پیش بینی قیمتش $150 هست و 4 نوامبر(اول تو آمریکای شمالی) عرضه میشه و یک بازی که میدونم همراهش به رایگان عرضه میشه، Kinect Adventures هست.
پیش بینی قیمتش $150 هست و 4 نوامبر(اول تو آمریکای شمالی) عرضه میشه و یک بازی که میدونم همراهش به رایگان عرضه میشه، Kinect Adventures هست.
Last edited by ase_pase; 09-08-2010 at 12:37.
سلام میشه 2 تا دسته رو با سیم و4 تا رو بی سیم به کنسول وصل کرد؟
سر جمع 6 تا
نه رفیق xbox360 بشتر از 4تا دسته رو ساپرت نمیکنه من خودم تست کردم
4 تا دسته ه ه ه ؟؟!
چی میخواین 4 نفره بازی کنید آخه شما؟!
دوستان من تو خرید xbox , Ps3 تردید دارم به نظر شما از لحاظ کیفیت بازی تفاوت ان چنانی دارن؟ بعد بازی های این کنسول همشون مشترک هست؟ قیمت های روز هم اگه دارین بگین یک راهنمایی کلی کنید ممنون برام این مهم که کیفیت بازی ها بالا باشه لطفا از روی تعصب نگین
هر چیز کامل تر و بهتر پیشنهاد بدین اگه در نزذیکی چیزی بهتری داره میاد که صبر کنم
Last edited by hadishi; 09-08-2010 at 14:11.
بعد که رسیدم پشت شهرداری بگم مغازه میثم کجاست همه می دونن؟
ادرس دقیق بده قربونت. اسم مغازه ای، اسم کوچه ای، اسم خیابونی چیزی
عزیرم کیفیتاشون فرق زیادی با هم ندارن (به نظرم) ولی کیفیت جفتشون از PC کمتره. ولی خب خیلی وقته دیگه کسی pc رو تحویل نمی گیره. از روی کیفیت نمی شه تصمیم گرفت باید از روی بازی های انحصاری تصمیم گرفت.
مثلا اینکه شما Gears of war 2 رو دوست دارین یا Killzone . . من خودم یه هفتست 360 گرفتم هنوز هیچ تعصبی بهش ندارم
البته گرونی بازی های PS3 هم خودش یه بحث دیگست
همه بازی های مشترک نیستن، بیشترشون مشترکن. اونا هم که مشترک نیستن رو Sony یا Microsoft خودش یا منتشر می کنه (حتی می سازه) یا پول های هنگفت به سازنده هاشون میده تا اون بازی انحصاری بمونه.
New 360 اومده ولی هنوز کپی خور نشده. به نظرم ارزش صبر کردن نداره، تا بخوای صبر کنی براش تابستون تمومه. ممکنه به اخرای تابسونم نرسه
دمو از kinectکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جالبه
داداش دستت درد نکنه ولی این برای دهه 90![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)