من از 4/1 تا 4/6 توی همین هاشمی نژاد بودم و هنوز هستم ! هر سوالی داری بپرس تا کمکت کنم هر چی بخوای در موردش بدونی!اکانت اسکایپم و یاهوم mahde1818 هست
من از 4/1 تا 4/6 توی همین هاشمی نژاد بودم و هنوز هستم ! هر سوالی داری بپرس تا کمکت کنم هر چی بخوای در موردش بدونی!اکانت اسکایپم و یاهوم mahde1818 هست
پنجشنبه از ساعت 1 بعد از ظهر مرخصی میدن تا جمعه ساعت 9.30 شب (البته فردا صبح قبل کلاس هم می تونی بیای تاخیر می زنند که همش الکیه) . اگه کلتو تیغ زدی گیر میدن ولی خیلی جدی نیست. تا میتونی غیبت کن که هر چی تهدید می کنن همش کشکه اگه مرخصی ندادن برو پیش افسر نگهبان مرخصی 3 ساعته توی شهری بگیر بعد هم برو مشهد همه ی تاخیر ها کشکه! .10 روز اول بهت خیلی سخت می گیرن من که یاد اون روزا می افتم پشتم میلرزه ولی بعدش میشه همون هتل باغرود که همه میگن با لباس شخصی دور می زنی با دمپایی اینور اونور میری نماز جماعت رو میتونی بپیچونی اگه البته دوست داشتی ضمنا سخت ترین کلاستون هم تاکتیک هست که پدرتون رو در می ارن![]()
با کاردانی بهم سخت نمیگیرن نصبت به اینکه با مدرک کارشناسی برم ؟؟!
بیشتر این مورد دو دلم کرده که تا دو سال دیگه میتونم کارای بسیج رو انجام بدم تا بتونم کسری بسیج هم بگیرم.
اما الان از بسیج نمیتونم استفاده کنم.
یعنی امکان داره یه قانون رو بزارن بعد لغو کنند و بعد دوباره بزارن و لغو کنند ؟!!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
هر کدام زودتر ثبت کنند اون می شه !
البته سیستمشون رو دیدم یه رزو اولیه دارن و یکی تاییدیه !
چون من سپاه محمد (ص) برام اولیه زده بود ( ثانویه رو تایید نکرده بودن ) و جای دیگه گفتم ببینم می شه طرف گفت سپاه محمد ( ص ) زده ولی من روش ثانویه رو هم زدم
سلام
امتحانات عقیدتی سیاسی سپاه به چه شکل هست؟
اگر به طور کلی در مورد کلاس تئوری و عملی توضیح بدین ممنون میشم
نماز ، اعمال نماز ، غسل و اینجور چیزها
سلام
من انرژی اتمی تهران ، میدان ونک هست یگانم
تو برگ تقسیمم زده باید 23 اونجا باشم
اگه سه روز دیرتر برم ، برام بد نمیشه؟
ملت از همین الان دنبال پیچوندن هستن. بابا دارید میرید خدمت خونه خاله نیست که.
داداش من دقیقا متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدین؟؟؟؟
من یه جا تو همین تاپیک خوندم که اگه برای دو جا پذیرش بگیری ناجا هر دو مورد رو حذف میکنه و میفرسته یه جای دیگه حالا نمیدونم این حرف چقدر صحت داره؟؟؟؟
دوستان من امروز دفترچه رو بردم پلیس + 10 ثبت کردم دیگه کاری نداره انجام بدم؟؟؟؟؟؟
Last edited by h-blade; 08-08-2013 at 17:49.
دوستان کسی هست خدمتش توی مهندسی ناجا باشه؟توضیح میدید چه جور جاییه،نسبت به بقیه قسمت ها(راهور،کلانتری،...)
ممنون
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)