تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1709 از 2376 اولاول ... 70912091609165916991705170617071708170917101711171217131719175918092209 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,081 به 17,090 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض دست نوشته های امیر قلعه نوعی (91)

پنجشنبه 03 / 11 / 87

عادل را نباید اذیت کنند

نمی خواستم خبردار شوید اما مجبورم بگویم که سرماخوردگی بدجوری امانم را در این چند روز بریده بود.

دیروز(سه شنبه) ظهر کمی بهتر بودم و وسوه شدم تا تیم را تمرین بدهم

اما چشمتان روز بد نبیند دیشب طوری گرفتار گوش درد و گلو درد بودم که پشیمان شدم.

مثل دوشنبه شب دوباره به بیمارستان رفتم وبا سرم حال و اوضاعم کمی بهتر شد.

صحبت از دوشنبه شب شد. راسش من فقط شنیدم که چه اتفاقاتی در نود رخ داد.

امروز هم استقلال جوان را دیدم متوجه باقی قضایا شدم. حقیقتش را بخواهید خیلی از این اتفاق ناراحتم

البته مطمئنم عادل بر می گردد و خودش نود را اجرا می کند

اما کلا با اتفاقات چند روز اخیر و قبل از آن اصلا موافق نیستم و معتقدم کار، کار قشنگی نبود.

خودتان حتما می دانید که در این سال ها همین برنامه شدید ترین انتقادات را از من، امیر قلعه نوعی کرده

اما معتقدم وجود نود در این فوتبال نعمت بزرگی است.

عادل را شخصا خیلی دوست دارم و فکر می کنم او جزو جوانان مستعدی است که می تواند تا سالیان سال در رسانه ها بماند

وباید قدر چنین سرمایه هایی را دانست.مطمئنم با تعامل میان مسئولان تربیت بدنی و صدا و سیما این مشکلات رفع می شود.

به هر حال .... داشتم می گفتم که تمرین خوبی را دیروز (سه شنبه ) پشت سر گذاشتیم.

تیم کلا در شرایط خوبی است.صبح فیلم بازی رفت را هم تماشا کردم .

اگر یادتان باشد همان شب گفتم که ما قهرمان می شویم. خیلی زود گذشت و خوشحالم که الان شرایطمان رو به راه است.

جمعه با یک تیم بزرگ بازی داریم، تیمی که فوتبال بازی می کند و مطمئنم مسابقه خوبی از آب در می آید.

از هواداران استقلال می خواهم حتما به استادیوم بیایند تا پس از مدتها در کنار آنها باشیم

مطمئنا حضور آنها کمک زیادی به ما می کند.

نکته آخر اینکه بار دیگر متذکر می شوم ما باید این روند را حفظ کنیم.

هفته پیش گفتم باید فراموش کنیم صدرنشین هستیم، خدا رو شکر نتیجه داد.

تا یادم نرفته درباره پرونده روز دوشنبه استقلال جوان هم باید بگویم خیلی جالب بود.

یاد دوستانی افتادم که 3-5-2 را می کوبیدند. یادش به خیر!

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

راستی دیشب تی وی میگفت که رونالدوی معروف (دندون خرگوشی) به الاتحادعربستان جواب ردداده .اینجوری که معلومه الاتحادیها دارندخودشونو تقویت میکنند.باید تحرکاتشونو زیرنظرگرفت .
    وای...
    خدا نکنه همچین بازیکنانی بگیرند.
    البته ای کاش همین رونالدو را بگیرند. این رونالدو بی خطر هست.
    انگار این هفته تو لیگشون الاتحادی ها باختند و فکر میکنم اولین شکستشون را تجربه کردندو رده اول لیگشون را از دست دادند و الهلال با تفاضل گل بیشتر اومده صدر

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

وای...
    خدا نکنه همچین بازیکنانی بگیرند.
    البته ای کاش همین رونالدو را بگیرند. این رونالدو بی خطر هست.
    انگار این هفته تو لیگشون الاتحادی ها باختند و فکر میکنم اولین شکستشون را تجربه کردندو رده اول لیگشون را از دست دادند و الهلال با تفاضل گل بیشتر اومده صدر
    البته ماهم داریم بازیکن برزیلی میاریم .این دوتابازیکن برزیلی فکر نکنم بازیکنای بدی باشند اگریکیشونو بگیریم عالیه . ماالان نیاز به یک مدافع یاهافبک داریم

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

البته ماهم داریم بازیکن برزیلی میاریم .این دوتابازیکن برزیلی فکر نکنم بازیکنای بدی باشند اگریکیشونو بگیریم عالیه . ماالان نیاز به یک مدافع یاهافبک داریم
    با مدافع موافقم
    اما اونی خط هافبکمون به نظر من شلوغ هم هست.
    حسابش را بکن روانخواه و جباری هم اماده بشند!
    فرهاد هم که معمولا مرکز زمین ازش بازی میگیریم.
    رینالدو هم که هست.
    البته یک بازیکن تو سبک کاظمی نیاز داریم. یک هافبک دفاعی قلدر
    این هافبک دفاعی کامرونیه که پرسپولیس داشت و فکر کنم این فصل رفت سپاهان خیلی خوب بود.(حافظم افتضاحه اسمش رایادم رفت )
    ویرایش:ها یادم امد الونگ را میگم.
    Last edited by Alireza Taji; 26-01-2009 at 20:32.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با مدافع موافقم
    اما اونی خط هافبکمون به نظر من شلوغ هم هست.
    حسابش را بکن روانخواه و جباری هم اماده بشند!
    فرهاد هم که معمولا مرکز زمین ازش بازی میگیریم.
    رینالدو هم که هست.
    البته یک بازیکن تو سبک کاظمی نیاز داریم. یک هافبک دفاعی قلدر
    این هافبک دفاعی کامرونیه که پرسپولیس داشت و فکر کنم این فصل رفت سپاهان خیلی خوب بود.(حافظم افتضاحه اسمش رایادم رفت )
    الونگ الونگو میگی
    نه این دوتابازیکن برزیلی زیر23 سال هستند ومیتونند جز سهمیه باقیمانده ازتیم امیدواردلیست بشه و به جمع تیم بزرگسالان استقلال بپیونده والا تک سهمیه باقیمانده بزرگسالان راحتماباید یک مهاجم بیاریم چون کمبودمهاجم هدف به شدت احساس میشه .ضمنا الونگ الونگ به دردمانمیخوره چون اون بازیهایی که اون میکرد چندباراخراج شدن روشاخش بوداما بنابه دلایلی!!!!!!!!!!!اینکاروباش نمیکردند همین حسین کاظمی باشه برامون کافیه.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

گزارش تمرین امروز آبی پوشان/دو بازیکن برزیلی در تمرین استقلال / عباسفرد دروازه بان شد

تمرین عصر امروز تیم فوتبال استقلال در شرایطی برگزار شد که دو بازیکن برزیلی نیز کنار آبی پوشان تمرین کردند.به گزارش خبرنگار مهر، در این تمرین که از ساعت 40/15 دقیقه در زمین ورزشگاه شهید دستگردی آغاز شد امیر قلعه نویی دقایقی برای بازیکنان صحبت کرد و اهمیت دیدار با استقلال اهواز را گوشزد کرد.
    همچنین دو بازیکن برزیلی به نام "رودلفو ریدر" مدافع وسط 20 ساله و عضو تیم دو کروزیرو و یک هافبک به نام "موریالو" 19 ساله و عضو تیم "اتلتیکو لینسی" در تمرین امروز استقلال حضور داشتند. قرار است این دو در صورت تایید امیر قلعه نویی به جمع آبی پوشان بپیوندند.
    بازیکنان استقلال پس از گرم کردن بدنهای خود و مرور کارهای تاکتیکی به فوتبال درون تیمی در قالب دو تیم آبی و نارنجی به میدان رفتند که تیم آبی با گلهای مهرداد پولادی 3 گل ، یدالله اکبری یک گل برابر تیم نارنجی با گلهای خذیراوی و امیرآبادی به پیروزی رسید. در این بازی درون تیمی علیرضا عباسفرد به عنوان دروازه بان بازی کرد.

قرار است تیم فوتبال استقلال روز سه شنبه(فردا) در یک دیدار دوستانه که از ساعت 15 در ورزشگاه دستگردی برگزار می شود به مصاف تیم فوتبال ذوب آهن نوین برود. هدایت این تیم را هاشم سلطانی بازیکن سابق استقلال برعهده دارد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

فکر کنم تو لیست امیدها دو تا جای خالی داشته باشیم. درسته؟
    دم تیممون گرم عجب تیم خوفی شده این فصل واقعا بهترین تیم دهه ی اخیر استقلال هست.

من از این الونگ خیلی خوشم میاد هافبک دفاعی باید مثل الونگ باشه.
    پرسپولیس اگه تو این دو سال کمی بهتر بازی میکرد به خاطر این الونگ بود که مرکز زمین را دستش گرفته بود. و هرموقع هم مصدوم میشد پرسپولیس به بحران میخورد!
    یادتون باشه تو دربی خیلی ما را اذیت کرد.
    آهای علیرضا دیگه به بازیکن مورد علاقه من توهین نکنیا
    عظمتی که رونالدو داشت هیچ بازکنی نخواهد داشت حتی پله
    یادت باشه

رونالدو اون جرکتیو که الان میگن ماله رونالدینهو هست اورد اون آقای گل کل جلم های جهانی
    توی جام جهانی قبلی کی توی برزیل بهتر از همه بود ؟؟؟
    همین آقا بود که هزار بار بخاططر تکنین بالا مدافع ها زدنش
    بازم اومد و 2 گل زد با اون وزنش
    به همه میگکم من عشق اینم
    کسی دیگه بهش توهین نکنه
    بابا محمود ببخش
    امامحمود جون هر بازیکنی دورانی داره دوران رونالدو هم به خاطر بدشانسی هاش به سر اومده و دیگه اون رونالدوی اقای گل جهان نیست

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

بله امشب برنامه نود هست. باید ببینیم چجوریه ؟ اگر برنامه بیخیال اتفاقات اخیر و کارهای زشت تربیت بدنی بشه معلوم میشه که فردوسی پور هم رام شد و خودشو فروخت ولی اگر همون قاطعیت و منطق همیشگی رو ببینیم میشه فهمید که فردوسی پور هنوز همون فردوسی پور سابقه...

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

دم تیممون گرم عجب تیم خوفی شده این فصل واقعا بهترین تیم دهه ی اخیر استقلال هست.
    بهترین تیم دهه های اخیر ایران....

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خدایش کی فکرش را میکرد تیمی که تو هفته های اول مشکل گلزنی داشت الان بهترین گل زده را داشته باشه و به دنبال یک رکورد استثنایی باشه؟
    واقعا باید به قلعه نویی تبریک گفت.
    کار هر کس نیست یک تیم را اینطور متحول کنه.

دوران منچستر وکریس هم به پایان میرسه
    الهی آمین
    الهی امین.
    همونهایی را گفتی که من ازشون متنفرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •