تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1708 از 3347 اولاول ... 708120816081658169817041705170617071708170917101711171217181758180822082708 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,071 به 17,080 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

شما مودم e3372 یگیر دوتا انتن ts-5 بهش وصل میشه در نتیجه قدرت دریافتی و گیرندگی سیگنال دریافتی قویتر میشه زاه حل زیاده ولی هزینه داره
    این مودم رو یه سرچ زدم قابلیت نصب آنتن بیرونی داره ولی این آنتن بیرونی رو از کجا تهیه کنم من مودم فور جی وای فای با قابلیت نصب آنتن دیدم ولی آنتنشون نیست

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بله باید بتونه کیفیت رو حفظ کنه من هم قبول دارم.
    و البته فروش طرح بلند مدت به این معنی نیست که دیگه فروش رو تعطیل کنه تا سال بعد که اشتراک های بلند مدت تموم شد. همین طور که بقیه ISP ها طرح های بلند مدت دارن ولی جشنواره هم میذارن.

اپراتور حتی ممکنه قیمت هاشم کاهش بده شما اعتراض میکنید که چرا قبلا گرونتر خریدید ؟ اگر گرونتر کنه چطور ؟ اون میتونه به شما بگه شما که ارزون تر خریدید باید اضافه بدید ؟

در حالیکه اپراتور یا ISP فقط باید کیفیت نگه داره ولی قیمت گذاری و فروش بسته ها و جشنواره ها میتونه ثابت نباشه و تغییر کنه.

اگر اشتباه نکنم بیشترین بسته صد گیگ یکساله هست که فکر نمیکنم انقدر کیفیت اومده باشه پایین که نشه استفاده کرد کما اینکه بقول خودتون دو سه گیگ رو میشه روزی گرفت.
    شما اعتراضتون رو به سمت کیفیت بهتره ببرید با افزایش پهنای باند مشکل حل میشه. این صحبت که قیمت نباید پایین باشه و هیچکس استفاده نکنه تا ما سرعتمون خوب باشه ایده ی جالبی نیست.
    بقول معروف تمام دعوا سر لحاف ملا هست. بحث ما هم در اصل پهنای باند و کیفیت هست. افت کیفیت تا حدی هم قابل قبوله ولی نه نود درصد! نه اینکه سرعت بالای یک مگ بیاد زیر صد کیلوبایت حالا کسانی هم اینجا هستند که میگن آقا حالا صد کیلوبایت هم خوبه اگر همین هم نبود چه میکردی! نه ما چینه دونمون کوچک نیست. اگه ما میگیم بسته زیادی نفروشند منظور در شرایط فعلی و بدون افزایش پهنای باند هست پهنای باند شون افزایش بدهند استاندارد ضریب اشتراک رو رعایت کنند اصلا مجانی بدن کی ناراضیه اصلا بحث قیمت بمن کاربر مربوط نمیشه و در حوضه اختیار من نیست اما کیفیت چرا بازهم میگم حق ندارند پهنای باندی که بمن فروخته اند رو دوباره بفروشند و این دقیقا کاریه که دارند میکنند. حالا من نمیدونم شما کجای کشور هستید اما در شیراز وضعیت بیش از حد خراب شده وگرنه ماهم بیکار نیستم هر ساعت بیایم اینجا کامنت بگذاریم میگیم شاید دیدند ترتیب اثری دادند. حالا شما میگی بسته یکساله ديگه غیر قابل استفاده نشده اما باور کنید واقعا برای من غیر قابل استفاده شده من هشت گیگ در ماه با این بسته دارم و بیش از این مقدار هم استفاده ندارم درواقع خریدم که بجای adsl استفاده کنم سه ماه اول سال خوب بود اما بعدش مجبور شدم دوباره adslرو راه اندازی کنم هم منزل هم محل کارم همین وضعیته.

اگه نباشه جاش خالی می مونه humanaga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

تست 3G ایرانسل شهر تبریز
    بسته 5 گیگ 6 تا 12 ظهر

4. این کاربر از humanaga بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

توی تست با speedtest برای من عالی نشون میده من تا 3 مگ بر ثانیه هم تست کردم ولی در عمل وقتی میخام از سرورهای آسیا تک دانلود کنم سرعت از 300 کیلو بالاتر نمیره و بعد از کمی دانلود فایل کلا خطای corupt میده و باید دوباره دانلود بشه
    از این سایت ها من تست کردم یکی بدتر از دیگری
    دانلود ها
    دوانلود.آی آر

کسی مشکل دانلود و سرعت افتضاح از این سایت ها رو داره؟؟ (سرور های هردو آسیا تکه)
    یه چیزی که گاهی بعضی ها دقت نمیکنند اینه که اسپید تست سرعت رو بر اساس mb/s نشون میده این مگا بیت هست نه مگا بایت که در دانلود منیجر ها نشون داده میشه و معمولا سرعت رو بر اون اساس گزارش میکنند(هر بایت حدود هشت بیت هشت) . الان در اون اسکرین شات بالا سرعت دوستمون درواقع کمتر از دویست کیلو بایت در ثانیه هست(حدود 1/5 مگا بیت در ثانیه) . شما هم اگر اون سرعت سه مگ mb/s هست که یک هشتم اون میشه حدود همین 300کیلو بایت در ثانیه که درسته. در تنظیمات اسپید تست میشه وارد شد و واحد اندازه گیری سرعت رو بر KB/S کیلو بایت در ثانیه هم قرار داد.البته در کل این اسپید تست میگرده و بهترین سرور رو انتخاب میکنه .اینه که نتایجش معمولا با اون چه درعمل میبینید تفاوت داره.

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

یه چیزی که گاهی بعضی ها دقت نمیکنند اینه که اسپید تست سرعت رو بر اساس mb/s نشون میده این مگا بیت هست نه مگا بایت که در دانلود منیجر ها نشون داده میشه و معمولا سرعت رو بر اون اساس گزارش میکنند(هر بایت حدود هشت بیت هشت) . الان در اون اسکرین شات بالا سرعت دوستمون درواقع کمتر از دویست کیلو بایت در ثانیه هست(حدود 1/5 مگا بیت در ثانیه) . شما هم اگر اون سرعت سه مگ mb/s هست که یک هشتم اون میشه حدود همین 300کیلو بایت در ثانیه که درسته. در تنظیمات اسپید تست میشه وارد شد و واحد اندازه گیری سرعت رو بر KB/S کیلو بایت در ثانیه هم قرار داد.البته در کل این اسپید تست میگرده و بهترین سرور رو انتخاب میکنه .اینه که نتایجش معمولا با اون چه درعمل میبینید تفاوت داره.

دوست عزیز میدونم
    وقتی هم گفتم سرعتم توی speedtest روی 3 مگ بوده منظورم 23 مگابیت بود

در ضمن اینترنت آسیاتک کیفیتش بسیار بد شده میتونید توی تاپیکش ببینید که باعث شده وضعیت سرور هاش هم به همین وضعیت دچار بشن

تو سایت هایی مثل دانلود ها هم که از سرور های آسیا تک استفاده میکنن هم چند نفری دیگه هم از محدود بودن سرعت دانلود کامنت گذاشتن
    Last edited by *Forgotten*; 02-12-2015 at 12:42.

7. این کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sina285's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    اينجا

پيش فرض

توی تست با speedtest برای من عالی نشون میده من تا 3 مگ بر ثانیه هم تست کردم ولی در عمل وقتی میخام از سرورهای آسیا تک دانلود کنم سرعت از 300 کیلو بالاتر نمیره و بعد از کمی دانلود فایل کلا خطای corupt میده و باید دوباره دانلود بشه
    دانلود ها
    دوانلود.آی آر

سلام تایید میشه

متاسفانه از سایت های که سرورشون روی اسیاتک هستش نمیشه خوب دانلود کرد به شدت محدود شده دانلود ازشون و فقط با خود نت اسیاتک میشه درست ازشون دانلود کرد

عزیزان 1 سوال

از کی نت ایرانسل 2 تا 6 صبح شده 20 گیگ 2 هزار تومن ؟ قبلا 10 گیگ 1 تومن بود

9. این کاربر از sina285 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

سلام تایید میشه

متاسفانه از سایت های که سرورشون روی اسیاتک هستش نمیشه خوب دانلود کرد به شدت محدود شده دانلود ازشون و فقط با خود نت اسیاتک میشه درست ازشون دانلود کرد

عزیزان 1 سوال

از کی نت ایرانسل 2 تا 6 صبح شده 20 گیگ 2 هزار تومن ؟ قبلا 10 گیگ 1 تومن بود
    فکر کنم چند روزی شده خودم دیشب هم 2000 هم ضرر کردم رفتم دانلود کنم از این سرورهای مشنگ آسیا تک ولی افتضاح بود
    با توجه به اینکه سرعت همیشه ثبات نداره استفاده از این طرح ریسکیه

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

دانلود ها
    دوانلود.آی آر

دوست عزیز میدونم
    وقتی هم گفتم سرعتم توی speedtest روی 3 مگ بوده منظورم 23 مگابیت بود

در ضمن اینترنت آسیاتک کیفیتش بسیار بد شده میتونید توی تاپیکش ببینید که باعث شده وضعیت سرور هاش هم به همین وضعیت دچار بشن

تو سایت هایی مثل دانلود ها هم که از سرور های آسیا تک استفاده میکنن هم چند نفری دیگه هم از محدود بودن سرعت دانلود کامنت گذاشتن
    من با مدیر سایت دانلود ها صحبت کردم و در جواب کامنت من ایشون اینو گفتن (نظر دوستان چیه؟)

""
    سلام. بله این مشکل رو حدود ۲هفته پیش با ورود این طرح ۱۰گیگ هزارتومان ایرانسل خودم بررسی کردم و هست. دلیلش هم خود ایرانسل هستش! روی هر دکل محدودیت قرار دادن برای هر رنج آیپی دانلود. دانلودها نرخ بالایی ازش دانلود میشه و افراد زیادی هستن، ۱۶مگابیت ایرانسل خیلی زود پر میشه و هم چنین خودشون محدودیت ایجاد کردن که بتونن پاسخگوی کاربرا باشن. انشالا این محدودیت های ایرانسلی برداشته بشه. با تشکر.

""

12. 2 کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من با مدیر سایت دانلود ها صحبت کردم و در جواب کامنت من ایشون اینو گفتن (نظر دوستان چیه؟)

""
    سلام. بله این مشکل رو حدود ۲هفته پیش با ورود این طرح ۱۰گیگ هزارتومان ایرانسل خودم بررسی کردم و هست. دلیلش هم خود ایرانسل هستش! روی هر دکل محدودیت قرار دادن برای هر رنج آیپی دانلود. دانلودها نرخ بالایی ازش دانلود میشه و افراد زیادی هستن، ۱۶مگابیت ایرانسل خیلی زود پر میشه و هم چنین خودشون محدودیت ایجاد کردن که بتونن پاسخگوی کاربرا باشن. انشالا این محدودیت های ایرانسلی برداشته بشه. با تشکر.

""
    من adsl خودم از همین آسیاتک هست.با اون که از این سایت‌ها دانلود میکنم مشکلی ندارم و سرعت عادیه. البته آسیاتک برای سرور خارجی اختلال داره یه تست سرعت با نرم افزار خودش خواستم بگیرم اینقدر طول کشید که بیخیالش شدم.برای فیسبوک هم خیلی مشکل دارم و بزور بالا میاد ولی بنظر میاد این گفته مسول سایت درست باشه و خود ایرانسل محدود کرده باشه چون اگه ایراد از سرور بود باید با adsl هم مشکل داشتم که ندارم حالا شما اگه 300کیلو بایت رو از این سایت‌ها داری باز وضعیتت بهتره مال ما که 50-70این حدودا ست با آسیا تک 400-450

آخر فروم باز sina285's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    اينجا

پيش فرض

فکر کنم چند روزی شده خودم دیشب هم 2000 هم ضرر کردم رفتم دانلود کنم از این سرورهای مشنگ آسیا تک ولی افتضاح بود
    با توجه به اینکه سرعت همیشه ثبات نداره استفاده از این طرح ریسکیه
    من چند شبی هست استفاده میکنم اونم با 3G خیلی عالیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •