراهمون نباشه، حالا اینم شامل میشه یا کاری ندارن)
    5.سوال آخر، من سرمو 4-3 روزی هست تیغ زدم، (الان اینجوریم : ) شنیدم به اینم گیر میدن، درسته آیا ؟ (کمتر از نمره 4 باشه اذیت میکنن؟)
    ببخشید که یک کم زیاد و طولانی شد، سعی کردم سوال هامو گوله کنم یکجا بپرسم، کمتر اذیت کنم.
    متشکر از زحات همه دوستان، به خصوص اونهایی که جواب میدن.
    عیدتون پیشاپیش مبارک و نماز و طاعاتتون قبول درگاه حق.
    پنجشنبه از ساعت 1 بعد از ظهر مرخصی میدن تا جمعه ساعت 9.30 شب (البته فردا صبح قبل کلاس هم می تونی بیای تاخیر می زنند که همش الکیه) . اگه کلتو تیغ زدی گیر میدن ولی خیلی جدی نیست. تا میتونی غیبت کن که هر چی تهدید می کنن همش کشکه اگه مرخصی ندادن برو پیش افسر نگهبان مرخصی 3 ساعته توی شهری بگیر بعد هم برو مشهد همه ی تاخیر ها کشکه! .10 روز اول بهت خیلی سخت می گیرن من که یاد اون روزا می افتم پشتم میلرزه ولی بعدش میشه همون هتل باغرود که همه میگن با لباس شخصی دور می زنی با دمپایی اینور اونور میری نماز جماعت رو میتونی بپیچونی اگه البته دوست داشتی ضمنا سخت ترین کلاستون هم تاکتیک هست که پدرتون رو در می ارن

3. این کاربر از mahde1818 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام
    الان خدمت 21 ماهه
    من اگه جاي شما بودم ميرفتم خدمت،چون هفت ماه کسري داري،وبه اين قوانين اعتمادي نيست،بقول خودتون يه وقت ديدي قانونشو برداشتن

شما تا کارشناسي رو بگيري حداقل دوسال زمان ميبره و توي اين دوسال معلوم نيست چه اتفاقاتي سر خدمت بياد(شايد هم شرايط بهتر شد،اينم هست)
    بازم شما خودت موقعيت خودتون رو بهتر ميدونيد!
    موفق باشيد
    با کاردانی بهم سخت نمیگیرن نصبت به اینکه با مدرک کارشناسی برم ؟؟!
    بیشتر این مورد دو دلم کرده که تا دو سال دیگه میتونم کارای بسیج رو انجام بدم تا بتونم کسری بسیج هم بگیرم.
    اما الان از بسیج نمیتونم استفاده کنم.

یعنی امکان داره یه قانون رو بزارن بعد لغو کنند و بعد دوباره بزارن و لغو کنند ؟!!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان میشه هم از سپاه پذیرش گرفت و هم برای امریه زیر نظر سپاه اقدام کرد حالا یا این شد یا اون یا ممکنه هر دوش حذف بشه؟؟؟؟؟؟
    هر کدام زودتر ثبت کنند اون می شه !
    البته سیستمشون رو دیدم یه رزو اولیه دارن و یکی تاییدیه !
    چون من سپاه محمد (ص) برام اولیه زده بود ( ثانویه رو تایید نکرده بودن ) و جای دیگه گفتم ببینم می شه طرف گفت سپاه محمد ( ص ) زده ولی من روش ثانویه رو هم زدم

6. این کاربر از LoveLIfe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام

امتحانات عقیدتی سیاسی سپاه به چه شکل هست؟

اگر به طور کلی در مورد کلاس تئوری و عملی توضیح بدین ممنون میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام

امتحانات عقیدتی سیاسی سپاه به چه شکل هست؟

اگر به طور کلی در مورد کلاس تئوری و عملی توضیح بدین ممنون میشم

نماز ، اعمال نماز ، غسل و اینجور چیزها

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام
    من انرژی اتمی تهران ، میدان ونک هست یگانم

تو برگ تقسیمم زده باید 23 اونجا باشم

اگه سه روز دیرتر برم ، برام بد نمیشه؟

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ملت از همین الان دنبال پیچوندن هستن. بابا دارید میرید خدمت خونه خاله نیست که.

11. این کاربر از kkkaktoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

هر کدام زودتر ثبت کنند اون می شه !
    البته سیستمشون رو دیدم یه رزو اولیه دارن و یکی تاییدیه !
    چون من سپاه محمد (ص) برام اولیه زده بود ( ثانویه رو تایید نکرده بودن ) و جای دیگه گفتم ببینم می شه طرف گفت سپاه محمد ( ص ) زده ولی من روش ثانویه رو هم زدم

داداش من دقیقا متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدین؟؟؟؟

من یه جا تو همین تاپیک خوندم که اگه برای دو جا پذیرش بگیری ناجا هر دو مورد رو حذف میکنه و میفرسته یه جای دیگه حالا نمیدونم این حرف چقدر صحت داره؟؟؟؟

دوستان من امروز دفترچه رو بردم پلیس + 10 ثبت کردم دیگه کاری نداره انجام بدم؟؟؟؟؟؟
    Last edited by h-blade; 08-08-2013 at 17:49.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    این دنیا

پيش فرض

دوستان کسی هست خدمتش توی مهندسی ناجا باشه؟توضیح میدید چه جور جاییه،نسبت به بقیه قسمت ها(راهور،کلانتری،...)
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •