این مودم رو یه سرچ زدم قابلیت نصب آنتن بیرونی داره ولی این آنتن بیرونی رو از کجا تهیه کنم من مودم فور جی وای فای با قابلیت نصب آنتن دیدم ولی آنتنشون نیست
این مودم رو یه سرچ زدم قابلیت نصب آنتن بیرونی داره ولی این آنتن بیرونی رو از کجا تهیه کنم من مودم فور جی وای فای با قابلیت نصب آنتن دیدم ولی آنتنشون نیست
بقول معروف تمام دعوا سر لحاف ملا هست. بحث ما هم در اصل پهنای باند و کیفیت هست. افت کیفیت تا حدی هم قابل قبوله ولی نه نود درصد! نه اینکه سرعت بالای یک مگ بیاد زیر صد کیلوبایت حالا کسانی هم اینجا هستند که میگن آقا حالا صد کیلوبایت هم خوبه اگر همین هم نبود چه میکردی! نه ما چینه دونمون کوچک نیست. اگه ما میگیم بسته زیادی نفروشند منظور در شرایط فعلی و بدون افزایش پهنای باند هست پهنای باند شون افزایش بدهند استاندارد ضریب اشتراک رو رعایت کنند اصلا مجانی بدن کی ناراضیه اصلا بحث قیمت بمن کاربر مربوط نمیشه و در حوضه اختیار من نیست اما کیفیت چرا بازهم میگم حق ندارند پهنای باندی که بمن فروخته اند رو دوباره بفروشند و این دقیقا کاریه که دارند میکنند. حالا من نمیدونم شما کجای کشور هستید اما در شیراز وضعیت بیش از حد خراب شده وگرنه ماهم بیکار نیستم هر ساعت بیایم اینجا کامنت بگذاریم میگیم شاید دیدند ترتیب اثری دادند. حالا شما میگی بسته یکساله ديگه غیر قابل استفاده نشده اما باور کنید واقعا برای من غیر قابل استفاده شده من هشت گیگ در ماه با این بسته دارم و بیش از این مقدار هم استفاده ندارم درواقع خریدم که بجای adsl استفاده کنم سه ماه اول سال خوب بود اما بعدش مجبور شدم دوباره adslرو راه اندازی کنم هم منزل هم محل کارم همین وضعیته.
تست 3G ایرانسل شهر تبریز
بسته 5 گیگ 6 تا 12 ظهر
یه چیزی که گاهی بعضی ها دقت نمیکنند اینه که اسپید تست سرعت رو بر اساس mb/s نشون میده این مگا بیت هست نه مگا بایت که در دانلود منیجر ها نشون داده میشه و معمولا سرعت رو بر اون اساس گزارش میکنند(هر بایت حدود هشت بیت هشت) . الان در اون اسکرین شات بالا سرعت دوستمون درواقع کمتر از دویست کیلو بایت در ثانیه هست(حدود 1/5 مگا بیت در ثانیه) . شما هم اگر اون سرعت سه مگ mb/s هست که یک هشتم اون میشه حدود همین 300کیلو بایت در ثانیه که درسته. در تنظیمات اسپید تست میشه وارد شد و واحد اندازه گیری سرعت رو بر KB/S کیلو بایت در ثانیه هم قرار داد.البته در کل این اسپید تست میگرده و بهترین سرور رو انتخاب میکنه .اینه که نتایجش معمولا با اون چه درعمل میبینید تفاوت داره.
دوست عزیز میدونم
وقتی هم گفتم سرعتم توی speedtest روی 3 مگ بوده منظورم 23 مگابیت بود
در ضمن اینترنت آسیاتک کیفیتش بسیار بد شده میتونید توی تاپیکش ببینید که باعث شده وضعیت سرور هاش هم به همین وضعیت دچار بشن
تو سایت هایی مثل دانلود ها هم که از سرور های آسیا تک استفاده میکنن هم چند نفری دیگه هم از محدود بودن سرعت دانلود کامنت گذاشتن
Last edited by *Forgotten*; 02-12-2015 at 12:42.
سلام تایید میشه
متاسفانه از سایت های که سرورشون روی اسیاتک هستش نمیشه خوب دانلود کرد به شدت محدود شده دانلود ازشون و فقط با خود نت اسیاتک میشه درست ازشون دانلود کرد
عزیزان 1 سوال
از کی نت ایرانسل 2 تا 6 صبح شده 20 گیگ 2 هزار تومن ؟ قبلا 10 گیگ 1 تومن بود
فکر کنم چند روزی شده خودم دیشب هم 2000 هم ضرر کردم رفتم دانلود کنم از این سرورهای مشنگ آسیا تک ولی افتضاح بود
با توجه به اینکه سرعت همیشه ثبات نداره استفاده از این طرح ریسکیه
من با مدیر سایت دانلود ها صحبت کردم و در جواب کامنت من ایشون اینو گفتن (نظر دوستان چیه؟)
""
سلام. بله این مشکل رو حدود ۲هفته پیش با ورود این طرح ۱۰گیگ هزارتومان ایرانسل خودم بررسی کردم و هست. دلیلش هم خود ایرانسل هستش! روی هر دکل محدودیت قرار دادن برای هر رنج آیپی دانلود. دانلودها نرخ بالایی ازش دانلود میشه و افراد زیادی هستن، ۱۶مگابیت ایرانسل خیلی زود پر میشه و هم چنین خودشون محدودیت ایجاد کردن که بتونن پاسخگوی کاربرا باشن. انشالا این محدودیت های ایرانسلی برداشته بشه. با تشکر.
""
من adsl خودم از همین آسیاتک هست.با اون که از این سایتها دانلود میکنم مشکلی ندارم و سرعت عادیه. البته آسیاتک برای سرور خارجی اختلال داره یه تست سرعت با نرم افزار خودش خواستم بگیرم اینقدر طول کشید که بیخیالش شدم.برای فیسبوک هم خیلی مشکل دارم و بزور بالا میاد ولی بنظر میاد این گفته مسول سایت درست باشه و خود ایرانسل محدود کرده باشه چون اگه ایراد از سرور بود باید با adsl هم مشکل داشتم که ندارم حالا شما اگه 300کیلو بایت رو از این سایتها داری باز وضعیتت بهتره مال ما که 50-70این حدودا ست با آسیا تک 400-450
من چند شبی هست استفاده میکنم اونم با 3G خیلی عالیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)