ببينم اينا كه بن ميكنن ديگه تمام ؟ يا مثلا دليلي چيزي ميپرسن ازت ...؟
كلا ميبندن اكانت رو ديگه بدبخت ميشي ميري؟
ببينم اينا كه بن ميكنن ديگه تمام ؟ يا مثلا دليلي چيزي ميپرسن ازت ...؟
كلا ميبندن اكانت رو ديگه بدبخت ميشي ميري؟
اولي را كه سيتر بودم / دومي را هم از روستاهاي خودم به يكي ديگه از روستاهاي طرف كه قبلا براي اوني كه سيتر بودم گرفتم،حمله كردم
الان من به كي بايد ميل بزنم؟؟؟و چي بگم كه درست بشه؟؟
ok شدش
245/237
به نيرهام ميتونم بگم موقع غارت چي رو بيارن مثلاً من الا نآهن ندارم مي خوام بگم فقط آهن بيارن؟
Last edited by mohsen_sir; 19-01-2008 at 16:14.
اسم روستاهاتون تو ورد های مختلف چیست؟
احتمال بن شدنت هست.
هر وقت بن شدی هر چی میخوای با مدیرا درد دل کن.
ولی الان بخوای صحبت کنی باید Support ticket بفرستی.
برو توی setting ► service request
نه !
اصلا نميخواد فعلا کاري بکني
تو تنها در صورتي بن ميشي که يه نفر ريپورت کنه و اونها چک کنن
معمولا اين کار رو اونهايي ميکنن که بهشون حمله کردي
و باز هم معمولا خيلي کم هستند افرادي که اين چيزها رو ريژورت کنن (چون حمله از طرف چند اکانت معمولا زياد انجام ميشه و کسي حدس نميزنه که ممکنه يه نفر باشن همشون)
احتمالا اينکه سر اين موضوع بن بشي نزديک صفره
اصلا خودتو نگران نکن
نه بابا همه کیف ورد 13 به ترایب ایرانی اش بود که با دوستم و بچه ها چقدر براش زحمت کشیدیم
الان اگه شما نخواین یا ابندون میکنم یا میدم به یکی دیگه
آره ایگولد اعتبارش کمه علاوه بر اینکه طلا ات باید به یه حد مشخصی برسه تا بتونی بگیریش
من اکانت پی پال دارم ولی تقریبا هیچی پول توش ندارم چجوری میشه پول ریخت توش؟
اگه بتونیم تو اون پول بریزیم مشکل پرمیوم حل میشه
اره دقیقا من همینجوری بن شدم
از هر 7 تا اکانتم به یکی میل زدم و اونم رفت گفت
ولی سعی کن این کارو تو نکنی دیگه![]()
11-23-2007, 11:00 AMنوشته شده توسط babak
نه محمود جان دیلت نکن اکانت رو ..... دیگه اینهمه اگر بیخیالش هستی باشه من از خدامه همچین اکانتی داشته باشم .... ولی اگر واقعا نمی خواهیشفقط چطوریش رو خودت بگو که سیتر میکنی یا یوزر پس میدی یا هرجور دیگه که دوست داری
در مورد ایگولد هم اصلا اینطوری ها نیست ... فقط نرخش با انس طلای بازار لندن تنظیم میشه وگرنه هیچ ربطی به خود طلا نداره و راحت قابل معامله هست و حتی سازمان شیلات ایران خودش چند ماهی از این سیستم برای معاملاتش استفاده میکرده (چند سال پیش) که همین باعث بستن اکانت ایرانی ها شد در اون دوران .....
در مورد پی پال مشکل صرافی هست که باید یکجا پول بگیریم و از این چیزا گفتم من پیگیرشم فقط میخوام راهی باشه که دردسرش کم باشه و قیمتش خوب باشه برا ما ها .....
تا 1 هفته 100% اقدام نهایی رو انجام میدم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)