آرتی یا اکو ؟؟؟ پهنای باندت چقدره ؟؟؟ برو خدا رو شکر کن اوضاعت عالیه ...
به نظرم شاتل داره حسابی از صبانت و پارس آنلاین عقب می مونه ... الان همه دیگه پهنای باند 1 مگ میدن به کاربرا ...
ویرایش : شما که تو یه تاپیک گفتی صبانت داری ؟؟؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آرتی یا اکو ؟؟؟ پهنای باندت چقدره ؟؟؟ برو خدا رو شکر کن اوضاعت عالیه ...
به نظرم شاتل داره حسابی از صبانت و پارس آنلاین عقب می مونه ... الان همه دیگه پهنای باند 1 مگ میدن به کاربرا ...
ویرایش : شما که تو یه تاپیک گفتی صبانت داری ؟؟؟
Last edited by ashkan_mc; 14-02-2010 at 23:12.
سلام
بچه ها myshatel خرابه؟؟؟؟
من هر چی میزنم مینویسه ورود نا موفق
تایید میشه !
اٌه اٌه چه دستایی دارینه عزیز اونقدا هم نیست یه خرده کنتر
در حال حاضر دان استریم روی 1024 بسته شده اما هر وقت از قیافت خوشش بیاد میره بالای 25 کیلو![]()
کسی نمی خواد جواب من رو بده ؟
کسی آرت 1 نداره ؟ سرعت دانلودش رو اعلام کنید .... من اکو 128 دارم ، می خوام ببینم ارزش رفتن به آرت رو داره یا نه ؟
ایول منم می خواستم چک کنم این همون کاربره. خوب شاید وضعش خوبه دوتادوتا سرویس میگیره.
من تو خونه صبانت و تو شرکت بابام شاتل داریم و فعلا هر دو 2 مگ دانلود میکنن خودم 128 صبا و شرکت ART7
نمیشه رو سرعتم حساب باز کرد . برای من 25 ثابت بود . بعد زیاد شد رفت بالای 110 . الآن هم که اومده یایین سرعتم با 25 دوباره دانلود میکنم بطور تقریبا ثابت . بعضی لینکای مستقیمم هست که ماکزیموم سرعت رو میده دوباره ، یعنی بالای 110 . بعضی از آرتی ها هم هستن که اوضاعشون خرابه و سرویس خوبی نمیگیرن . در کل شانسی هست یه جورایی
شما کدوم منطقه مخابراتی هستی ؟
siamak_mu آرت 1 داره, سیامک خان بیا کارت دارن![]()
آقا یه سوال داشتم:
اینایی که میگن سرعت از فلان سرور پایینه ، منظورشون خود سروره یا وقتی مستقیمش میکنند؟؟
یعنی منظورم اینه که سرعت از سایتهایی مثل رپیدباز یا رپیدگو و یا سایتهای لیچ هم پایینه؟
هم اکنون 81 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 81 مهمان)